Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 34 minutami je Alex napisal:

Moje mnenje je, da je s to korono pršla na površje vsa pokvarjenost, egoizem, v uh me piši sistem pri nekaterih, strahovi, travme in vse najslabše lastnosti ljudi. Sedaj se končno zavedam, da v bistvu veliko ljudem ni za zaupati in verjeti in vidi se končno pravi obraz ljudi, ki so se do sedaj skrivali za maskami. Maske so padle. Šov gre naprej. 

Tu opisuješ SEBE 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj opral vse tri...so danes tak lepe...

Sin vzel eno(bencinarko) , hčera drugo(diesel) ... 

Midva z ženo pa tretjo(bencinarko)... 

In vsi veseli... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Tko že, ja...

pred 44 minutami je x-layer napisal:

Za življenjsko dobo ne vem, mi jo imamo 7 let. Toshiba zrak-voda...

Do zdaj še ni bilo stroškov z njo (tok tok), sem na firmi vprašal serviserja za klime, kako je z vzdrževanjem TČ, pa mi je odgovoril, da ne šlataj dokler dela...

Edit: Jaz toplotne ne izklapljam, tako da se vklopi po potrebi...

Jaz izklopim ogrevanje...sanitarno vodo greje celo leto... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano
pred 39 minutami je Brane napisal:

Če kdo ve kakšna je živlenska doba toplotne črpalke in kakšni so letni stroški vzdrževanja?

Imam jo...12-13 let. Zaenkrat brez stroškov. Za mesec še ne bo delala za ogrevanje... 

IMG_20211009_143901.jpg

pred 39 minutami je Brane napisal:

Če kdo ve kakšna je živlenska doba toplotne črpalke in kakšni so letni stroški vzdrževanja?

Imam jo...12-13 let. Zaenkrat brez stroškov. Za mesec še ne bo delala za ogrevanje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sončna elektrarna
Napisano

Tu se lahko začne prepucavanje tako kot na kovid varjanti... 

Za normalno življenje za povprečno delavsko plačo ni mogoče zgraditi tako oh in sploh hišo. 

Poglej, kaj je v teh elektrarnah. Jaz imam TČ, pa ni računica to montirat gor. Papir prenese vse. Izračuni tudi. 

Pred eno uro je Bini napisal:

20 let, odvisno kakšno hišo imaš pa še sosedi dihajo bolj čisti zrak.... :nevem:

Zakaj čist zrak? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Med protestniki so plačanci, ki delajo zdraho. To so taksni ljudje tipa Alex. Sodelavec bil na protestu. Iz ozadja pritekli ti plačanci in naredili zdraho, povezava s policijo, policisti vodni top, ti plačanci se pa skrijejo... Take mamo... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Vedno manj ljudi je tam.😊 Mogoče jurja ali še malo manj. In vedno več poštenih, delavnih Ljubljančanov je jeznih, ker jim blokirate vsako sredo ceste, ko se vračajo iz služb domov.

A ne bi bilo fajn, da bi recimo ob ponedeljkih protestirali v Lj. oljkarji, ker so jim oljčne mušice uničile pridelek, pa ob torkih bi se tam, neprijavljeni seveda, narisali komiki,ker se jim nihče več noče smejati, ob četrtkih bi imeli neprijavljene proteste krojači in šivilje, ker jih nihče ne razume. In tako bi lahko imeli vsak dan turisti organizirane oglede teh umetniških performansov. 😊

Alex, ne moreš da ne žališ? 

Oprosti, ampak gnoj je koristen, ti si pa slabši. 

Slab človek si, Alex. Res si slab. Vesel sem, da te ne poznam v živo. Sram bi me bilo, če bi poznal človeka, ki ima tako primitivno miselnost. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 25 minutami je Janez007 napisal:

@pob, zanima me razlog tvojega protestiranja. V raznih medijih kažejo ljudi in njihove razloge za protest. Meni ni več nič jasno. Eni pravijo, da bi radi živeli kot pred korono. Kdo pa ne bi? Ampak je prej treba nekaj naredit, tako kot so Danci, Portugalci,... Brez nič ni nič.

Zato te sprašujem. :)

Pa še enkrat sprašujem. 

Če greš službeno oddat pošto, ne rabiš PCT. Če pa isti trenutek hočeš dvigniti pošto zase, rabiš PCT. 

Ti je to normalno? 

To je en izmed razlogov za protest. 

Drugi...

Sprevodnik na vlaku se tedensko samotestira in se sprehaja po vlaku gor in dol... 

Če zaključi v MB, se kot potnik ne sme peljati do CE, kjer je doma, ker nima PCT. 

TAKIH in podobnih stvari imajo ljudje poln kufr. 

Pa še to... 

Mobilna ekipa za cepljenje iz Posavja gre na teren v...pozor...NOVO GORICO. Tam za vsakega, ki ga cepijo dobijo nagrado od države. Je to zaradi zdravja ali zaslužka? 

Zdravnik raje dela v kovid ambulanti, kot v svoji ordinaciji, kjer bi moral biti po razporedu... Zakaj? Zaradi dodatka... 

Tu je par primerov, zaradi katerih se navadni smrtniki upirajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Pri žaljenja pa mislim, da si ti in prvak. Zdaj mi je vsaj jasno, zakaj tako razmišljaš. Drugače tudi ne znaš. Saj nisi sam kriv. Imaš pač  tako službo, kjer moraš dati uha dol pa se tukaj lahko  malo sprostiš. 😉

Ej, Alex, dobro jutro... 

Že par mladih forumašev, je tebi, stari gardi napisala, da znaš poniževati in žaliti. In ja, TI SI MOJSTER ZA ŽALITVE. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je jures napisal:

Sem ze cel teden tukaj, in bom še naslednji teden, je bolje kot v Slo, ne verjemi vsega kar slišiš.

Danes kava na picollo Venice brez problema in spraševanja. Italijani so tako kot mi naveličani vsega.

Ne ti... Za Alexa mislim... 

Se ti opravičujem...

pred 31 minutami je Alex napisal:

He, He, kako držijo skupaj anticepilci. 😄Naj bo za sedaj dovolj v tej neumni temi. Dajte malo sami sebi ploskati. 😉

Dečko moj zlati, jaz sem v Italiji  večkrat v enem letu  kot si ti bil v Ljubljani v življenju. 😉

Kar se tiče pokrival v Italiji preberi si še kaj drugega kot vaš FB in rubriko v kateri si dajete duška podobno misleči t. j. "sekta anticepilcev".

V kateri sekti si pa ti, Alex? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Prejle sem gledal na Italijanski Tv, da so priprli štiri glavne hujskače na anarhističnem divjanju v Rimu. Seveda jim bodo sodili, ne pa kot pri nas, ko jih lepo levo sodstvo spusti na prostost. 

Kdor ne bo imel tam po novem ptc potrdila, ga čaka kazen zajetnih 1500€. Tako se dela tam, kjer hočeš imeti red in lahko sprostiš omejitve.

In testiranje tistih par odstotkov  necepljenih je čisto za vse plačljivo. Tam ni pardona ali so to vojaki, policaji, šolniki, umetniki, cirkusanti, navadni delavci... Cena testa je 15€. 

Daj se preseli v Italijo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.