Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

V bistvu neumno, ker na sliki nisem videl avtobusa ampak vesoljsko ladjo. :blink:

To sem jaz tebe, Ajvarja in Klopkota testiral v Monzi....hvala bogu ste odrasli ljudje :rolleyes:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a boli? a so bli pridni na gami?

Ah ene 3 dni fu?a :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zgleda da sm routar uspe?no zamenjou kr mi net kr leti naparm prej :D

a zdej ma? pa Bauhaus?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Madmax
Napisano

Vse najbolj?e, pa ?im ve? cvi?ka v keslu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

To je ?e z zna?kami, sin pa ma ?ez 3000 zna?k, ki jih mora spravit v album.

Jih das ven pa vsakic kako das, da zbira :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mene v petek zvecer pristina z adrio, v sredo pristina-tirana z avtom, v petek tirana-skopje z avtom, in v ponedeljek pristina-ljubljana z avtom

Manjka ti Skopje - Pri?tina :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KDO RAZUME TUR?KO?
Napisano

In od kdaj Hrva?ka meji z Bolgarijo in kdo je ta tip v preprosti majici????

Zaigrano po moje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jures, ?koda res da tok ho?jo svojga rojaka sforsirat, prek trupel oz. nakonc zelo verjetno bojo total pu?nl, razen ?e npr. zdele zmaga Webber, Vettel mu ??iti hrbet, v tem primeru je Alonso max. tretji, al pa je ?e Hemi pred njemu, pa se matematika ?e po eni dirki orng obrne! :danzoman::bravo:

Pa ?e rojak ni....RB je avstrijski :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Smo samo opazovalci formule tukaj, a mislim da bi celo bolje vodili F1 mo?tvo....njega bi pa kot prvega odpustil ?e danes.

Namesto da bi se Webber vozil le ?e za sponzorje kot prvak, je zdaj kar na enkrat panika.

Vettel enkrat nabil Webbra - izgubil zmago

Prej?njo dirko Vettel pred Webbrom

tu je ?e bil naslov....

http://www.f1express.si/index.php?id=novic...amp;novica=2919

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ta mali je cisti mafijc :D

frajer B)

Zdej fura ta look...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj v enem dnevu prepotovali svet :) Res dober dan.

post-2637-1287945504_thumb.jpg

post-2637-1287945536_thumb.jpg

post-2637-1287945561_thumb.jpg

post-2637-1287945618_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pol bol? da se ?ene ne dotika? :P

odvisno od definicije 'pokvarjena' :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kaj sem rekel glede RB in favoriziranja Vettla? Eto, ?e kako bo mogel delati za Webbra da bo kaj, bravo Ferrari, Bravo Schumi, o?itno ko so razmere dobre za Mercedes res ?e zna kot v?asih. ?koda Rosberga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj sem se vozil 2 urio po fakin Parizu z GPSom na bberiju preko 3Gja....in rezultat:

18.10.2010 22:52 Storitve v gostovanju Prenos podatkov v tujini SFR France 01:07:32 1,04 ? :harhar::harhar:

Pa ?e za Ajvarja

Letali??e Treviso

post-2637-1287478308_thumb.jpg

In pa francoska po?ast

post-2637-1287478350_thumb.jpg

Moj ride - 1.2 bencin, pa kr leti (po ravnini)

post-2637-1287478406_thumb.jpg

Pa ?e lepa vo?nja do Benetk po predpisih (razen Rebernic kjer so hoteli 60 od mene ?zmeden? ), pa sej to je ze nevarno da te z mesta odpihne...

post-2637-1287478491_thumb.jpg

PA ?e mal italjanske romantike

post-2637-1287478618_thumb.jpg

Nazaj grede gas pono?i - 170 v glavnem zarad prometa, da nisem samo bremzal in poraba 6,5 :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ustni dogovori (?al s tem tudi zaupanje medsebojno) v pravu oz. navadno niti v poslu ne veljajo NI?! :hudicek:<_<

V Romuniji to velja......do smrti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pravilna ugotovitev. :angry: -->>> na sebe.

Vabilo v modri kuverti al sluzba?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f speed
Napisano
:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prej?nji teden sem sklenil ustni dogovoril s prodajalcem za nakup novega 3S stanovanja. Naredili smo tudi osnutek prodajne pogodbe. Pred podpisom pogodbe je rekel, da rabi ?e potrdilo o namenski rabi zemlji??a (novogradnja). Dogovorjeni smo bili, da ko ga dobi se sli?imo in podpi?emo (cca 1 teden). Danes sem dobil tole na email:

Spo?tovani!

Obve??am vas, da je stanovanje ?t.4, na naslovu Brest 53A, Ig, za katerega ste pokazali zanimanje prodano drugemu kupcu.

Na isti lokaciji oziroma v istem objektu vam lahko ponudimo nakup stanovanja ?t.5 ali ?t.6. Stanovanji se nahajata v mansardi in bosta vseljivi do 20.12.2010. K stanovanju ?t.6 vam lahko ponudimo tudi dve parkirni mesti. Cena za to stanovanje je 105.000,00 EUR z vklju?enim DDV.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo tudi na gsm 041 732 XXX.

Lep pozdrav!

P.S. stanovanji 5 in 6 sta 2S! Na GSM se ne ogla?a! :angry:

prase, dubu je ve? denarja o?itno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ampak tekma Bayern - Cluj

Cluje je dal 4 gole a vsemu izgubil 3:2.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na zadnje dogodke bo najverjetneje nekaj na tem, da

par dni pred ??ipom -polno luno vlada napetost, pogoste so hude prometne nesre?e, ljudje so razdra?ljivi in zal je to tudi obdobje, ko lahko pri?akujemo ve? nasilja.

Polna luna je 24. oktobra.

Lunin koledar imam jaz na 5-letniku...........nekaj je na tem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Katero je pa prvo?

Upokojenci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.