Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pono?i lepo spal in ?e dopoldan sem bil prav krasne volje. Sanjal sem, da sem sre?al Bossa in v rokah sem imel lopato... Ostalo si lahko predstavljate sami.

No, dobra volja me po?asi mineva, ker sem za?el popoldansko izmeno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nek model me je danes spravil na obrate in sem se hotel tu malo "spihat". Ko pa sem videl vse te "lopatarje", sem se toliko nasmejal, da me je vse minilo...

Res mora tale lopata dobiti poseben status tu na forumu in svoj prostor med smajliji na levi strani...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj ne vem, a pa?e pod hece ali ne...

Obstaja dr?ava v Evropi, pod Alpami, ki meji sama s seboj in na Balkan. Tam ?ivijo najlep?e ?enske, toda nataliteta zelo upada. Tam zaposleni najve? delajo. Tam ?ivijo ljudje na najbolj plodni zemlji, ki pa je neobdelana. Tam vlaki ?e vedno vozijo po?asi in po cestah morajo voziti zelo po?asi. V tej dr?avi vsi igrajo nogomet, smu?arji imajo svetovne ?portne dose?ke in rekreacija jim je prioriteta. Vsi hitijo v slu?bo, a vsi zamujajo. Osemurni delavnik traja deset ali ve? ur. Zdravstvo je brezpla?no, ampak zdravljenje obvezno drago pla?a?.

Tam so svobodni novinarji, ki napi?ejo in poro?ajo, kar se jim uka?e.

Tam je svetovna kriza dobila dr?avljanstvo in domicil. Javna naro?anja so skrivnost, a dr?avne skrivnosti javne. Tam vojne ?e ni konec, je zgodovina in boj ?e traja. Tam nepismeni pi?ejo zgodovino in najbogatej?i so tisti, ki nikoli niso delali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko bi imeli enega smejkota tule na levi na izbiro, ki bi tekel za drugim z lopato v roki in ga ustrahoval. :cheers::D

Imamo kak?nega programerja, ki bi bil sposoben narediti kaj takega?

samo mam ob?utek, da pri tem doti?nem primeru tud lopata nebi ni? pomagala,..na?alost :vskalo:

Allyssa: Nikoli ne reci nikoli... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zato pa pravim, da bi morala ta lopata dobiti poseben status... Uporabna za vse: za pomiritev ?ivcev, za ureditev medosebnih odnosov, za moderatorja pri pogovoru - ?e posebej, ?e je treba nekomu trdoglavemu kaj dopovedat,...

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako pove? polsestri, ki o?itno ?e nikol v lajfu ni sli?ala za tvoj obstoj, da no...je tvoja pol sestra?

Saj ve?: lopata re?i vse. Postavi? se pred njo z lopato v roki in re?e?: "Al bo? moja polsestra al te pa po?im..."

No, o?itno si ?e re?ila brez lopate...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tale lopata bi morala dobit poseben status tu na forumu...

Sicer je moj copyright, a o?itno deluje tudi pri drugih...

Na?eloma je lopata namenjena za kidanje, a o?itno je tudi za pomirjanje ?ivcev - mogo?e celo neke vrste psihoterapevt...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazdo kmalu predelal na elektriko...

Pono?i se je sesedel drog od elektrike in so bile ?ice nizko nad cesto. V temi jih nisem dovolj hitro opazil in sem s prtlja?nikom (na strehi) zahakljal te ?ice. Neverjetno, kako hitro se je Mazda ustavila... Pa pedala sploh nisem pritisnil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od kdaj si pa ti na obali? A ni obala samo od ?rnega Kala naprej mi?ljena? No vsaj moja sestrica me tko u?i :ne vem:

No, obalo vidim z dvori??a...

Je pa res, da je do obale kak?nih 40 km zra?ne linije. Ja, da ne bo pomote, ne do Slovenske obale, ampak do Tr?a?kega zaliva (San Giovanni al Timavo).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj sem imel pa ta rde?o. No, jo imam ?e vedno. In sem bil precej razdra?ljiv zaradi tega. Saj sem ?e danes. Za dobro jutro sem ?e dva nadrl. Mogo?e bolj?e, ?e se nekam pospravim, da bo mir, dokler se ne uredi. Bom probal med malico sko?it do vulkanizerja, da ta pravo spet uredi pa ta rde?o vrne v prtlja?nik.

Allyssa, lopata je ve?namenska, kar pomeni, da lahko ve? oseb prelopatam. Zato s kak?nimi ?eljami o snegu na obali lepo previdno...

Boss Almighty, bolj?e, da kar takoj vzame? krpo in se loti? pomivati po tleh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zagrizenega "samca" spra?uje prijatelj:

- "Pa zakaj ne poi??e? prijazno punco in se z njo poro?i??

- "Le zakaj? Zame skrbita dve sestri."

- "?e, ?e, sestri. Ampak sestri nista isto kot ?ena."

- "Kdo je pa rekel, da sta moji sestri..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dokler je Jan?a ?okal v pla?e 1300? in vi?je, me ni ganilo ?isto ni?.

Teli pa ?okajo vame, ki z eno pla?o pre?ivljam ?e ?eno (ker ne dobi slu?be) in tri otroke. Pa je pla?a pod 1000?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

To ?e. A "velike" ravno to naredi velike. Tudi ?e sta na smrt skregana, bi lahko ustavil in ga pobral (konec koncev je mo?tveni "kolega") ter odpeljal do boksov. Potem pa naj se mu ?im prej zgubi spred o?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se mi zdi pa kar malo nesramno in sramotno za Vettla, da ni svojega mo?tvenega kolega, ki mu je zgorel avto, pripeljal do boksov, ampak ga je pripeljal tekmec in "nasprotnega" mo?tva (Alonso)...

Saj vem, da je tam vsak dirka? ekipa zase, vseeno pa bi Vettel lahko pripeljal Webbra...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.