Skoči na vsebino
Freza za zidove?
Napisano

Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel...

Thnx

ka pa ma? - cegu? al sploh ne bi cez omete hodil? drugac pa ja rocni cirkularcek s ?ajbo za beton, samo glej da ima lovilec prahu....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Villeneue kupuje HRT, Raikkonen prihaja v Renault, Schumi je ze tle......

Labi samo se Alesi pa bo kot v starih dobrih cajtih...a kaj ko bodo masine V4 kmalu zgleda (z ve?jo mo?jo :danzoman: )

Samo to je neprijazno u?esom....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

koncno sem se vpisal na fitnes...

preve? tortic?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

misli? tole?

Objavljena slika

Oij!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:P svetovna slika

Uklopko kje pa je una ta huda?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Naj ?e dodam, da je Boss 3 dni trepetal, ker so nas dobesedno obstreljevali z raketami, in k sre?i se ni ponovila lete?a marela, smo pa dobili eno na gadafija, eno na drevo in eno par metrov od Bossove 6ke :P

nekaj utrinkov fantovskega vikenda ;)

slovenska hi?a :)

Objavljena slika

Kera slika...takole je bilo ob 10:00 ko smo ?li na izlet, ob 16:00 ko smo se vrnili pa sem moral pustiti avto skoraj ob gozdu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a jures se je pedral z uklopkotom pol :P

drugace pa jamram, ker me jutri caka nonstop voznja od amsterdama do LJ..ne da se mi

ne z bossom sem spal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Videti kako se je Uklopko zlo?il na hrbet pri posmehovanju drugih - neprecenljivo! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

OOOjjjjjjjj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Back to reality...

smo pa iz dezja pod kap za 5-8 mesta...zda ali rusija, spanija, litva ali argentina

P.S. Lep uspeh smo med elito!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sezona 2011:

March 13 - Bahrain

March 27 - Australia

April 10 - Malaysia

April 17 - China

May 8 - Turkey

May 22 - Spain

May 29 - Monaco

June 12 - Canada

June 26 - Europe

July 10 - Great Britain

July 24 - Germany

July 31 - Hungary

August 28 - Belgium

September 11 - Italy

September 25 - Singapore

October 9 - Japan

October 16 - Korea

October 30 - India*

November 13 - Abu Dhabi

November 27 - Brazil

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najbolj?i apple je tisti doma pred bajto na drevesu, v?asih ma kak bug, ampak verzija 1-10 je odli?na :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nazadnje bo res kak TSI pri?el....

za leto 2013 pravilo:

The sport is set for a major overhaul to introduce more efficient engines, ground-effect aerodynamics and road-relevant technologies to F1 cars.

According to GP Week the teams have agreed to adopt 1.6 litre, 4 cylinder turbo engines, limited to 10,000 rpm and producing approximately 650bhp. The new engines will be mated to kinetic energy recovery systems, capable of producing a further 150bhp power boost. A fuel flow rate limit will also be introduced to ensure the engines are frugal compared to the current crop of 2.4 litre V8s.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nesre?e :(
Napisano

Ja tale nesre?a je res bedna ja. :( Predvidevam, da je te?je po?kodbe glave fasal un v 206CC ko je zalomilo streho. Mazda 6 pa ne vem, zadnji konec je sumljiv, sli?i na kakega Mondeota.

V vsakem primeru pa ?elim tem ljudem samo najbolj?e. :(

Mondeo je to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ma sej to jaz vsaki? razlagam, ko za?nejo pametnjakovi?i razlagat koliko divjakov je na AC-jih. Jaz sem predvsem slu?beno in seveda tudi privat precej na AC in sem pri 140km/h prakti?no najhitrej?i, ?e pa se najde kdo da je hitrej?i je pa to morebiti za max 10-20km/h kar ?e vedno ni v obmo?ju brezglavega divjanja.

Ti si car, jest sem ponavadi z 110 - 120 najhitrejsi na desnem!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Talno gretje kjer je keramika vklju?eno.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aloha!

Jaz niti ne bom za?el na?tevat kaj in koliko dreka se mi je zgodilo odkar sem se "en kan?ek" odtujil od tega foruma. V bistvu bi lahko odprl svojo temo. Ampak ne bom, vam bom prizanesel. ?e ima pa kdo dva do tri tedne ?asa ... :) mu pa lahko povem zgodbo.

He's alive...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.