Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Neki bi bilo treba uvest, kake drasti?ne ukrepe za tele lumparije, ker najhuje je gledat folk, ki po?teno ?ivi in ?ivotari a na drugi strani neki Buđovani, ki ve? da nimajo 1 dan (po?tenega dela) delovne dobe, pa se preseravajo da te glava boli ?e samo ko jih gleda?. Pa nisem fov?ljive sorte, naj ima, ampak tisti ki je po?teno pri?el do premo?enja! <_<:hudicek:

P.S. a ste porajtal, da gre zadnja 2 dni Jankotu z Vića, se narobe. Verjamem da tile dogodki niso zgolj naklju?je (volitve pa to)! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cetarji so carji
Napisano

U bistvu tole z nafto ni slaba ideja, sej ti je policaj reku, da nimajo pooblastil za ukrepanje. Kot drugo pa ni ?anse da doka?ejo, edin ?e bi te kak fou? sosed za?pecal, ker je v SLO dost verjetno.

itak so pa stali na njegovi posesti! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ker se je nafta na svetovnih trgih pocenila, sem pri?akoval da se bo tudi na?a maloprodajna za Kurilca zni?ala, ampak so nabil tro?arine in se mi ?pekulacija ni ravno izpla?ala! <_<:hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Upokojenca sta krmila golobe in eden se oglasi: "Golobi so kot politiki!" "Kako to misli??" "Ko so spodaj, ti jedo iz roke, ko pa so zgoraj, serjejo po tebi!" :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Drga? me to ne mot, sam ?e pa lastnik ?e zlaga svoje stvari v vozilo, frajerji pa ?e zmer tam prodajajo meglo, to me pa razpizdi! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Suvereno sem nateral 3 Jugoviće, ki so se mi naslanjal na ?rnga zmaja, kot da ga majo v lasti ?e odkar so ga v fabrki nardil, mislim bedniki eni! Mogo?e se je kdo ?e sliku z njo, da bo mel za Fejzbuk, hihi. :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes sem poslu?al neka namigovanja, da naj bi Janković kandidiral v smislu podpore Desus, kar ni nikakor ne gre v ra?un kje so se (naj bi se) ta dru??ina spajda?ila! <_<

Labija pa kar ?tekam, ker ?e samo zdaj ko je "?ef" ?abarije se obna?a ko bog i batina (lokalni ?erif) in mu nih?e ni? ne more (razne peticije ob?anov itd., ni ?anse). :whatever:

?ist mo?no da na koncu sploh ne bom ?el na volitve ker v neki diktaturi pa res ne bi ?elel ?ivet (ki zna biti v primeru tak?nem ali druga?nem oz. kdo ve). :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam pri sebi sem si nekako priznal, da je rek (ki ga sicer ful ne maram), dostikrat na mestu in sicer; da je vsaka stvar za neki dobra;

v mojem primeru, ?e me ne bi Renojc tok podrkavu, danes zanesljivo ne bi fural 6-ice, ki mi je :ljubezen::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No kar se izvr?be ti?e, tu sem pa jaz doma?. Delal sem ?e kar nekaj izvr?b glih slavnih LDS, tudi od DESUSA, morda ?e katere stranke, tako da niso ravno brez greha. Aja od SDS je ?e nisem imel ?ast obravnavati (ne trdim pa da je ni bilo, ker sem vodja le ene od 25-ih pisarn na?e stvarne in krajevne pristojnosti, torej LJ)! :bravo::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, Mirkota oz. Miroslava sem imel v mislih, nekako recimo da vemo o kom je govora! :P

Ne vem pa kdo izmed "izbrancev" je Quasimodo (Notredamski grbasti zvonar namre?)? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahovnik se mi zdi fejst poba in edini od pretekle ekipe ministrov ki je res dec na mestu ter sposoben! :danzoman::bravo:

@Boss, jaz se samo bojim, da pride Sodomit na oblast (no vem, zdej lahko re?e?, da so vse skupaj samo neosnovane govorice, brez dokazovt itd.) :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.