Pono?i lepo spal in ?e dopoldan sem bil prav krasne volje. Sanjal sem, da sem sre?al Bossa in v rokah sem imel lopato... Ostalo si lahko predstavljate sami.
No, dobra volja me po?asi mineva, ker sem za?el popoldansko izmeno...
Nek model me je danes spravil na obrate in sem se hotel tu malo "spihat". Ko pa sem videl vse te "lopatarje", sem se toliko nasmejal, da me je vse minilo...
Res mora tale lopata dobiti poseben status tu na forumu in svoj prostor med smajliji na levi strani...
Obstaja dr?ava v Evropi, pod Alpami, ki meji sama s seboj in na Balkan. Tam ?ivijo najlep?e ?enske, toda nataliteta zelo upada. Tam zaposleni najve? delajo. Tam ?ivijo ljudje na najbolj plodni zemlji, ki pa je neobdelana. Tam vlaki ?e vedno vozijo po?asi in po cestah morajo voziti zelo po?asi. V tej dr?avi vsi igrajo nogomet, smu?arji imajo svetovne ?portne dose?ke in rekreacija jim je prioriteta. Vsi hitijo v slu?bo, a vsi zamujajo. Osemurni delavnik traja deset ali ve? ur. Zdravstvo je brezpla?no, ampak zdravljenje obvezno drago pla?a?.
Tam so svobodni novinarji, ki napi?ejo in poro?ajo, kar se jim uka?e.
Tam je svetovna kriza dobila dr?avljanstvo in domicil. Javna naro?anja so skrivnost, a dr?avne skrivnosti javne. Tam vojne ?e ni konec, je zgodovina in boj ?e traja. Tam nepismeni pi?ejo zgodovino in najbogatej?i so tisti, ki nikoli niso delali...
Zato pa pravim, da bi morala ta lopata dobiti poseben status... Uporabna za vse: za pomiritev ?ivcev, za ureditev medosebnih odnosov, za moderatorja pri pogovoru - ?e posebej, ?e je treba nekomu trdoglavemu kaj dopovedat,...
Pono?i se je sesedel drog od elektrike in so bile ?ice nizko nad cesto. V temi jih nisem dovolj hitro opazil in sem s prtlja?nikom (na strehi) zahakljal te ?ice. Neverjetno, kako hitro se je Mazda ustavila... Pa pedala sploh nisem pritisnil...
V?eraj sem imel pa ta rde?o. No, jo imam ?e vedno. In sem bil precej razdra?ljiv zaradi tega. Saj sem ?e danes. Za dobro jutro sem ?e dva nadrl. Mogo?e bolj?e, ?e se nekam pospravim, da bo mir, dokler se ne uredi. Bom probal med malico sko?it do vulkanizerja, da ta pravo spet uredi pa ta rde?o vrne v prtlja?nik.
Allyssa, lopata je ve?namenska, kar pomeni, da lahko ve? oseb prelopatam. Zato s kak?nimi ?eljami o snegu na obali lepo previdno...
Boss Almighty, bolj?e, da kar takoj vzame? krpo in se loti? pomivati po tleh...
To ?e. A "velike" ravno to naredi velike. Tudi ?e sta na smrt skregana, bi lahko ustavil in ga pobral (konec koncev je mo?tveni "kolega") ter odpeljal do boksov. Potem pa naj se mu ?im prej zgubi spred o?i...
Se mi zdi pa kar malo nesramno in sramotno za Vettla, da ni svojega mo?tvenega kolega, ki mu je zgorel avto, pripeljal do boksov, ampak ga je pripeljal tekmec in "nasprotnega" mo?tva (Alonso)...
Saj vem, da je tam vsak dirka? ekipa zase, vseeno pa bi Vettel lahko pripeljal Webbra...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S 1.1.2014 je obvezna uporaba 3-slojni wc papir! - 3. list se obvezno po?lje na DURS!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani