Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?mego, ti si pravi ?olski primer neorganiziranega ?loveka (?ez 1 let bo? verjetno napisal, da ima? ?e 2 let zabasan ?arunalnik :harhar: ), pa o?itno ima? tudi obilo potrpljenja, ampak vsaj pametni gsm, ki te re?uje. Jaz pa nisem tolk potrpe?ljiv, pa ?e telefon imam butaste sorte, tako da grem zdele to po?timat do Neyko-ta. :danzoman:

U bistvu res, ce vse skupi na let ene 30x przgem racunalnik je velik :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah jutri grem do kolega ponovno nalo?it celotno programsko opremo na ra?unalnik, ker tole je polomija prve klase. :glare:

Js ze mam kak let u qrcu racunalnik, pa se nikakor ne spravim zravn, da bi vse nanov nalozu :/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, sem moral ketne nataknit, ker je z letnimi vrtelo vse v prazno. Tko, da to ni hec, ?e pravjo po TTX, da sne?i pol sne?i pa ?etudi smo mislili, da sredi avgusta lahko sne?i po ni?inah le na ju?ni zemeljski polobli.

Pa kej svicate pri kidanju ob taki temperaturi? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vpra?anje ?e je 17 let stara Mazda 323F vredna sploh 1000? glede na cenilno lestvico?  :aaaaa:

1.5i ziher ne :D jur?ka sm pa napamet reku ;)

Kaj a ti resno pri?akuje?, da ?e jo bo? ?trihnil pa vrgel par jurjev v avto, da bo za zavarovalnico avto kaj ve? vreden??  :hohoho: Vse kar me?e? na tak avto je tvoj hobi in potem lahko kve?jemu upa?, da ne bo ni? narobe in, da ko prodaja? ne bo vreden jurja ampak se bo na?el ?e en, ki bo pripravljen dati kaj ve?, ?e bo avto kvalitetno zrihtan.

sploh ne, samo zanimam se :) in ne, nebo naprodaj sploh, bo dokler bo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaz sem bil na tem za micro in sem se odlo?il da vzamem Tilio, moj kasko totalka al neki takega, me je komplet kasko z osnovnim pri?el dobrih 200?, s tem da so za vsako stvar male fiksne odbitne fran?ize (primer 75? za kori??enje parkinga). Po?ten deal, pla?a? manj in ?e ?e koristi? kasko 'dopla?a?'.

Fajn je treba prebrat, ampak meni je bilo v?e?.

http://www.zav-tilia.si/mojavto/kasko-totalka

pa kej gledajo na to v kakem stanju je avto (npr. al je kot nov al je zjahan do konca?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.