Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Andrej je ?e pred nekaj leti govoril, da pri tesli predvsem veliko govorijo, performanse pa niso tako superiorne. In je ?el v ?tacuno, kupil navadno Daccio in zmetal ven bencinska ?reva. Faca :rispekt:

Lepo je videti, da lahko konkurira takim velikanom! :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okoljska tematika
Napisano

Grega da se razumemo, pod bio tudi sam ne smatram nekaj kar je pognojeno z vsem mogo?imi zadevami. Pomoje je res potreben oreng preskok v miselnosti. Ko gleda? sadje v sparu (in podobnih trgovinah), ki je ravno 2x ve?je kot obi?ajno in je sve?e kot prvi dan je res sme?no. Zadnji? je bila na TV tale film mi je poleg krutega ravnanja z ?ivalmi ostalo najbolj v spominu, v kak skafander se oble?e delavec preden gre s strupi ?pricati papriko.

In ja, v na?i okolici tudi jaz vidim, da je vedno ve? raka, malokdo sploh ?e umre za ?im drugim. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Skenslati bi ga mogli ?e preden je nastopil kot minister ne pa, da zavla?uje in se la?e dvema milijonoma v obraz. :vskalo:

Mimogrede kaj je zdaj s tem zakonom, da do xy (120m2 ali koliko?) ni ve? problemov z zidavo? Priznam nisem spremljal, bi pa prav pri?la informacija, da bi dom dozidali gara?o (za stroje itd..). sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kok si pa ti dons romanti?n:)..heh

Saj samo, da sem pri?el v slu?bo pa se je razpolo?enje spremenilo. Jaz bi kar sodelavko predlagal za mandatarko, pomoje bo re?ila vse. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bo? povedu ?e so za kaj , pri mene so ble te dobr kandidat razen potenze :prstgor:

Te so ?isto druga liga kot Potenza. RE050 so sicer super gume kolikor vem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Chavez umrl.

Ameri?ki predsednik Barack Obama je sporo?il, da Venezuela zdaj vstopa v novo obdobje in potrdil interes ZDA za razvijanje konstruktivnih odnosov z dr?avo.

ZDAj pa uvozit "demokracijo". :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz sem pa danes iz UK v parih dneh dobil procesor za laptopa (prej Turion 64 2 Ghz, zdaj Turion 64 X2 2,2 Ghz). Pohvalim lahko laptopa da, fajn laufa in se res pozna (zdaj bom vsaj manj ?asa porabil za montiranje posnetkov). Zdajle sem namensko ?el en posnetek upo?asniti in je fajn, celo vzporedno tole pi?em brez te?av. :D

EDIT: aja pa stara termalna pasta je bila ?e ?isto suha, je kar fajn, da sem zamenjal in dal novo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

No vidi?, spet se je izkazalo, da je po?asnej?a vo?nja prepre?ila nesre?o.

Absolutno, ampak povzro?ilo bi jo pa neznanje najbolj osnovnega CPPja. In da je mera polna, sodelavka (njena podrejena) me je prejle spra?evala kaj sem ji govoril in ji isto ni bilo jasno zakaj bi nekdo s stop znakom imel prednost pred nekom, ki ima trikotnik. Sem ji komaj dopovedal (narisal kri?i??e pa vse) in rekel, da ?e ?e ne verjame greva lahko takoj probat v praksi. ?al ni bila za to. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No saj itak ni bilo kriti?no blizu ker sem glede na njeno hitrost in to, da vem kako sposobna je sem predvideval kaj se bo zgodilo. Bolj me je presenetilo kako sveto je trdila, da stop znak in trikotnik nista enakovredna in, da bi se jaz na desni njej mogel ustaviti. :blink: Saj sem ji ?e mislil re?i, da lahko probava v praksi ?e enkrat pa bo policist povedal kaj misli o njeni teoriji. Itak je ?e ?as da zamenjam avto. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mamujim nesposobno. Pred firmo imamo X kri?i??e kjer gre glavna v L, stranski pa v drugi L. In pri stranskih je na enem kraku stop, na drugem pa narobe obrnjen trikotnik. In v?eraj sodelavka pride iz stranske na moji levi kjer je narobe obrnjen trikotnik, jaz pa po drugi stranski kjer je stop znak. Na glavni nikogar in se odpeljem ona pa skoraj vame. In mi ?uga nekaj in maha in sem jo danes vpra?al ?e sta stop znak in narobe obrnjen trikotnik enakovredna in kdo ima prednost. ?enski enostavno ni bilo za dopovedati, da vseeno velja pravilo desnega. Potem sem ji rekel, da smo vsi v firmi dobili mail ravno zaradi tega, no tega se seveda ni spomnila. Na koncu je vseeno popustila, da mogo?e imam pa prav.

Ampak glavno, da me je po?asi izsilila, da ni pridivjala ane? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.