pi?e en, ki ima v avatarju majco kluba, ki je bil leta 2011 opro??en podkupovanja (seveda, ker je bila afera umetno ustvarjena s strani Interja) in ?e vedno ?aka, da juve izto?i 400 mio. ? od zveze in da ta propade, juve gre pa v 3. ?vicarsko ligo igrat.
v?eraj se je zgodil ?e en nogometni ?ude?, kot pri barci. samo real je zmo?en priti it 1:2 na 4:2 v podalj?ku. pa pustmo zdej te malenkosti kot so rde? karton in 2 odlo?ilna gola iz ofsajda.
Sem bil leta 2014 tam na dopustu in potem naslednje leto ?e na Pa?manu, ki sta povezana z mostom...
Zadeva je slede?a. Lokacija je dobra, prijetna, mirna. Ampak, ker imamo ?e majhne otroke, ki zahtevajo dogajanje in animacije na vsakem koraku, smo na trenutke pogre?ali dogajanje. Zdej nazadnje smo bili nasproti teh otokov na celini (Biograd) in ?e to v kampu in je bilo top top top. Dogajanje vsak dan na polno = veseli otroci.
Aja vceraj je juve v 97 min prwmagal Milan s penalom. Predlagam da se to date pod drobnogled
Je bla roka? Za moje pojme je bla - torej, ?isti penal. Boli pa takle poraz 10s pred koncem in verjem, da mi je blo mal ?al za Milan.
@Boss, kapo dol za tale opis tekme. Nisem gledal na tole iz tega zornega kota in tole je res zelo zanimiva plat! Tekma vsekakor za pod drobnogled... ?e se take prevare res dogajajo, nimam niti najmanj?ega namena gledat tega sranja...
Btw, Uefalona se Barce dr?i zadnjih 10+ let, ker imajo konstantno, ampak res konstantno pomo? sodnikov.
PS: naj ?e enkrat dajo to tehnologijo v nogomet, da mi kon?no ne bo treba gledat takih budala?tin.
Dobro, v stavni?ko afero glih ne verjamem, se pa strinjam, da je bilo sojenje katastrofalno. Poznam veliko navija?ev barce in noben tega ni priznal, vsi govorijo samo o "?ude?u"... ?ude? my ass. Naj si to njihovo padanje v kazenskem utaknejo nekam, kamor sonce nikoli ne posije.
Da moj Juve takole zmaga, bi mel velik cmok v grlu, kar ga tudi imam ponavadi, ?e slu?ajno dajo kak?en sumljiv gol v prvenstvu. In ja, verjamem tudi v to, da vesolje vse zgliha. Enkrat dobi?, drugi? zgubi? - to je fuzbal.
PS: barca se je prav lepo potrudla skozi vsa ta leta, da sem jo za?el sovra?it.
Redno uporabljam aplikacijo in pod tehni?nimi podatki pogre?am pri segmentu pnevmatik, da bi lahko dodal ve? velikosti pnevmatik in ne samo prednje in zadnje. Recimo jaz imam letne gume druga?ne dimenzije kot zimske.
Nekako sem zadevo "re?il", da sem pod prednje napisal letne, pod zadnje pa zimske... Pa vendar bi morda bilo vredno premisliti, da lahko doda? ve? velikosti gum.
@SoulMan, recimo, da so mi v?e? avtomobili v stilu Bentleyev (?e RR ne smem omenit), kaj mi bo? priporo?il, ?e slu?ajno zadanem na lotu in si lahk privo??im kej takega? Druga? so mi ameri?ke mi?ice epic, sam ne verjamem, da mi bo? lahk na?el alternativo.
Dobro, se strinjam, da vsak kupi avto iz svojega razloga, ampak glede na na?o mentaliteto, *khm*, se je pa ja treba pred sosedom pokazat z novim mer?otom, ane.
Ne vem, ?e je prava tema, ampak je pa zanimivost. Me je pritegnilo, vendar pa je cena, ho ho ho, zasoljena? No ne vem, nisem nikol kupoval kolesa, ko sem ?e vozil kolo, mi ga je vedno fotr.
?e bi bil mestna srajca, bi ga pa morda le kupil, ker je v?e?en (plus zlo?ljiv), tako pa tam kjer ?ivim, je gara?a edini plac na ravnem in mi tole ne pride prav.
Pomoje se ?e premal zavedamo tega nadzora. Na splo?no smo vsi proti temu, da bi nas kdo nadzoroval, kaj po?nemo, kje smo, itd. in takoj sko?imo v luft, ?e nam kdo ho?e kr?it pravice o zasebnosti.
Po drugi strani, pa imamo vsi pametne telefone, FB, itd itd in kar sami oddajamo te informacije (nevedo??) in se ne zavedamo njihovih posledic. ?e bi bli teoretiki zarot, bi lahk marsikaj povezali, ampak ?e dobro, da nismo.
PS: Tudi sam sem del vsega tega ?morna, nisem nobena izjema. Mogo?e sem le naiven uporabnik, ki v tem ne vidi nekih nevarnosti, se pa verjetno zelo motim. Do prve polo?nice morda...
Na drage znamke sploh pomislil nisem, ko sem to pisal. Nisem nek avto-moto freak (upam, da nism koga u?alil, ker to ni namen) in mi je avto samo prevozno sredstvo in ne kot neka ?minka s katero poka?em, da neki pomenim v svetu.
Imam svoje sanje o sanjskem avtu (neki za svojo du?o), ampak te so dale? od teh tukaj.
PS: sem bolj tech freak in mi je bolj pomembno, da avto vsebuje ?imve? kul funkcij znotraj kabine, kot pa kako izgleda.
Realno gledano bi mel tale tanov Tesla neki neki (ne vem celga naziva), sanjam pa o Ford Mustangu, neko?. Pristal bom pa na novem modelu Mazde 6, ampak ?ele nekje ?ez par let.
Izteklo se mi je 2 leti odpla?evanja za mobitel aparat in me je takoj primlo, da bi ga menjal, pa ?eprav mi ta super deluje (sony z3 compact). Stari moj, kako smo oku?eni s to fakin potro?ni?ko logiko, ki se nam je za?rla v gene al nekam in s tem prena?amo to na na?e otroke, ki bi vsak dan meli novo igra?o, itd... Res sem sam seb beden. Fakin su?nji smo...
Ampak bottom line je, da me je minilo po eni uri brskanja za novimi telefoni in ga ne mislim menjat, dokler bo ta operativen, pa sem lahko ?e tak techfreak. ?e lahk nosim 10 let stare zimske yellowcab-ke, lahk pa tut 2 leti star telefon drk**.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pi?e en, ki ima v avatarju majco kluba, ki je bil leta 2011 opro??en podkupovanja (seveda, ker je bila afera umetno ustvarjena s strani Interja) in ?e vedno ?aka, da juve izto?i 400 mio. ? od zveze in da ta propade, juve gre pa v 3. ?vicarsko ligo igrat.
v?eraj se je zgodil ?e en nogometni ?ude?, kot pri barci. samo real je zmo?en priti it 1:2 na 4:2 v podalj?ku. pa pustmo zdej te malenkosti kot so rde? karton in 2 odlo?ilna gola iz ofsajda.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani