Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pa kar 172 km/h ste ?li? C, c, c... Potem je pa un z Mazdo 3 samomorilsko zavijal na izvoz. :hohoho:

to je blo mogo?e 1km... ko so bli vsi lepo na desni... pol se je pa en kombi spravo tovornak prehtevat <_< druga? pa konstantno 130 tempomat :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jzst se pa lahk pohvalim da sem bil danes na son?nem primorju :hohoho: natan?neje 1km od dragonje smo oljke obiral :P:bravo: med potjo pa ?e transformerse pogledal ko je bil BC :D

Izpisek kilometrine tja in nazaj:

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sn ?e bil tam ve?,zato se mi je zdelo,ko si napisal vi?ino. :D Je pa carsko a? :bravo:

z megli.... NE :hohoho: drga? lansko pa predlansko je blo pa noro ker so ?iroke in dolge proge, sam kaj ko nismo ni? vidli ker so bli oblaki in mi v njih <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Mal ve? podatkov? :ne vem:

ej pa nwm sam vem da je kot nek rap varjanta sam za disko pa se kao dva kregata pa vsak stavek se z A A zaklju?i :ne vem:

edit: neki najdo sm nwm ?e je pa ?e najdem je ne --> steve wynn - aa

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

men pa vse novej?e ?tekajo :( geforce 8500gt 512mb... ?e tko navita da se pregreva v?asih pa sam resolucijo dam na tolk ko je ekran pa vse ?teka... ka moli da dam antialaysing al ka je... pol pa tko adijo... crysis 1 mi ?teka ... tolk o tem.. ?e bi imel denar bi si kupil kako 8800gts al pa gtx :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektro koti?ek
Napisano

No pa da kr za?nem... Ma mogo?e kdo kak na?rt za oja?evalc 2x350W al pa 1x350W?? Bi rabil ker delam wooferje za v sobo pa nimam oja?evalca :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

?e se ho?e? smejat-Tropski vihar. :bravo: Al pa Get Smart. :D

ravnokar potegnil dol in pogledal :bravo: film za crknit :hohoho::hohoho: tak uno ... ''don't you have this? Ha..'' :hohoho: nori film :jupiii: se kaj predlagajte :D (sumnikov nimam ker sem na notebooku k ma anglesko tipkovnico :P uno proper QWERTY :hohoho: )

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.