Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 minutama je Nejc1986 napisal:

Oh... Nekdo bo jutri na šihtu spet seksistična svinja v očeh sodelavk,ko bomo imeli dan mastnih šal 😁

Jzt tega ne morem, ker nobena nima lih mejhnih 😮

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

No, pa ni samo Gelipter z novim avtom. Tudi na vrh hriba smo pripeljali enega. 

Ker pa Mazda, žal, ne dela več uporabnih avtomobilov ampak samo še SUVkič, smo v garažo parkirali nov VW Caddy s sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom.

Sej lahko daš Mazdinim SUVkičem PRAVE terenske gume s premerom 50, pa boš že mel PRAVEGA terenca :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 26 minutami je Bini napisal:

Pildek ali po slovensko 'papir'.....😊

Vem kaj je pildek, sam še vedno ne vem o čem govoriš.

Če misliš POTRDILO, sem trikrat cepljen.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 32 minutami je Alex napisal:

Zaradi mene lahko pridejo na moj piknik tudi tisti, ki se niso cepili niti proti otroškim boleznim, ki kadijo, pijejo kot žolne, se drogirajo in vozijo nemške avte. Samo, da niso komunisti. 

Pol Janša ne sme :(

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 minutami je AmpeR napisal:

Jst se nisem😁 pa še pišem. Tokrat o ukrajincev, ki se vozijo po naših AC z imuniteto plačila vinjete. 

Sej bi se pritoževal ampak odločitve te vlade me nič ne presenečajo 🙃

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 15 urami je sportman333 napisal:

To pa je kvaliteta, da še dela, PS1 , to je že old timer....(release date 1994😉👍)

Ja tega sem celo kupil, ko so imeli vsi že PS2, pa še to rabljenega v eni italijanski trgovini. Potem pa itak cela drama s čipiranjem in evo, še danes dela :D 

GT2 sem si pa iz CDromance potegnu 😶

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Lahko smo tudi cepilci toliko objektivni in priznamo, da sev omikron ni toliko nevaren kot so bili prejšni ter da tudi cepiva proti njemu ne pomagajo ravno veliko. Sploh vsaka nadaljna doza po drugi.

Še največ je odvisno od imunskega sistema in kaj naredimo z osebno higieno, to pa, kot opažam - se redki držijo.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 minutami je Janez007 napisal:

Še dobro, za sosede, da nas ni 144 miljonov in nimamo 800x večjega (premajhnega) ozemlja. 😉

Glede na to, da Putin grozi z jedrskim orožjem že samo, da ga nekdo grdo pogleda ta teden, potem mislim, da bi imel Slovenijo samo za vojaške vaje.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.