Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Mama je pr?la domov ob 05:30 :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sishi
Napisano

?im ve? rib, tistih s plavutkam, pa da te familija uboga.

Privo??i si!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?la jermenica po gobe... :(

Kera zdej a nisi ravno nekaj menjal, ali se samo pripravljal (na najhuj?e :blush: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kjere gume to Jures? morm jst tut u kratkm nove dat (par dni) pa ?e majo kj zimskega zame bi blo fajn vedt=)

Se morm pohvalt da sm nou radio zmontirou u avto, kr kuj po slu?bi sm se tmm u gara?ni hi?i usedu pa not ruknu kr sm biu do dans brez (del za v jamralnik: lev sprednji zvo?nik mi ne dela, tisti ki ne veste, je to un pri vozniku, ki sem v mojem avtu jst <_< )

Kormoran GAMMA B2

http://www.dobratrgovina.com/index.php?mai...roducts_id=4391

Ve? kot dobra guma (testi) ?e posebej pa za sezonski avto 1955015

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

MX-5 ma nove gume in centralno zaklepanje na 2 daljinca za 20? :)

Dela ko ?us ne more? verjet

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...e=STRK:MEWNX:IT

Gume pa se mi ni mudilo glede na sezono a ?pan puca letno zalogo 30? na kos z monta?o :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

PETEK!!!! In baje 1 teden sonca....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

post-657-1286518700_thumb.jpg

Smo ?e imeli ja....obesil jo bo jo kard top na steno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V glavnem, vinjeto na relacijo Kranj - Jeprca - Medvode - Ljubljana....(da se malo sprosti jebemu)

p.s. Sem pa kupil mese?no vinjeto za MX-5 in sem jo sigurno popla?al....Vinjeta je cool, ?e pa komu ni v?e? naj se vozi okol ritova?, vedno je opcija!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

World's Scariest Job
Napisano

Tole zame ni ?ans da bi ?el plezat.... varnostni ?triki gor al dol...

in kje sta te2 privezana in varovana????? Se mi zdi da samo ko po?iva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A se vsebina za?ne na W ?

jaWol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne to mas tud v LJ, une majhne stacune v centru udine...gud staf je tam

edit: ni v LJ ampak v trstu (torri d'europa)

Ampak verjemi da je izbira v Italiji popolno druga?na, tu je ?e vedno 'rest of countires'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v sloveniji je bolj tuga glede stikl...

dobr, da je italija bliz, hint: udine

(mislim tko sem slisal, jaz ne vem :D)

Pitarello :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jures. zadnji tank 6,5 poraba (samo ena relacija), ampak bistvo je da bom sedaj namerno pove?al porabo ?ez zimo, pri?el paket :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mislis letalisce?

bliz je, sam moj flet je bil se blizje pa se v 12. nadstropju pa se nc ni treslo...

istanbul je zakon, pogresam ful

yep, govorim o ?ipah v shopping centru.

Ja res je, jest sem pa ve?inoma moral hoditi v zaba?eno ankaro.....ko Pariz in Slovenj gradc...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

men je bil najboljsi shopping center galleria v istanbulu...razen vseh teh bla bla trgovin noter si mel: meka, pizza hut burger king, fame city (arkade, tko celo mesto noter) in pa v sredini shopping centra je blo drsalisce...

in to ze leta 1990

Pa vse se trese ker gre cesta od ataturka direkt cez... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Carreras :)

A zato je treba nove ?evlje?????????????

Pa glej da ne bo? imela staro torbico pol zraven :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ojej, Qlandija je men ?ist mem proti drugim trgovskim centrom. V Kranju sem bil 2x in dale? od tega, da bi bil to nek prese?ek med trgovskimi centri.

Pa? druga?en pogled, meni je pa MC totalno mimo, mogo?e zato ker ne gledamo na QL kot shopping center.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od danes naprej sem ponovno gost bolnice. Po preiskavi pravi dohtar ,da imam ?as do 18h da se vselim v bolnico :(

papa

Jao ?lovek, no upam pa da te porihtajo, vsaj ?trajka je 'kao' konec (v zdravstvu ne verjamem da je bla sploh razlika)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta ubogi Kamnik se o?itno kon?no mav razvija;

dobil bomo Qlandio (obo?ujem ?par ?tacune), tak?no kot jo majo u Kranu, pa gradijo nam neke vrste obvoznico, tko da sm ?ist :D:harhar:

Qlandia je cool - taka ?love?ka ?tacuna, samo igralnica manjka, ker MC pa Planet Tu? sta pa prazna v Kranju.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

blagor teb :bravo::bravo:

Rade volje samo povej mi kaj je treba narest, da spravm to ?ez. Ni panike raje pla?am homolomo sam, da imam izbiro med kvalitetnimi gumami.

?eprav mi je vse skupi neumno kot no?, saj je edina razlika v cca slabem centimetru na vi?ini gume. Se pravi ni ni? ?ir?a, na isti feltni, isti hitrostni razred in v vo?nji in v varnosti ni nobene razlike. Tudi ?tevec bo kazal ?e malo ve? kot je realno kar pa je v bistvu tudi dodaten plus glede varnosti.

Samo fantje homologo je 40? (v kranju) a je spet tolk razlike?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam res. Najve?ji hec je, da celo moje 16ke (205/40R16) nisi nekaj ful cenej?e kot te 18ke. Bo treba zamenjat avto, ?e Focus RS mk1 ima to poceni dimenzijo, ki si jo napisal. :hohoho:

me too 225/40/18, pozimi pa 205/55 16 za borih 75? naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

..je v?eraj zaaral hi?o :bravo:

odli?no, sedaj ti lahko iz prve roke povem da se bo poraba pove?ala....lahko jo meri? v urah ali dnevih... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz nimam teh skrbi, ?e je kaj dobro v 'premium grupi', je to da ima? izbiro za rit brisat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jebela cesta pa tele reprezentan?ne tekme, Barca - valencia je zdej ?ele ?ez 14 dni, pa vsak dan en izgine na bolni?ko... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.