Nalepke se delajo jutri popoldne, ker sem kon?no na?el nekaj ?asa, pa ?e stroj je prost.Delile pa se bodo v ljubljani(BTC) 5. februarja. Kogar nebo bo manjkal .
Za bolj oddaljene pa se lahko tudi druga?e dogovorimo.
btw... jaz podpiram to, da se forumovci med sabo pozdravljamo, itd...
makaveli: nice gesture
Evo se strinjam....meni osebno je blo lepo letos poleti ko sem kot formula priletel v rit ene mazde, in pol videl odzadi nalepko mazda-si.net.... In ugotovil da je bil to luka..... MEGA!
Ja to?no to.... Meni je ponavadi ?el v nos pristop ki so ga do mene imeli, torej, ker so me sredi no?i ustavili, pa dali pihat, pa ni? napihal....pol se pa zihr drogira.... pa gremo na odvzem.... Sicer ni panike...bi ?el brez problema,,,sam pol je to da ti uzamejo izpit za 24 ur....
Vedno ko sem zahteval podatke, sem tudi povedal razlog zakaj jih rabim... recimo ?e ne bom teh 24 ur imel avta...to pomeni izpad prometa za tolko in tolko $$$, in ?e bo test negativen, bom zahteval povra?ilo stro?kov ki sem jih utrpel zaradi tega..... Do zdej so to upo?tevali in me spustili....
Mogo?e sem pa ?e preve? sumljivo prijazen ko me ustavijo.... pihal sem do zdej ?e sigurno ve? kot 30krat in 3 so me HOTELI dat na strokovni pregled, odvzem urina in krvi..... And guess what.... pihal do zdej vedno 0,0...
Najbr? je krivo da se zaradi slu?be ve?inoma pono?i vozim..... :ne vem:
Zdej sem si preko Emula downloadal nov album od Eminema..... Komadi so zapakirani v WinRAr, in ko ho?em prenest ven, oziroma karkoli nardit me upra?a za geslo.... Pri strani so sicer ene strani, sam so vse v nem??ini in ne kapisham ni?!!! Torej somebody HEEELP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti pacek ti.... Predlog.... poravnaj si ekran....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani