Ja ?al nam je lahko mladeni?a, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkali??u. A ni prej?no dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v ni?ji ligi.
yep
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V soboto mi je ?la sklopka Brez kakr?negakoli predhodnega "opozorila"... Pedalo je postalo popolnoma mehko, prestavna ro?ica pa pri pri?ganem motorju zablokirana...
Takoj pojdi do Sandija - kazal sem jim da sklopka smrdi!!!
No sicer imas pa garancijo.
Pismu pa kaj je tem mazdam, ni tvoja CX7 prva ve?....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sej ?e se ne motim druga? sploh ne more bit. Ker teko?ina, ki te?e ?ez radiator?ek od "pe?ke" za v kabino te?e skozi ves hladilni sistem motorja. In ?e ogreje? hladilni sistem ogreje? tudi motor.
ja sej sistem je samo eden......?eprav je kontradiktorno - segreva? hladilni sistem
Tvoj Webasto je aftermarkt in je vgrajen naknadno tako, da po moje ni nastavljen na dogrevanje (itak ma? zdej bencinski motor, ki se hitreje ogreje) ampak ga za?tarta? izklju?no z daljincem al pa na tajmer. Sicer ti bo pa Jures ve? povedal ali pa Ajvar, ki sta to montirala.
Jawol, en mal truda s pritiskom bo treba, ampak pred mrazom se ne da stestirat.....ti bos rit dal takoj na toplo, medtem ko jo dizela?i najprej primrznejo na zic, pa pol odmrznejo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani