Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Objavljena slika

no comment

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Druga? pa ?e se spomnete, je bil identi?en primer, Ferrari znatno hitrej?i v ovinkih, na ravnini pa adijo Reno

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

- Massa, why didn't you let me pass?

- I'm not Massa you stupid idiot, I;m Petrov, Vitaly Petrov!!!

---------------------------------------------------------------------

-"Fernando is faster than you, understood that message?"

-"What?"

-"Let Fernando pass fucking idiot."

-"i've got a kalashnikow."

-"but we have the mafia."

-"but i have putin"

-"ok.....you win...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:zvizga: kot prvak pa si lahko Vettel koncno frizerja privosci.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kdo bi si mislil da bo na koncu gajba od Renoja pokopala italijanski ponos :)

Kako se mu pa odlep na ravnini ej :huh:

je pa alonso pokazal da je en velik butelj s kretnjami petrovu

?estitke RBju, iz?lo se jim je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najugodnej?i ponudnik ?troma u RS?
Napisano

Pa ?e zanima me, kako je pogodba sestavljena, a podpi?e? npr. za 5 let in prej ne mor? "skliznit" drugam al lohk pre?alta? na novga ponudnika kadar ti zapa?e??? :D

jaz nisem vezan z ni?emer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem v grazu kupil v MediaMarktu Magnat aktiven woofer z bas reflexom za 99?.

To je nedvomno moj najbolj?i nakup EVAH!!!

http://www.magnat.de/index.php?id=3376

to je velikost malo ve?je ?katle za ?evlje

Ka to dela mala ?katla 30x20x20 ?zmeden??zmeden??zmeden? - Ustavil sem se in dal iz 2/3 na 1/3 - neverjetno globok, mo?en in ?ist bas, svaka ?act res, nisem pri?akoval od te rubrikove kocke tak efekt!

:aaaaa::aaaaa:

P.S. ?e na?a re?e tako naglas pa tud Colonie ne more? poslu?at....pol je res hudo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?! :angry2:<_<

jaz imam 2 leti fiksne cene.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdavo, me zanima kerga ponudnika mate, mene mika iz "klasike" ?tartat na Gen-I, ki je baje nejcnej, a je to res in a je kje kak?en "hakeljc"? <_<:P

Pa lep viknd! :bravo:

B.

jaz imam gen-i, samo odkar smo na toplotni ?rpalki je ratalo vse ceneje.

Letno za vso elektriko (2 klimi, steklokerami?na, pralni stroj 1x na dan, enako pomivalc), + celotno ogrevanje centralno + voda damo cca 1200? - s tem da ze eno leto posojam strom sosedu ki gradi drugega dvoj?ka :)

Na? del ocenjujem na tam 800-900? letno za vse

Seveda temu pripomore tudi zelo dobra izolacija, dobra okna in tudi zimski vrt ki pozimi segreje celoten zg. stuk ko je sonce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tu je ?e Hamilton, ki bo startal v max 2. vrsti.... :party0035: 2 kamikaze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ma? PMS :ne vem:

NE renoja :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sovra?m licemerce k vozjo 40 po naselju, ko se ga pa ob tabli za konc naselja sprav? prehtevat pa gasa do blokade.

Verjetno je bral nasvete na 24ur.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ob 03:20 je sosedu cca 400m stran zagorela hi?a, predvidevam da kak dimnik ali pe?....ni? kaj prijeten pogled, gasilci so bili hitri, res pa da so nehote izgubili nekaj minut ker so falili odcep na na?e polje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

cakamo tvoj novi avatar...

?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ljubim dneve ovulacij :D - jutri sledi nov avatar.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

itak pa ne ves da je klanec ker mas zaroseno sipo ker ti majster predlaga klimo ugasnit.... :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa ?e nasvet ... ?e je ?e klanc prestrm in morate zavirat, ne potem v dolini (recimo na semaforju) stat na bremzi ... Ni druzga, samo avto lahko pol pri zaviranju trese ... pojma nimam pa zakaj! :ne vem: :P

Aja, pa hvala za ° !

?rauf?tok efekt :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko pospe?ujete, storite to odlo?no in ne me?kajte, bolje je nekoliko pohiteti, dose?i izbrano hitrost ter nato nadaljevati z vo?njo z enakomernim tempom.

... ja, do blokade v prvi, pa bo v 3 minutah tako zagrelo, da boste lahko nagi v avtu, ?eprav bo zunaj -78C

?e je cesta zahtevna, strma in ima veliko ovinkov, je bolje voziti v ni?ji prestavi, ?e pa spust ni zahteven in ne zahteva veliko zaviranja, pa lahko prestavite v prost tek, motor se bo vrtel pri nizkih vrtljajih in prakti?no ohranjal pri ?ivljenju le samega sebe.

... najprej govorijo o ?utu za so?loveka in podobne "bu?e" (kot pravte temu), potem pa vozimo po klancu navzdol v leru. Ne vem kak?na je razlika, ?e avto stoji pri miru in je v prostem teku, ali ?e avto miruje ... Poraba bo (to je dejstvo), ?e bomo zavirali po klancu navzdol, ali pred semaforjem, pred cestninsko postajo, pred izvozom iz AC itd. z motorjem, se pravi s prestavami MANJ?A! Pa ?e na zavornih plo??icah bomo pri?paral, ?e smo picajzlasti ...

Mimogrede, ob vsej tej "pameti", ki sem jo pravkar raztrosil sem ugotovil, da ne znam napisat stopinj celzija z znakom ... kdo ve, kako se napi?e?

a na pcju?

AltGR - 5 + presledek

16°

No takole se bolje vidi

33°C

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Povej koliko ?asa bo delal. Sicer pa glede na to, da pravijo, da tudi iphone ni ne vem kak biser kvalitete si mogo?e na bolj?em. :P

Ok, glede tega sem hudo dober tester - letali??a, avti, stalno polnih rok vre?k, pa tudi kak klic se kon?a v steni...:)

Kot veste mene bk za znamke, vazno mi pa je da ima 2 sim kartice da mi kon?no nitreba 2h telefonov okol nost, v tujini imam pa itak samo sluzbenga krekberija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imam Iphone za 90? :bravo: s podporo 2h SIM kartic, kar mi je bistvo

P.S. Ne vidim razlike....razen da ni jabuke zadi :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bon Jovi 2011
Napisano

So nabavili karte za udine - ?e kdo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjetn tut nism edini k je zaspan k mrjasec, zdele! :blush:

a merjasec je zaspan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.