jzst se pa lahk pohvalim da sem bil danes na son?nem primorju natan?neje 1km od dragonje smo oljke obiral med potjo pa ?e transformerse pogledal ko je bil BC
men pa vse novej?e ?tekajo geforce 8500gt 512mb... ?e tko navita da se pregreva v?asih pa sam resolucijo dam na tolk ko je ekran pa vse ?teka... ka moli da dam antialaysing al ka je... pol pa tko adijo... crysis 1 mi ?teka ... tolk o tem.. ?e bi imel denar bi si kupil kako 8800gts al pa gtx
?e se ho?e? smejat-Tropski vihar. Al pa Get Smart.
ravnokar potegnil dol in pogledal film za crknit tak uno ... ''don't you have this? Ha..'' nori film se kaj predlagajte (sumnikov nimam ker sem na notebooku k ma anglesko tipkovnico uno proper QWERTY )
ja no tam dobi? cel avto z fol dobro grafiko in resolucijo + fenomenalni stranski u?inki ko ti rit trese al pa airbag v glavo rukne, tam dobi? pa sam volan, pedale pa ?alhebl za ostalo jih pa ne briga
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani