Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mamujije.em, tale na?a delovna comp aplikacija tok po?as dela (ob?asno ?ist zmrzne, sledi restart), da sm ?e totalno ?iv?n, matr kako naj pol hitr delamo, ?e so osnovni pogoji iz dneva v dan bolj na psu! :rolleyes::vskalo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Simon, ampak najte?je je z nekom debatirati, ko npr. zagovarja GOLF-a, pa ne ve nobenega + argumenta zanj in re?e, da Golf je Golf in njegov naslednji avto bo spet Golf, kak?en dolgcajt (s tem je skoraj ?e mene prepri?al, hoho)! <_<:P:whatever:

Sicer pa da ne bo pomote, moja najljub?a firma (mazdura) ne mislim da je po imid?u enakopravna Aston-u, ampak nekemu VW pa verjetno kar je, sicer pa imate prov - naj vsak tera, kar mu dopu??a vera! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Glede na to, da mislim da je tak?nale tema (ob Jamralniku in Hvalilniku) kar dobrodo?la, jo odpiram.

Za otvoritev bom pa opisal situacijo, ko sva s sodelavko debatirala o plehu (ona VW fan, razni Gofli, Passati, TDI-ji all over skratka). <_<

Neki debatirava, mazda 6 tanova, da je lepa (da tastara je pa? ?e kr konkretno oblikovno zastarela), ona ima pa Passat Variant 2008 letnik. Pazte to;

?enska re?e, da 6-ka je sicer lepa, ampak vseeno se pa mora ?lovek pri avtomobilu za 25 ali 30 Jur?kov ? odlo?it, ali ho?e sodobno obliko ali pa kvalitetno znamko avtomobila! :ne vem: ?zmeden?

Meni se v tistem kar slina zaleti, a kmalu si opomorem in jo pra?am kater je zdej lep?i od teh dveh o kerih je tekla debata (pa? aktualna 6-ka combi in VW Passat) in pa katera je tista takvalitetna firma, ki tadruga o?itno to pa? ni, ?e je ?e tak?nega mnenja, da naj mi pa? pojasni. In pove, da ?e pa Volkswagen ni vrhunska firma, pol pa res ne ve katera je! :aaaaa:

Kasneje sem ji samo ?e razlo?u, da tak?en na?in razmi?ljanja je mogo?e samo ?e pri njih, na totalnem selu (nekih 800mnm), kjer kdor nima TDI-ja enostavno ni "v ?pilu" in se ga smatra za tretjerazrednega kmetavza (brez zemlje), medtem ko za kvalitetna japonska vozila (ali pa kvalitetnej?a nem?ka, ker zame je VW nekako nem?ki srednji rang), jao meni, kaj vse morajo prenesti ?love?ka u?esa dandanes. :punk:

Zdej pa vi men povejte, kako bi vi odreagiral, brez da planete v glasen krohot ali pa se zgro?eni po?te od ?oka po betici, ko nekdo misli da je Ljudski Vozek tista firma, ki je ultimativna in ji ni ravne dale? okrog, hihi :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Danes tekom dirke sem prov razmi?ljal kje se v dirki nahaja Williams (nekdaj najbolj?a ekipa v prvenstvu), tule prilepim eno slikco iz ?asov ko so blesteli - Damon prvak leta 1996! :jupiii::rozico:

post-185-1321207032_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Haha, Opica mu s kolegi vedno re?emo (ampak na simpati?en na?in), sem pa res velikokrat razo?aran ko nardi idiotsko napako, kakr?ne pa? ?lovek ni zmo?en, druga?e pa je talentiran k zmaj! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tak?na deformacija je dobrodo?la le v enem primeru, ko ti nekdo nekaj "pridiga" in te na koncu vpra?a, ?e si ga sploh poslu?al, pa pove?, da si, ampak zgolj na eno uho. Garant bi oseba popizdla, ki ne bi dojela v ?em je ?tos! :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, no ob?utek je ful bedn, kot da ima? 2 zvo?nika na radiu, pa ti eden guzne in poslu?a? mono (kar je samo za Mone, a ne Alex, hehe)! <_<:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hrvati razturili Turćine sredi njihove Prestolnice! :bravo::P

Mi je pa ful ?al za Estonce, da so ?e doma izgubli 4:0, no ?eprav sem videl da sta 2 njihova prejela rde?a kartona, kar ni ravno lahko potem igral z 9 proti 11! :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kupil prenosnik, torbico in 3 leta garancije kar me je ko?talo 175?, prenosnik je Lenovo edge E325, z E450 procom in 4 gb rama ter 500 GB HDD,... kako se vam zdi? :D

p.s. zravn sm dobil ?e Purotovo torbico v vrednosti 29,99? :P

Ceneje bi bilo edino v primeru da ga ukrade? in te ne ujamejo! :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma ja, zdej baje ful kro?ijo neki "dvodnevni" virusi, ki ti udari zlasti na prebavne zadeve - bruhica, driska? itd. <_<

Ploki, ?e ima? 38 vro?ine, zdej si uradno GORAK TIP! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O virantu je tale zapis prav dost o?ter: http://www.siol.net/priloge/kolumne/gorazd...oza_virant.aspx

Gledam pa dans pri Zokiju se pa po?as olo? prebeglic kopi?. Sploh ne vem zakaj te ljudi sprejema ala aktualne prebeglike od SD ki so prej?nji teden dokon?no povedal kar jih ?e 3 leta ti??i pa une iz Lipe ali SNS, sam ?e ?akam da kresalka k njemu prestop al pa Kacin pa bo res najbolj?i kom?o ko vsacga na kavo povab

Podgane be?ijo s potapljajo?ih se ladij (Zahec, LSD drogica scena itd.) :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.