Kjere gume to Jures? morm jst tut u kratkm nove dat (par dni) pa ?e majo kj zimskega zame bi blo fajn vedt=)
Se morm pohvalt da sm nou radio zmontirou u avto, kr kuj po slu?bi sm se tmm u gara?ni hi?i usedu pa not ruknu kr sm biu do dans brez (del za v jamralnik: lev sprednji zvo?nik mi ne dela, tisti ki ne veste, je to un pri vozniku, ki sem v mojem avtu jst )
men je bil najboljsi shopping center galleria v istanbulu...razen vseh teh bla bla trgovin noter si mel: meka, pizza hut burger king, fame city (arkade, tko celo mesto noter) in pa v sredini shopping centra je blo drsalisce...
in to ze leta 1990
Pa vse se trese ker gre cesta od ataturka direkt cez...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rade volje samo povej mi kaj je treba narest, da spravm to ?ez. Ni panike raje pla?am homolomo sam, da imam izbiro med kvalitetnimi gumami.
?eprav mi je vse skupi neumno kot no?, saj je edina razlika v cca slabem centimetru na vi?ini gume. Se pravi ni ni? ?ir?a, na isti feltni, isti hitrostni razred in v vo?nji in v varnosti ni nobene razlike. Tudi ?tevec bo kazal ?e malo ve? kot je realno kar pa je v bistvu tudi dodaten plus glede varnosti.
Samo fantje homologo je 40? (v kranju) a je spet tolk razlike?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sam res. Najve?ji hec je, da celo moje 16ke (205/40R16) nisi nekaj ful cenej?e kot te 18ke. Bo treba zamenjat avto, ?e Focus RS mk1 ima to poceni dimenzijo, ki si jo napisal.
me too 225/40/18, pozimi pa 205/55 16 za borih 75? naprej
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mama je pr?la domov ob 05:30
Povezava za deljenje
Deli na druge strani