Sem našel opravičila, ki sem jih sam pisal za v šolo, ko sem "šprical".
Vam povem, da pred 30 leti je bila super letina: 2x smo imeli trgatev pa 3x smo krompir pobirali...
Kaj misliš, da se nisem tega domislil tudi sam? In odgovor:
Platišča in pnevmatike omogočajo stik vozila s cestiščem, zato so z vidika varnosti zelo pomembne. Zato Vam svetujemo, da vozilo pripeljete v najbližji pooblaščeni servis, kjer bodo strokovno poskrbeli za pravilno nameščene pnevmatike in ustrezno privite kolesne vijake. Spotoma pa Vam bodo vozilo še strokovno pregledali in odstranili ostale morebitne pomanjkljivosti.
Res je pa tudi, da je čedalje več Navodil za uporabo brez tega podatka. In kaj ti potem nuca vrhunski digitalni moment-ključ s satelitsko povezavo, če pa nimaš nikjer zapisane vrednosti, na katero zategneš...
V Novi Gorici imamo visoko šolane idiote - ker idioti po naravi ne delajo takih bedarij...
Danes so se zmislili, da bodo zaprli ceste okoli Nove Gorice, skozi Kromberk in skozi Solkan. S tem je zaprta Nova Gorica, Goriška Brda in Posočje.
IN ZAPRLI BODO MED 13.00 IN 15.00 - v času največje konice, ko ljudje gredo v popoldansko izmeno, končujejo dopoldansko izmeno, šolarji končujejo pouk, ... ... ...
Predvčerajšnjim si mi z avta sneli registrske tablice, ker mi je potekla registracija.
Včeraj so mi vzeli vozniško dovoljenje, ker sem vozil avto brez registrskih tablic.
Danes so mi zaplenili avto, ker sem ga vozil brez vozniškega dovoljenja.
Jutri me bodo odpeljali v norišnico, ker bom vozil brez avta...
Naveličal sem se jaz FuksWagna že zdavnaj, tako da to ni ovira.
Ampak...
Torej, če nekdo prodaja eno do dve leti staro vozilo, se ga je očitno že naveličal - tako kot jaz. In če njemu ni dober - najbrž tudi meni ne bo...
Edino, kar me reši, je, da nekaj let trpin FuksWagna. Otroci bodo počasi začeli delati vozniške in jaz ne bom imel več potrebe po sedmih sedežih. Ko trije otroci naredijo vozniške, mi bo petsedežno vozilo povsem zadosti. In, ker sm kmet an s hribu doma, bi naverjetneje kakšnega karavana. Na primer kakšno novo Mazdo 6 z dvolitrskim dizlom in ročnim menjalnikom, pa da se vozim kot gospod...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem pravkar dobil prošnjo za prijateljstvo od ene Herbalife mojstrice.
Res ne vem, a toti vohajo špeh al kaj?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani