Lahko smo 1. v skupini a ce popusis v cetrtfinalu ni ni?, lahko vsak ki si ga v skupini premagal pride dlje.
ZDA je brazilijo strla sele v zadnjih sekundah, glede na razplet v skupini A, kjer se za 2-4 borijo srbija nem?ija in avstralija, ki je premagala nem?ijo kar 78-43 in nem?ija srbijo, je popolnoma vsak nasprotnik nevaren, tako da bi bilo bolje malo razbremeniti nosilce na zadnjih 2h tekmah
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz trenutno nimam problemov s signalom (razen v officu 3m pod zemljo , kjer dela samo T2 ker je cerkev blizu ), zanimivo da nimam ve? problemov v campu, kjer je poprej bilo potrebno za resen klic v avto pa po signal tako VIP kot CRO kot Telenet je kuril samo baterijo ker je stalno preklapljal...sedaj je ok, ampak to je verjetno zaradi drugega bberyja - ob?utljivost....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tale Fetel ne samo da ne bo dosegel ni? takole na silo, ?e celo delodajalca bo moral iskati ....
O?itno bo to dvoboj Hamilton - Webber, tudi RB se bo moral tega zavedai, sedaj pride Monza in se 2 full gas stezi, kjer bo Mclaren nepremagljiv na tekmi (kvalifikacije jim o?itno res niso prioriteta)
?emsa: Ja i moj Haso koristimo spiralu. Tako sam najsigurnija.
Zenada: A ja i moj Ibro koristimo kurtone ili pjenu. Jes vala da moj Ibro manje u?iva, al' brate, petero djece je vi?e no dovoljno.
Fata: A ja i moj Mujo koristimo kantu...
?emsa: Kako ba kantu Fato, Alah s tobom ?
Zenada: Pa nije ti valjda mind?a tolika ?!
Fata: Ma ne ! Po?to je Mujo puno ni?i od mene, tucamo se tako da se Mujo popne na kantu. E, kad vidim da je Mujo po?o kolutat o?ima ja samo kantu opizdim nogom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani