Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

@Starej?i gospod - ni to to, to naj bi bil Cold Air Intake - CAI skraj?ano, skrbel naj bi za dovod orng hladnega zraka, zajema ga nekje iz koloteka pri prednjem levem kolesu. Kolikor sem gleda grafe in krivulje z valarjev, ko so na?i pob?i to delal, se kar nekaj pozna, investicija pa zanemarljiva. No ve? mislim da bi lahko kdo drug povedal, ki je bistveno bolj podkovan v teh zadevah, jaz sem pisarn?ki dec, hehe :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mogo?e pa velik F 1 gleda, saj ve? zavetrje, manj?i upor pol pa sam ven pa gas :hudicek: .........

Opcija 2: sam gorivo ?para v zavetrju :blush:

Ko ?e fiziko omenja? :bravo:

Povej ti meni raj?i nekaj drugega, ?e te morda mika da spomladi kupimo CAI za na?e GT-jke. Klopko mi je prakti?no prikazal da je kar konkretna razlika v odzivnosti motorja, stro?ek pa komaj nekaj ?ez 100 ?! To bi potem pomenilo (teoreti?nih) nekih 180 konji?kov na 2.3 klasik motorju, kar ni slabo! :danzoman::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Mad - niti ne, ampak ne ?tekam folka, ki te prakti?no "rine" od zadaj s svojo ki?to, a mimo pa ne zmore le?nikov, ?e se mu tko prekleto mudi, ker teoreti?no ?e je tik za teboj, hitreje od tebe nikakor ne bo mogel iti - fizika pa to, hehe! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kok mi naraste tlak, ko nek Butalc za menoj vozi (jaz po omejitvi,v naselju), on pa prakti?no naslonjen na moj zadnji odbija?, pa to jasno s kanto, ki ni vredna niti moje tedenske pla?e (pa nisem nek finan?ni buđo), no v tem primeru je govora o nekem P 106 in pa wosu za volanom. Keri bebci zahojeni po cestah! <_<:whatever:

P.S. - naj prehiti ?e se mu tok mudi in ma jajca, ne da se prilepi na zadnj konc ?rnozmajke, jebote! :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes u?timal za??ito podvozja (Tri Krone firma), za samo 73 ?! :danzoman:

Aja, poraba LPG zadnjih 400 km kokr imam s telim tankom, po compu 9.1 (verjetno celo preve? ka?e, ?e zmeri, oujea)! :ljubezen::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al.

?e bi ?e za Real Madrid navijal, bi te verjetno smatrali ?e za ?udaka, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

js mam pa podalj?anga za cel tedn :bravo:

Opala Dej?i, a gre? kej v jago, da se kej fri?nga upleni al bo? kako druga?e cajt potro?il? :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popotovanje
Napisano

Hej Mazdilakarji!

Z ene parimi s foruma se ?e dogovarjamo za pohod, ki bo to soboto - 12.11.2011. ?e mika ?e koga, pa gremo lohk skupaj!

?tart je nekako v zgodnjih jutranjih urah (ob kake 8.00h vsaj npr.)! :P

Upam le ?e na lepo vreme! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ma kak heroj, debil! za tistih 10? kazni gre raje sfukat pleh, podvozje, sklopko, gume....

To je pa? v stilu ne?e? ti mene...

Braća, nima? kej! j :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahko pa da je blef, te?ko re?t, sam res Janez se je takrat preve? razpizdu, da je Gregec izdajalc itd.! :P

Bomo vidli, ?e vedno trdim, da je Janković izven Mestne ob?ine LJ, totalna pe?enka, no po?akmo sicer 4.12., cca. 19.uro! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dragec je v?eraj celo razvil teorijo, da Virant samo zavaja bodo?e volilce, potem pa se bo lepo prislinil k stranki SDS. Ne verjamem ravno v ta scenarij! :hudicek::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

Mika me, znam pa bit takrat varu?ka.

@Klopko - ne vem ?e je DJ time cajt povozu, moral bi videt kak?na gne?a za Helowin, ?e na samem parkingu Cvetli?arne! :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

So se pa vseeno z vsemi ?astmi poslovili od "Super Si?-a", sploh ko je njihovo mo?tvo zmagalo v razredu moto2 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Verjetno so samo govorice, ?koda na govoricah bazirat mnenje o ?loveku (ga poznam osebno s fakultete, ko mi je bil predavatelj, eden bolj?ih lahko re?em)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.