@Boss, zelo odvisno v kak?nem "agregatnem" stanju je bil takrat pe?ec. ?e je npr. bil pe?ec konkretno opijanjen in sko?il Ton?ku pod kolesa (v tem primeru nih?e od nas ne bi ?elel bit Ton?ek) in tako mu jaz neke objektivne krivde ravno ne bi pripisoval. Ostalo je pa kaj bi bilo, ?e bi (teorija pa? ...)!
Sicer pa kdo je nedol?en? ?e najbolj sem zihr za mojga kolega Primo?a, ki pri 33-ih ?e ni postal mo? ampak je ?e vedno fant, ?e se razumemo!
@Boss, pred ?asom sem nekje prebral (ne spomnim se to?no vira, a bil je o?itno precej direkten), navajal je, da je RS iz tele t.i. recesije potegnila najkraj?i konec NA SVETU in ne zgolj tule lokalno. To mi da ?e kako mislit. Dobro, zdej se lahko spet izgovarjamo na JJ, da je on napravil gnile temelje, na katerih potem kralj in kraljica ter njun golobi? pismono?a, kaj ve? kot neko hi?ko iz kart niso niti uspeli zgradit! Nisem ravno prepri?an o tem, ampak glede na to da nisem ravno ekspert se ne bom spravil sodit tematike, ki je ne obvladam!
Kot drugo pa, ?e bo ?el Janezek (nazovi ga Ivan, ?e ti pa? sede tako lep?e na jezik) dejansko v arest, to bomo pa ?ele videli. V na?em sistemu namre? velja domneva nedol?nosti, torej ni kriv, dokler mu ne bo (pravnomo?no) dokazana krivda in bo od?el lepo na "ri?et party". Se pa vsekakor strinjam z zanimivostjo, kako se je ?asovno pokloplo tale afera Patria in pa zadnje parlamentarne volitve. A na drugi strani pa same dobri?ine, za katere verjamem, da se nikoli ne bi ?li tovrstnih predvolilnih podtikanj ter diskreditacij politi?nih nasprotnih opcij, ?e se razumemo o ?em je govora. :ne vem:
?e vedno trdim, da v primeru, da bi bila zadnja 3 leta na vladajo?i pozicijo "desnica", pa ?e bi jim vsaj kaj uspelo, bi bili sedajle na bolj?em. ?al tega ne bomo vedeli nikoli, samo tole kar so teli teli?ki in telice po?eli zadnji (na sre?o nedokon?ani mandat) pa tut ni ni?emur podobno.
No sicer pa veste, kako pravijo, ?e se ho?e? z nekom "zapet" samo na?ni temo politika pa si hitro na idealni liniji!
Ker se v marsikateri temi spontano za?ne borba (bolj kot ne OT) Navor:Bencino?er, sem na?el tole temo in obrisal z nje prah!
Dajte si du?ka, ne se ?parat!
Me pa zanima, kaj mislite, ali so dizli ?e vedno "in" kot so bili zadnjih nekaj let ali ne ve? tolko, imam namre? ob?utek, da se trend spet nekoliko obra?a.
Sicer pa moje mnenje je, da nekdo ki letno prevozi izpod 20.000km, je smotrnej?a varianta kupit enega benzinca (ne preve? potratnega, npr. da pije kakih 7 ali 8 litrov), kot pa dizela?a, ki mu npr. pije od 5 do 6 na 100 prevo?enih km-jev.
Najslab?e je, ko dostrikrat kupujejo Navor makine tak?ni, ki se peljejo potem samo kak?nih 2km in ga ugasne, pa ?ez par uric spet samo ta 2 km in spet ugasne, a na koncu se ?udi; "mater, dizla sem kupil, pa mi ?re 12 litrov, kaj je narobe z njim?" Takemu bi odgovoril, da z avtom verjetno ni?, je pa z lastnikom, da je kupil dizla, ker so moderni in ne zato ker bi se odlo?il po nekem tehtnem razmisleku, magari pogovoru z nekom, ki ve o vozilih ve? od njega!
Kolega DraGO ful verjame, da bo v volilno bitko vstopil kot totalni Joker, LJ ?upan, Janko na Ić. Po eni strani sploh ne bi bilo slabo, da ?e on proba, zgubit morda niti nimamo kaj dosti. Nisem pa ravno za neko policijsko dr?avo, kar bi on znal naredit (ne morem pa seveda trdit z gotovostjo)!
Ja Boss, jaz sem to naredu - je kar dobro zaviralo (?e ne bi se zagonu) - bil sem pa samo mentalno odsoten (zami?ljen), nisem niti telefoniral niti kaj drugega!
Sem pa opazil da je imel moj predragi Reno tudi funkcijo, da ko si intenzivno pohodil zavoro (do dile), je samodejno vklopil vse smernike, kar se pri mazdi ni dogajalo, zadeva se mi zdi uporabna!
Sam sem ob?asno vzporedno vozil Laguno 2002 in pa FBA 1997 in ko sem se iz Renojke vsedu v mazdo, sem imel strah da se ne bom ustavil pravo?asno, medtem ko v obratni menjavi pa sem dejansko skoraj poletel skozi vetrobransko steklo ob zaviranju. Je pa res da nista niti isti rang vozila, niti ista generacija, tako da primerjava ni ?isto na mestu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
PO DOMA?E PRIKAZANO; TAKOLE!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani