Glede Yamahe sem bolm jst vzdr?al komentarjev, ker so ?e do zdaj tudi bili hitri na zimskih testiranjih v dirkah pa so bili problemi.
Novinci so vsi kr hitri za prvi? edino Oliveira je bil preve? po?asen, najbolj med novinci se je zna?el Bagnaia ki je bil 11ti in je bil celo pred Lorenzom.
Pozitivno me je presenetil Morbidelli na Petronas Yamahi je raztural, ?etrti najhitrej?i ?as in samo 0.217 razlike do najhitrej?ega Vinalesa! Kapo dol.
P.S.: Za vse ki spremljate MotoGP, imate zdaj celo zimsko sezono, Videopass za 1?, lahko spremlja? testiranja v ?ivo, gleda? dirke za nazaj, razne tehni?ne oddaje....
Jst sem ?e naro?il, ker pa? redno spremljam ta ?port.
Jaz plac 100? za celo sezono
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Meni klime lep? delajo pri - 10? kot pri 0? ker je zrak pri zelo nizkih temperaturah zelo suh in zunanja enota skoraj ne rabi iti v defrost. Najslab?e vreme za T? je okoli nule pa ?e kak?na megla.
Sodelavec na T? - je na slabi lokaciji - sonca ne vidi celo zimo ker je na severni strani hriba nekje kjer je tudi povpre?na temp opazno ni?ja kot v osrednji Sloveniji, pa ima v 90 let stari bajti radiatorje samo mla?ne - zadostuje.
Slivka ima pa idealno pozicijo za T? - tam je pozimi veliko inverzije in posledi?no visoke temp, zelo malo vlage, edino kar Slivko jaha je zelo redek zrak na tistih vi?inah in bi moral ventilator bistveno ve? kubikov zraka pre?rpat skozi izmenjevalec.
Slivka rabi prej kvalitetno napeljavo elektrike do bajte po moje. Ali so to po ?ledi kaj zrihtali?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se strinjam da je lahko ok. Je pa T? veliko bolj odvisna od lokalnih temperatur kot katerikoli drug vir ogrevanja.
Pri nas npr je enostavno premrzlo za T?. Morda kje drugje lepo uspeva in ni? ne re?em. tudi jaz imam raj?i samo pritisk na gumb kot pa premetavanje vre? in ?i??enje finega prahu ki ti zleze globoko v plju?a.
Primer tvojega soseda - kamin kot edini vir mi je pa precej ?uden. kamin bi jaz rekel da je za dodatek, za okras, (zakuri? ?e se ti da druga?e pa ne) in da namesto TV gleda? plamene. izkoristek je itak dizaster, vse gre v dimnik, da ne govorim o potratnosti.
Ja koliko vec minusa pa mas ti? Ne minrect da imas -30....zadnjo zimo smo imeli vec kot en mesec konstantno pod -10 vse tja do -20....
Pa to je mogoce zmotno da mislis da je TC 'odvisna' od zunanje temperature - jok, samo krmili se z zunanjo temperaturo, in po potrebi vklopi dodatni vir, ta se vklopi pod 0C.
Da pa TC ni zmozna delati pri zelo nizkih temp pa ne drzi.
Gre za vzdrzevanje nivoja temperature ogrevalnega kroga glede na zunanjo temp.
Tako kot nekako avtomatska klima v avtu. Ima notranji in zunanji senzor, in ko ke zunaj manj kot 20 uporablja vse vec zunanjega zraka za hlajenje avta in ne plina.
Defrosta sploh nima. Ne ena ne druga...
Pol to ni TC
Ali pa verjame energetikom, ki imajo svoje mnenje in ne ?ivijo od prodaje T? kot verjetno ti.
Jah ali pa ce si uporabnik ze 10 let.....kjer dajes 2x manj kot soaed s kaminom v enakem in manjsem dvojcku. Ravno ta vikend je cirkular pel cel vikend, klel je pa zraven non stop. Odkrito je priznal da je naredil napako - in narocil je tc.
Stalno mora skrbeti, pucati, dimnik oskrbovati, dezurati ogenj, ko kam gredo je problem zmrzali....itd itd
On seveda brez bojlerja ne gre , torej elektrika
Edini problem so misi pri meni TC niti pogledal nisem drugace 10 let. Ko jo strokovnjak nastima je to to.
Poleg tega lahko preko interneta upravljas nastavitbe - zelo primerno za nas ki smo veliko naokoli
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani