Sestre soo joj(beri ka bi ti delu) am bi pa mel takoj tako oblazinjene. Am baje grem ju3 po magnetni resonanci domov,in ?akam datum operacije. Pozdrav.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nene, so kr w5w not in prov fajn izpade za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu in matr, zgleda,da so zlate Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo)
Kot da sm js to ?e 1x omenjal nekomu na sre?anu haha
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Jaz vsako leto oblikujem motoristi?ni koledar, za nas poljanske motoriste. Vedno ima 13 listov + hrbti??e in ?e 2x nam jih je potiskal kolega iz ?irov. Delamo pa po cca 350-500 kosov.
Cena ugodna rok tak kot se zmeni?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani