Grega, razumem, ampak obstaja pa mo?nost uvoza (ne mi re?t da se ne da), se pravi ti si jo uvozil in zdaj je po?asi cajt za prodajo, kam jo bo? evidentiral za oddat oglas? :ne vem:
Ampak kolk je hudo, ker je Janković pol srb. Sinova pa kolkor vem so sam ?e ?etrt Srbi. Me res zanima kolk Slovencev nas je ?ist rasno ?istih? Po moje kaka polovica.
A naredimo anketo na forumu, pa da vidmo strukturo - sej ne da bi se ?li rasno nestrpnost ampak bolj zato, da kon?no dojamemo, da smo verjetno v Slo ker precej me?ani, da ne re?em zme?ani
Boss, ne gre se za to da je in kolik?en dele? so Srbjanci, pa? pa zato, da se obna?ajo kot da so iz Banglade?a (upam da nisem koga u?alil) da ne re?em ?e iz kje huj?e dr?ave (Zakon divjega zahoda pa?). ?loveka osebno cenim po njegovih dejanjih in ne izvoru, hkrati se zavedam da Janezki nismo neke perle 1A!
Temu se re?e satira in humor na nivoju ... ni ?aljenja, v bistvu ga pa vseeno malo okrca oziroma njegove potomce. Vi? kej tazga v SDS niso nikoli sposobni narest - tam grejo v nesramnosti preko vsake zdrave meje... sej pol ni ?udn, da so durh na durh nekje na sodi??u al pa v kak?nem sodnem procesu.
Tole je Denis Audić & Co. production (re?mo da je nevtralc in si privo??i vse in vsakogar), ne vem od kje za vraga si spet nesre?ne SDS-ovce tle not navleku (o?itno so ti res izjemno prirasli k srcu)???
Na? ?arec je ful ok sogovornik (nikakor ne nadut), dogovorila sva se par stvari, zdej pa da vidmo kok bo trajalo (lepo je povedal, da ne bo kaj dosti obljubljal in flancal ampak raj?i poskusil kaj postorit)!
@Boss, ne spra?uj, motorika me je pustila na cedilu in sm ga mal ... (mah jebe? pleh je pleh) pa sem za??itu da ne bo rjavel in nakoncu ?trihnu na ?rno, ratal je pa
Kolegica je lihkar dobro pogruntala, ko je rekla, da po u?eri?nji fuzbal tekmi je verjetno Janko z Vića moral sin?kom danes kupit cel plato Kinder jaj?kov (da nehata jokat), ker je njuna (originalna) ekipa usjala s Smu?arji!
Jz sm tut bl seljak, pa mi baje druzga ne preostane kokr Siol (Trio paket), ampak kar se pa delovanja ti?e, je pa ?pica
Kako se je lahko naenkrat spremenil. Jaz bi reku al so naenkrat velik naro?niko dobil (dvomim), al so te pa z nekje odstranili in te pretaknili kam drugam.
Zato pa obstaja mo?nost, da jaz njih nataknem na neki druzga!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bi rekel, da prehitro sklepa?; od Sutjeske do Trzina se mi je ?e kar dobro segrela in potem sem jo o?e?il k zmaja!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani