@Starej?i gospod - ni to to, to naj bi bil Cold Air Intake - CAI skraj?ano, skrbel naj bi za dovod orng hladnega zraka, zajema ga nekje iz koloteka pri prednjem levem kolesu. Kolikor sem gleda grafe in krivulje z valarjev, ko so na?i pob?i to delal, se kar nekaj pozna, investicija pa zanemarljiva. No ve? mislim da bi lahko kdo drug povedal, ki je bistveno bolj podkovan v teh zadevah, jaz sem pisarn?ki dec, hehe
Mogo?e pa velik F 1 gleda, saj ve? zavetrje, manj?i upor pol pa sam ven pa gas .........
Opcija 2: sam gorivo ?para v zavetrju
Ko ?e fiziko omenja?
Povej ti meni raj?i nekaj drugega, ?e te morda mika da spomladi kupimo CAI za na?e GT-jke. Klopko mi je prakti?no prikazal da je kar konkretna razlika v odzivnosti motorja, stro?ek pa komaj nekaj ?ez 100 ?! To bi potem pomenilo (teoreti?nih) nekih 180 konji?kov na 2.3 klasik motorju, kar ni slabo!
@Mad - niti ne, ampak ne ?tekam folka, ki te prakti?no "rine" od zadaj s svojo ki?to, a mimo pa ne zmore le?nikov, ?e se mu tko prekleto mudi, ker teoreti?no ?e je tik za teboj, hitreje od tebe nikakor ne bo mogel iti - fizika pa to, hehe!
Kok mi naraste tlak, ko nek Butalc za menoj vozi (jaz po omejitvi,v naselju), on pa prakti?no naslonjen na moj zadnji odbija?, pa to jasno s kanto, ki ni vredna niti moje tedenske pla?e (pa nisem nek finan?ni buđo), no v tem primeru je govora o nekem P 106 in pa wosu za volanom. Keri bebci zahojeni po cestah!
P.S. - naj prehiti ?e se mu tok mudi in ma jajca, ne da se prilepi na zadnj konc ?rnozmajke, jebote!
Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al.
?e bi ?e za Real Madrid navijal, bi te verjetno smatrali ?e za ?udaka, hehe
Dragec je v?eraj celo razvil teorijo, da Virant samo zavaja bodo?e volilce, potem pa se bo lepo prislinil k stranki SDS. Ne verjamem ravno v ta scenarij!
Verjetno so samo govorice, ?koda na govoricah bazirat mnenje o ?loveku (ga poznam osebno s fakultete, ko mi je bil predavatelj, eden bolj?ih lahko re?em)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Starej?i gospod - ni to to, to naj bi bil Cold Air Intake - CAI skraj?ano, skrbel naj bi za dovod orng hladnega zraka, zajema ga nekje iz koloteka pri prednjem levem kolesu. Kolikor sem gleda grafe in krivulje z valarjev, ko so na?i pob?i to delal, se kar nekaj pozna, investicija pa zanemarljiva. No ve? mislim da bi lahko kdo drug povedal, ki je bistveno bolj podkovan v teh zadevah, jaz sem pisarn?ki dec, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani