No, pa ni samo Gelipter z novim avtom. Tudi na vrh hriba smo pripeljali enega.
Ker pa Mazda, žal, ne dela več uporabnih avtomobilov ampak samo še SUVkič, smo v garažo parkirali nov VW Caddy s sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom.
Sej lahko daš Mazdinim SUVkičem PRAVE terenske gume s premerom 50, pa boš že mel PRAVEGA terenca
Zaradi mene lahko pridejo na moj piknik tudi tisti, ki se niso cepili niti proti otroškim boleznim, ki kadijo, pijejo kot žolne, se drogirajo in vozijo nemške avte. Samo, da niso komunisti.
To pa je kvaliteta, da še dela, PS1 , to je že old timer....(release date 1994😉👍)
Ja tega sem celo kupil, ko so imeli vsi že PS2, pa še to rabljenega v eni italijanski trgovini. Potem pa itak cela drama s čipiranjem in evo, še danes dela
Lahko smo tudi cepilci toliko objektivni in priznamo, da sev omikron ni toliko nevaren kot so bili prejšni ter da tudi cepiva proti njemu ne pomagajo ravno veliko. Sploh vsaka nadaljna doza po drugi.
Še največ je odvisno od imunskega sistema in kaj naredimo z osebno higieno, to pa, kot opažam - se redki držijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jzt tega ne morem, ker nobena nima lih mejhnih 😮
Povezava za deljenje
Deli na druge strani