Skoči na vsebino
Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Mah kaj pa vem, dec ve, da mu ga lahko izmaknem za zmeri, pol pa pe? me bo te?ko sledil, hihi! :harhar:

TNX za odgovor, sicer pa pravi?, da od letnika 99 imajo vsi iste Luftmesserje (ali tudi Dizlaki in Bencinjaki iste ali kako??) :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ima? prov, moja pa pozna ?e prakti?no vse ?ivali in kake zvoke spu??ajo, razen ko me pra?a kako se ogla?a riba ji ne vem odgovorit, hihi <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans mam dopust in sm s h?erko, ki je pridna in dojemljiva tolk, da kej tacga si nisem predstavlju za starost 22 mes., potem ?e 2x delat in sledi od petka dalje par dni Ju?nih krajev, ne vem ?e to?no kam - morda Dubrovnik, Mljet al kej podobnega, odvisno pa? od interesa ostalih udele?encev, ker nisem neki totalni diktator! :ljubezen::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Eni domnevajo, da mu je verjetno eno nogo motor obte?il (se pravi je bila verjetno desna noga ujeta pod motorjem) in se ni mogel losat motorja! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

O moto GP je bilo danes ?e dovolj po televiziji...

Sem pa zelo vesel da se je Milan re?il in nemogo?ega polo?aja- zgubljali so 3:0 na koncu odnesli vse 3 pike :danzoman::jupiii:

Aja PATO pa to, hehe

Meni je pa tudi v?e?, da je Udinese prevzel 1. mesto v ITA ligi, noro! :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se spomnim, ko je "moj" Lorenzo dostikrat opozarjal ravno Simon?elija, da vozi nevarno in da ogro?a sebe ter druge, no v tem primeru verjetno to niti ni bilo krivo. Skratka ?koda je pob?a! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Grozno tole videt, nisem gledal dirke, pa ?ele zdele od tukaj izvedu kaj se je zgodilo! :(

Mali je imel potencial! :closedeyes:

Naj P.V.M. :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a se sam men zdi al se je Lojz vrnu nazaj :hudicek:

Lojz se nikoli ni spu??al na tak?en nivo, ampak je bil gentleman, v primerjavi s ...! <_<:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz mam pa? svoje mnenje o njih in bom njihov signal ?e najbolj tako izbolj?al (samoiniciativno), da bom MENJAL ponudnika! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men je pa sme?en izraz SERBUS (sli?i se kot servis, Reno npr.)! :P

Nekateri re?ejo samo SEUS, zdej ne vem ali je to okraj?ava ali pa kak?na interna modifikacija! :D

@Patrik, pozabu si kako besedo na "F" npr. da nekaj vklopimo, vi ne boste rekli! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.