Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
dne 10. 11. 2023 ob 17:12 je Z M A J napisal:

Naslednjih 14 dni bo ključnih! Hohoho 

10 dni neuporabe je že mimo, pa ni glih da se bi tresel od pogrešanja, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Včeraj ni bilo kaj dosti od igre naših, razen fantastičnega prostega strela. Kakorkoli, tekma ki res šteje bo v ponedeljek. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem prejle slučajno videl na šefovi mizi poročilo vzdrževalca na enem od naših objektov, pa gor piše, da je v petek "menjal ventil na kozličku" (verjetno je mislil na wc kotličku, ampak glede na to, da ima doma kmetijo in tudi precej koz, je bil ob pisanju tedenskega poročila, verjetno z mislimi že pri zakolu drobnice, hehe).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit, da v teh jesenskih dneh idealno paše za nosit Mazda klub brezrokavnik, ki je še vedno kot nov, čeprav jih je Jest zrihtal pomoje enih 10 let nazaj. Obvezna mazda oprema, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 minutami je Slivka napisal:

Ali si se le hotel pohvalit, da si ga končno prodal?

Saj mi je dobro služil, z zelo majhno porabo, brez težav, ampak dejansko mi je bil nepotreben strošek. Pazi to, olja ni pil na servisni interval popolnoma nič. Pri 312000 prevoženih in 11 let starosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ustvaril kar precejšnjo razliko pri ceni 320d od nakupa pred 15 meseci, do prodaje prejšnji teden. Aja, negativni dobiček je pravzaprav izguba, pa bi moral posledično v Jamralnik, hm... :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hyundai ima že zimske gume nameščene in se dobro pelje; kot lojtrni voz. Kriva razjebana platišča. :(

Hm, pravzaprav bi moral potem v Jamralnik, hohoho 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Slivka, jeba tole, smo te videli na TV, bi te raje videli npr v oddaji Talenti ali Master Chef ali vsaj Kmetija, ne v rubriki Naravne katastrofe. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Ne rabiš ga, jaz živim komot brez njega.... :prstgor:

Naslednjih 14 dni bo ključnih! Hohoho 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem se včeraj dr. Pelku kar precej nasmejal. Pride vajenec za vulkanizerske zadeve do njega in vpraša, če bodo te gume še OK za stranko. Pa reče mojster: "itak da bodo dobre, ona ne gre nikoli več kot 50kmh, s tem da 50 gre po avtocesti, če kdaj pomotoma tja gor zavije". "kadar nastane dolga kolona na cesti proti Škofji Loki, je ponavadi ona s svojo Opelico pred to kolono" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.