Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Ne morem nežno vozit, ne morem ne pohodit, če že pa ne morem to cel tank.

Evo ena zgodovinska, 2020. Tankal sem v Kranjski Gori, poraba slikana pri Jesenicah. Seveda s Focusom, M2 ne pride blizu temu.

2020-09-19.jpg

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Presneti DHL.

Pričakujem paket v sredo. Piše v dostavi. Potem pade v ni dostavljeno, poskusimo naslednji možni termin.

Ok si mislil, ded je pač šiht zaključil.

In danes preverim status. Pošiljka na čakanju.

In kličem. Kurir ni našel hiše in ker ni telefonske je na čakanju. Pa kak. Res da je dovoz iz ulice in so na cesto samo vrata. Ampak vsi kurirji prej ko slej najdejo, sploh če ni telefona, si dajo google maps, pa kera hiša je. 🤬

In je deklica dopisala telefonsko in bo jutri še enkrat poskusil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 urami je MazdaBoy napisal:

Sej ni tko, sej se hecaš 😁 Sodelavec je kupu tistega alltrack al kaj že. Ti rečem, raketa 👍

Vse drugo verjamem prej kot raketa.

Ima foter 190KM dizla. Hja potegne že, samo lege nima, kljub nastavljivemu vzmetenju. Tak da skoz ovinke ne leti kot raketa/sneta sekira/gokart in podobne fore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano

Veracce.

Edina res prava napoli pizza pri nas.

V MB-ju, ko smo bolj kmeti doma, je bila prazna in je crknila. Do te sem bil vsaki teden tam za malico.

V LJ si pa moraš rezervirat.

In edino Veracce je imel italjansko certificirano napoletano v Sloveniji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Egger-ja imam prvič in mi je dober, 13.8€ gajba. Gledam po letaku kaj je ugodno in vzamem. Pažnjo devam še, da ni zadaj korporacija...

Se pa strinjam, mešan Otakrienger je super.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Danes sem delal opevan vrhniški test. Se ne spomnim več teme, kje je blo.

1km po izvozu 6. in gas. Takoj po ovinku sem že bil na 160 in se zaril v gužvo. Če to nimam 190 do gor na prazni cesti sem jaz pecikl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Probay ebay. Tudi ure doma servisiram z baterijami iz ebay-a. Edino nastavim na EU. Tak da pridejo pogosto iz Litve, Nizozemske, Francije.

Pa s pošto je ceneje kot pri nas.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Sploh je kliknil nisem. Lahko pa rečem, da dajem redno blinkere, umikam se desno, nikoli ne sekam nepreglednih ovinkov, pazim na mrtve kote.

Vozim nad omejitvijo, če je prazna cesta tudi agresivno. Znam popenit, če se mi prednost vzame.

In za konec: vem da nisem popoln, če zaj..., dvignem roko.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Italjani meni niso kritični.

Edino ceste so včasih take, da me je strah, da bojo kole bek padle. Na primer FiPiLi hitra cesta.

Če blenda, me ne gane, če ni desno fraj. Če preveč blenda, še malo spustim.

Umaknem se vsakemu, takoj ob primerni luknji. Na silo pa ne bom se finega delal. Najhuje je, ko ti zadaj blenda, ti pa si na levem v koloni. Sem že šel na stran in takoj nazaj, pa sem mu potem jaz veselo blendal. 😄

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.