Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

u stari..respekt

a se bos preimenoval v slocop :)

Niti slu?ajno, meni je tole (miroljubna) rekreacija, da malo pretegnem stare kosti, hehe :jupiii::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj v camp pri?li SLOVENCI, ki imajo za spremstvo bijelo dugme in Kiti?a :vskalo::vskalo::vskalo:

sam res to lahko samo mi, so tukaj nemci, Avstrijci, Francozi....ne, nek se vidi ko je na?....pozno v no?!

Janezki z rodovnikom, garant! :jupiii::party0035::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bi Grke zmetal v njihovo prelepo morje, pa totalno izstradane morske pse iz vseh morij zbral pa nanje pol na??uval, ker tole je katastrofa, kaj vse se bojo ?e spomnli, pa sej to ne more? verjet, drhal zanikrna, lenuharska! :hudicek: (mitraljezka press) :vskalo::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

blagor unim k majo sam ?e 2 dni ?ihta ... est mam ?e 5 dni za oddelat od 10h zve?er do 6h zjutri ... stem da se vikend dela 12 ur od 6h zve?er do 6h zjutri <_<:(

Bom vpra?u majstra, ?e te vzame na nov ?iht, garant bi bilo bolj?e, pa vsak dan ob 17h bi bil fraj! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sm prov razturavu u slu?bi, verjetno zato, ker gremo v kratkem s kolegi spet na trip in sem biv v mislih ?e tam! :danzoman::bravo:

Moram pohvalt ?e kolege mazda?e, ki so poskrbel za super atmosfero na Helowin; Dragec, Peri?nik in Canyon! :danzoman::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ploki ma 12 cilindrov :bravo:

Tip avta bi lahko napisal Mazda V12, pa naj folk ugiba kako ?ival vozi! :P

Jaz pa zdele kuham vino, ker gremo na Helowin mal za?urat! :jupiii::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.