?e kdo gleda fuzbal zdele, folk kak?en GOOOL je dal Vr?i?, mislim da se bo tale gol ?e neki ?asa vrtel po televizijah ?irom Evrope, pa makar na?i danes zgubijo.
?e se Braća re?i iz tegale psiholo?kega udarca, pol si pa? zaslu?ijo zmago, ker v zadnjih sekundah prvega pol?asa dobit gol, ki jih je totalno poni?al, to pa ni hec!
Navijam in dr?im pesti, da Estonci osvojijo 2. mesto in gredo v dodatne kvalifikacije, na?im pa iskreno ?elim, da prvi? zmagajo Srbine (ja vem, ?e en pol?as obstaja)!
Tisti Sosed je zame CAR, vsaj nekdo v tej Brezjaj?ni dr?avici, ki si upa direktno pokazati svoja ?ustva in to pove zeeelo naglas, pa magari ga cela Obla sli?i!
Do danes mi niso po?timali NI?ESAR, iz "preventive" (da res ne razfukam tv) bom gledal fuzbal z Braćo en ?tuk ni?je, kjer imam klasi?no anteno na strehi in tisto ?ude?no ?katlico Dvbt, ki daje FENOMENALEN signal, mamujimjebm!!!
No tole sem jim sedajle napisal, ker so mi nekaj napisali, da bojo po potrebi menjali neko opremo itd.;
Pozdravljeni!
Do danes niste postorili NI?ESAR. Iz tega razloga o?itno ne bom mogel gledati tekme Slovenija:Srbija!!! Siol Trio me je res totalno navdu?il (upam da ste dojeli sarkazem v teh besedah). Zanima me, kdaj se bo zadeva sanirala???
Totalno me mika Rx8 na?ega Mitje, ampak zaenkat mi ?e ne znese oz. sem ravno izplaval iz fina?nega sranja, zdej pa bi hitro spet za?el vanj (kot prvo bi moral motor po?timat, potem LPG vgradit, zimske gume itd.)!
Dans recimo bom gledu fuzbal z Braćo, pa ?e mi slika zmrzne, sem zmo?n (v afektu) razfukat LCD ekran, tko da se ?e vnaprej bojim tega dogodka!
Prej mi slika ni zmrzovala, ko sem mel "tadebelo" tv in pa SAGEM komunikator od Siol-a je bil prej preko Scart-a zdej pa imam za to povezavo s tvjem HDMI kabel, edini Scart izhod na tv-ju pa sem uporabil za dvd plajer! ?udna zadeva totalno, leta 2011, WTF!
Tisti ki ste bolj maherji za tehni?ne zadeve. Dejte mi re?t, ?e mi slika trokira (se pravi postane popa?ena, zastane, itd.), ali je to ?kodljivo in se ?ivljenjska doba ekrana s tem kraj?a? Po moji ZKP (zdrava kme?ka pamet) bi ?e tako sklepal, oz. koristi ji garant ne tak?nale jebada. Stara je samo pol leta in ?e mi crkne direkt po izteku garancije, bom res eno molotovko notr fliknu u prostore teh gumpcev!
@Boss, saj ravno iz tega razloga sem dopustil mo?nost, da so pa? kadrovsko podhranjeni, ?ist zastopim da se eden lahko naenkrat zgolj z enim pogovarja, na?eloma!
Mi je pa zanimiv tistile klic ki ga je Labi prilepi in se nana?a na Siolske legende!
Razbu bom tv, preberte si kako sem veselo "pohvalil" Siol Trio paket, juhuhu!
Sam ?e ?akam da mi par mescev star tv krepne, ki garant mu ravno ne koristi stalno "trokiranje" slike, ki ratuje kvadratkasta, zvok popa?en, slika zastane, mah taka jeza me pograbi, mamuta jim .ebem!
Ravnokar me je moj predragi SIol Trio tok razpizdu da sem na Siol pomo? poslal naslednji meil;
Pozdravljeni!
Z mojim paketom Siol Trio imam stalno ponavljajo?e te?ave (Slika mi trokira in na nekatere dneve ne morem normalno spremljati programa, in mi nikakor ni jasno kako je to mo?no ob izteku leta 2011??).
V kolikor niste zmo?ni zadeve spraviti na tak?en nivo, da bi funkcioniralo brez te?av (sem zadevo ?e sku?al re?evati pred kakimi dvemi tedni, pa se ni ni? popravilo), mi to ?IMPREJ SPORO?ITE, saj mi 19.12 pote?e vezava na "vas" za 2 leti in bom z najve?jim veseljem menjal ponudnika. Morda si mislite, da je to le eden od uporabnikov, ki vas bo zapustil, a hkrati vam povem, da dober glas sicer se?e v deveto vas, medtem ko slab pa se?e do konca sveta in v tem primeru se bom potrudil, da ?im ve? ljudi izve, kak?ne te?ave sem imel s Siol storitvami.
ZAHTEVAM, da te?ave s katerimi se sre?ujem (?edalje pogosteje), odpravite v najkraj?em mo?nem ?asu, v nasprotnem primeru mi pa? sporo?ite, da ko ?e re?eno - menjam ponudnika in vas pozdravim z besedami; NASVIDENJE!
Skratka dovolj imam trokiranja slike in ostalih neza?elenih pojavov. Moja tel. ?t. je 01 8392 777 (xxxl?blj je uporabni?ko ime). Za morebitni kontakt sem na voljo; 040 412 xxx (ne garantiram pa ravno za prijaznost v primeru klica, ker ne navedene te?ave zelo spravljajo ob ?ivce)!!!
P.S. - na va?i liniji 080 1000 sem ravno danes ?akal 5 minut in pol, nakar sem seveda prekinil, ker sem se zeeelo naposlu?al va?e uverture. S tak?nim odnosom do strank se vam ravno ne pi?e dobro (ali imate zaposlenih premalo ljudi na klicnem centru pa boste verjetno sami vedeli, ampak za nas kot stranke je to totalno nesprejemljivo!!!). Skratka obup od storitve!!!
Se strinjam, ker nekateri se s svojo Srbjan??ino tako napihujejo, da se (skoraj) po?utim kot da sem sam nekje na tujem ozemlju in se jim bi moral prilagodit!
Grega, ma? prov (dejansko sem iz Sutjeske, to je cca. 4km od glavne kamni?ke busne v smeri Snovika).
Kar se ti?e prometnih povezav je Kamnik TOTALNO selo, pozabljeno od boga in raznih cestnih slu?b, a cene pa kar konkretne. Ajd, razumem neke Dom?ale, ki majo super prometno povezavo (prakti?no stojijo sredi AC), ali pa Trzin, Vodice, vrhnka in Grosuplje itd. No npr. Dom?ale imajo ?e precej podobne cene kot LJ, tko da ne vem kam nas tole pelje!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e kdo gleda fuzbal zdele, folk kak?en GOOOL je dal Vr?i?, mislim da se bo tale gol ?e neki ?asa vrtel po televizijah ?irom Evrope, pa makar na?i danes zgubijo.
?e se Braća re?i iz tegale psiholo?kega udarca, pol si pa? zaslu?ijo zmago, ker v zadnjih sekundah prvega pol?asa dobit gol, ki jih je totalno poni?al, to pa ni hec!
Navijam in dr?im pesti, da Estonci osvojijo 2. mesto in gredo v dodatne kvalifikacije, na?im pa iskreno ?elim, da prvi? zmagajo Srbine (ja vem, ?e en pol?as obstaja)!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani