Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Majka ?rnozmajka leti pri 2C minusa k marijamadona, bi se ?e kr vozu, pa sm moru jet na ?iht! :hudicek:<_<

Pa fajn da mam gara?o za stroja, sm vidu dans kr nekaj ljudi kako drgnejo stekla svoje makine! :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gajba piva ima 24 fla?. Dan ima 24 ur. Naklu?je? :hudicek:

Sosed ima 2 avtomobila, njegova ?ena ima 2 jo?ka ter tudi 2 otroka, (matr kak?no) naklju?je? :ne vem: :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grega, razumem, ampak obstaja pa mo?nost uvoza (ne mi re?t da se ne da), se pravi ti si jo uvozil in zdaj je po?asi cajt za prodajo, kam jo bo? evidentiral za oddat oglas? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V Var?avi je CX-9 nekaj povsem normalnega, prav bolan sem ratal - to jaz mel :vskalo::vskalo:

Na Avto.net Cx-9 niti nima svoje rubrike, se pravi ?e prodaja? tak?en avto niti ne vem pod kaj ga da?, verjetno pod Cx-7 al kaj? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To bi morala biti vesela - najslab?e je, ?e dajo nadomestni avto, ki je bolj?i od tvojega pa ga pol no?e? vrniti :hudicek:

Ali pa da bi ji dali Cadillac Eldorado, ki bi ?rl 50 litrov! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ampak kolk je hudo, ker je Janković pol srb. :whatever: Sinova pa kolkor vem so sam ?e ?etrt Srbi. Me res zanima kolk Slovencev nas je ?ist rasno ?istih? Po moje kaka polovica.

A naredimo anketo na forumu, pa da vidmo strukturo - sej ne da bi se ?li rasno nestrpnost ampak bolj zato, da kon?no dojamemo, da smo verjetno v Slo ker precej me?ani, da ne re?em zme?ani :jezicek:

Boss, ne gre se za to da je in kolik?en dele? so Srbjanci, pa? pa zato, da se obna?ajo kot da so iz Banglade?a (upam da nisem koga u?alil) da ne re?em ?e iz kje huj?e dr?ave (Zakon divjega zahoda pa?). ?loveka osebno cenim po njegovih dejanjih in ne izvoru, hkrati se zavedam da Janezki nismo neke perle 1A! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Temu se re?e satira in humor na nivoju ... ni ?aljenja, v bistvu ga pa vseeno malo okrca oziroma njegove potomce. Vi? kej tazga v SDS niso nikoli sposobni narest - tam grejo v nesramnosti preko vsake zdrave meje... sej pol ni ?udn, da so durh na durh nekje na sodi??u al pa v kak?nem sodnem procesu.

Tole je Denis Audić & Co. production (re?mo da je nevtralc in si privo??i vse in vsakogar), ne vem od kje za vraga si spet nesre?ne SDS-ovce tle not navleku (o?itno so ti res izjemno prirasli k srcu)??? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na? ?arec je ful ok sogovornik (nikakor ne nadut), dogovorila sva se par stvari, zdej pa da vidmo kok bo trajalo (lepo je povedal, da ne bo kaj dosti obljubljal in flancal ampak raj?i poskusil kaj postorit)! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, ne spra?uj, motorika me je pustila na cedilu in sm ga mal ... (mah jebe? pleh je pleh) pa sem za??itu da ne bo rjavel in nakoncu ?trihnu na ?rno, ratal je pa :whatever::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes ob 16.00 sem dogovorjen z g. ?upanom (?arcem) da malo predebatirava o aktualnih problemih na?e ob?ine, imam tudi par predlogov zanj! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kolegica je lihkar dobro pogruntala, ko je rekla, da po u?eri?nji fuzbal tekmi je verjetno Janko z Vića moral sin?kom danes kupit cel plato Kinder jaj?kov (da nehata jokat), ker je njuna (originalna) ekipa usjala s Smu?arji! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz pa sem se v?eraj ?el avtoli?arja, ampak rezultat ni slab (se pravi sem zdajle zgre?il temo), ne nisem, ker je katastrofalen! :blush::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Ekhm 2 strani nazaj pa

6 Aug 2010, 14:16 Objavljeno #9

Jz sm tut bl seljak, pa mi baje druzga ne preostane kokr Siol (Trio paket), ampak kar se pa delovanja ti?e, je pa ?pica

Kako se je lahko naenkrat spremenil. Jaz bi reku al so naenkrat velik naro?niko dobil (dvomim), al so te pa z nekje odstranili in te pretaknili kam drugam.

Zato pa obstaja mo?nost, da jaz njih nataknem na neki druzga! :hudicek:<_<

@Boss, ja O?bolt bi se potem verjetno obesil! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.