Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Si.mobil je ?edalje bolj smotan, kumi ?akam oktober 2012, da se jih losam za vedno. S svojim ne-signalom mi parajo ?ivce iz dneva v dan in to na zelo razli?nih krajih (ko samo gleda? kako tukaj ni signala)! :hudicek::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri smo ga za?ural k zmaji; nism si mislu, da ?enske v resnic znajo prevzet plenilski pobudo (da ni samo lapanje) in to kaki stroji! :ljubezen::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ameri bojo hotl poravnat ra?une iz SP, ko so jim razveljavil gol. Res da so ameri kar po?teno padli na lestvici, v?asih so se smukal tam okol top 10. Mogo?e bo kak remi, bojo na?i povedli in za?el ?pilat, kot da je tekma dobljena in potem jih bojo fasali...

?e ve?krat videno ja, iz tega razloga sem se zelo ?udil borbenosti na zadnji tekmi v MB, proti Braći! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Google+
Napisano

smo si mo?no razli?ni.

Ali pa razli?no mo?ni (se upret tem zadevam, ki nekatere prakti?no zasu?njijo). :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Google+
Napisano

sej zato spra?ujem, sem malo po?ekiral zadevo, samo mi pri vsej skromni inteligenci ne kapiram kako nej bi tole laufal. :blush:

Ne uporabljam niti enga niti druzga, Twiter al kako se ?e re?e, pa isto ne vem kva je! Hribovc pa?! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Men osebno se zdi Virant ok, bil mi je tudi prfoks na faksu (Fakulteta za upravo). Kaj bo pokazal, bo pa najbolje pokazal ?as.

Jankotu mislim da se zlasti na ?tajerskem oz. ?e regijah izven ?abarije, dokaj slabo pi?e, za kar bodo (kokr sem v?eraj gleda tv) poskrbeli ?e drug ne SLS-ovi ?upani s hujskanjem naroda proti ?abarjem in njihovemu okronanemu vladarju! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Z na?im ?upanom sva skoraj dnevno na vezi glede enega mojega predloga, imam pa tudi njegovo privat gsm cifro, kar verjetno je nima ravno vsak od Kamni?anov in ostalih Kmeti?ev brez zemlje (kamor nas ve?ina spada). :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dans sva ravno zju3 s kolegico debatirala, da ?e bi ?la ta moment volit, bi volila G. Viranta & Co. (baje se jim je pridru?il tudi Rado Pezdir, ki ga pa oba zelo ceniva)! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ni zdaj ?e ve?ina tko zaprtih da ne mor? dolivat?

Njegov akumulator je star k zmaj (2001 je napisal). :D

Dans zju3 ?e spet en moron u napa?no smer po AC pi?il od Vodic proti LJ! :hudicek::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No tudi v tem primeru nima prav, ker imam radiator v gara?i striktno izklopljen oz. zaprt (zjutraj mi je kazalo 12 stopinj C na senzorju ?rnozmajke)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.