Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Scoje cel dan LJ

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

A auspuhe bo dobavljal Akrapovi?? :)

Bo Rimac baterije :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Tako bom rekel, ce se bodo dajali bok ob bok bo zanimiv dodatni dogodek, ker tv ne daje zvoka ki ga dobis na dirkaliscu, vem iz izkusenj.

Letos v misanu je bila predstavitev motoE par krogov in prvi krog sem gledal stran in se je peljal mimo :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

V letu 2019 mogoce pod 0,10 ljudje pocasi spoznavajo kaj je kriptovaluta kot smo ze veckrat dejali.....nic le sredstvo za daj-vzami

Tako da 'investicija' pod 0,30 je lahko spet izguba x2 ali x3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pa pride?? Na izvir oziroma v pm.

Al pa do temeljev podjetja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Glede Yamahe sem bolm jst vzdr?al komentarjev, ker so ?e do zdaj tudi bili hitri na zimskih testiranjih v dirkah pa so bili problemi.

Novinci so vsi kr hitri za prvi? edino Oliveira je bil preve? po?asen, najbolj med novinci se je zna?el Bagnaia ki je bil 11ti in je bil celo pred Lorenzom.

Pozitivno me je presenetil Morbidelli na Petronas Yamahi je raztural, ?etrti najhitrej?i ?as in samo 0.217 razlike do najhitrej?ega Vinalesa! Kapo dol.

P.S.: Za vse ki spremljate MotoGP, imate zdaj celo zimsko sezono, Videopass za 1?, lahko spremlja? testiranja v ?ivo, gleda? dirke za nazaj, razne tehni?ne oddaje....

Jst sem ?e naro?il, ker pa? redno spremljam ta ?port.

Jaz plac 100? za celo sezono :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No ja depresija je vecinoma zaradi okolja, ni vedno samo osebna stiska

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Teorija je eno praksa pa drugo....zadnjic ko sem ob zastoju sel na odstavnega sem levo takoj dobil nekoga ob sebi....zgledalo je kot da sem v okvari.

https://www.facebook.com/776835182350650/posts/2218189231548564/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Prvi test 14 rajderjev iz vseh mostev znotraj 1 sekunde!! Tudi novo mostvo Petronas Yamaha! Noro

Edino Aprillia zaostaja, Yamahin novi motor pa nakazuje boljse case

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Meni klime lep? delajo pri - 10? kot pri 0? ker je zrak pri zelo nizkih temperaturah zelo suh in zunanja enota skoraj ne rabi iti v defrost. Najslab?e vreme za T? je okoli nule pa ?e kak?na megla.

Sodelavec na T? - je na slabi lokaciji -  sonca ne vidi celo zimo ker je na severni strani hriba nekje kjer je tudi povpre?na temp opazno ni?ja kot v osrednji Sloveniji, pa ima v 90 let stari bajti radiatorje samo mla?ne - zadostuje.

Slivka ima pa idealno pozicijo za T? - tam je pozimi veliko inverzije in posledi?no visoke temp, zelo malo vlage, edino kar Slivko jaha je zelo redek zrak na tistih vi?inah in bi moral ventilator bistveno ve? kubikov zraka pre?rpat skozi izmenjevalec.

Slivka rabi prej kvalitetno napeljavo elektrike do bajte po moje. Ali so to po ?ledi kaj zrihtali?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Sem si nalo?il precej streliva na GateHub, da ga pri?akam v zasedi, ko se res fajn dol usede. Ti ga ima? na sumu, da bi pri?el do 30 $ centov? 

Ja jaz sem kriptokarenci guru.....ej umiri se raje daj za LPG :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mo becina nad 0 ni bilo ampak spomnim se da je fajn pritisnilo od novega leta (se kolegi niso sli na praznovanje v lj) lahko da je bilo lani.

Ampak point je da globok minus ne sesuje tc, mi?ke pa...

post-2637-0-53757600-1542782731_thumb.png

post-2637-0-52782800-1542782741_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem prevzel Cotroena lani 24.11 na BF! :)

Zaaranega ze konec oktobra, in 24.11 so mi senkal se zimske gume ker jih je pac imel ze gor po 15.11.

Tako da BF deluje :) :) :)

Seveda gre zgolj za marketing.....pa ce bi folk sploh vedel iz kje izhaja izraz...nima veze s shoppingom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam da je lahko ok. Je pa T? veliko bolj odvisna od lokalnih temperatur kot katerikoli drug vir ogrevanja.

Pri nas npr je enostavno premrzlo za T?. Morda kje drugje lepo uspeva in ni? ne re?em. tudi jaz imam raj?i samo pritisk na gumb kot pa premetavanje vre? in ?i??enje finega prahu ki ti zleze globoko v plju?a.

Primer tvojega soseda - kamin kot edini vir mi je pa precej ?uden. kamin bi jaz rekel da je za dodatek, za okras, (zakuri? ?e se ti da druga?e pa ne) in da namesto TV gleda? plamene. izkoristek je itak dizaster, vse gre v dimnik, da ne govorim o potratnosti.

Ja koliko vec minusa pa mas ti? Ne minrect da imas -30....zadnjo zimo smo imeli vec kot en mesec konstantno pod -10 vse tja do -20....

Pa to je mogoce zmotno da mislis da je TC 'odvisna' od zunanje temperature - jok, samo krmili se z zunanjo temperaturo, in po potrebi vklopi dodatni vir, ta se vklopi pod 0C.

Da pa TC ni zmozna delati pri zelo nizkih temp pa ne drzi.

Gre za vzdrzevanje nivoja temperature ogrevalnega kroga glede na zunanjo temp.

Tako kot nekako avtomatska klima v avtu. Ima notranji in zunanji senzor, in ko ke zunaj manj kot 20 uporablja vse vec zunanjega zraka za hlajenje avta in ne plina.

Defrosta sploh nima. Ne ena ne druga...

Pol to ni TC :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?

Bos kmal koga na goflo pravis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravi? da je 9od 10ih "-i?ev" Preverjeno zaprtih po arestih. Bi torej moral biti jaz v arestu ali moja mati?

Mislim da ti nisi dalec :) :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ali pa verjame energetikom, ki imajo svoje mnenje in ne ?ivijo od prodaje T? kot verjetno ti.

Jah ali pa ce si uporabnik ze 10 let.....kjer dajes 2x manj kot soaed s kaminom v enakem in manjsem dvojcku. Ravno ta vikend je cirkular pel cel vikend, klel je pa zraven non stop. Odkrito je priznal da je naredil napako - in narocil je tc.

Stalno mora skrbeti, pucati, dimnik oskrbovati, dezurati ogenj, ko kam gredo je problem zmrzali....itd itd

On seveda brez bojlerja ne gre , torej elektrika

Edini problem so misi pri meni TC niti pogledal nisem drugace 10 let. Ko jo strokovnjak nastima je to to.

Poleg tega lahko preko interneta upravljas nastavitbe - zelo primerno za nas ki smo veliko naokoli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.