O?itno si ti narobe videl, saj niso kaznovali prehitevanja ampak izrivanje iz steze. Ker eno je zapiranje, vo?nja po defenzivni liniji, poznej?e zaviranje, ... tole pa je bilo povsem navadno izrivanje iz steze. Sicer pa to za ?umaherja ni ni? novega, saj se tako na hitro spomnim kako je enkrat v travo izrinil Alonsa, ankrat pa je iz boxov zapeljal naravnost v Frenzena, da je ta moral odstopiti. Ne vem, ali to dela namenoma ali pa ne spremlja dogajanja okoli sebe.
Malo ?udno vedenje za nekoga, ki je za nevarno vo?njo obto?eval tale Villenevov manever:
Samo da uzivas Janik, samo da uzivas....s tabo res nima smisla debate met.
LP
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Komentarji so res sme?ni. Fantje ne vejo, da se da Kio Ceed dizel ?ipirati za nekaj ? s poceni ?ipom. Resno. Kolega je za foro iz ebaya vzel nek box, ki ga da? vmes v original napeljavo in izmeril 30 konjev ve?.
to je danes na voljo za vsak avto
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja Klopko je za?el butat z glavo v zid tko kot smejko .
Lahko gremo z dvema avtoma. Ne bo bistveno dra?je bomo pa la?je ?e kak?en pisker ve? s sabo vzel al pa mrbit ro?tilj pa obrnemo kak mesek.
Kolk bi nas pa avtodom pri?el?
avtodom je too much na dan tolko kot oba avta benz skor - sicer pa sam mislm da letos bolje da vzamemo 2 mala sotora pa en avto pa je cez glavo dost placa
Loh pa s trugo lovim Sakerja 3
P.S. Kaj ko bi mi tole na mejl nadaljeval
Mislm d gre tle bolj za psiholo?ki efekt, ki si je ?umel mislu, da tale Rubinjo me pa ne bo prehitu (pazte to, s slab?im avtom), pa magari greva oba v steno!
Nisva gledala iste dirke....Rubens je bil na popolnoma novih gumah, in je shumija ujel poprej v ovinku, ravnina je bila rutina...
Po dana?nji dirki sem resno podvomil, da bi ?el v Monzo
Bom jest kar rekel lepo za une ta male karte, ker bistvo bo start, drugo v Monzi je pa samo gas....
Va?no je tisto poprej, vmes...itd.
V?eraj sva z Uklopkotom razmi?ljala kako peljati kompresor - no kljuko imam Navor pa ima da vle?e vse bike in ?e ?talo poleg
Men se pa zdi, da je SCH namerno spravljal (hitrej?ega) Barikela v ?ivljenjsko nevarnost ko ga je rinu u ograjo, kar pa je FIA nagradila, temu primerno oz. premalo kaznovala!
P.S. - Volk menja dlako, navad nikoli!
A levo pa barichelo ni imel 40m dovolj prostora?
vsaj en k dirka na no? kot v starih dobrih ?asih, ne pa te skomercializirani vlakci zadnjih 10let - ?e ve? tacga dirkanja ho?mo, ?e ni placa, nej pa bremza! Najbol? da se zdej vsak prehitevan umakne ?ist na drugo stran steze,ne? tako misle?i res gledate F1 najve? 10let - mal pobrskajte po starih posnetkih, ko se je v F1 ?e dirkalo. Go Schumi, Kalimero (Rubens) pa itak joka ?e vso kariero!
se podpi?em.....
in schumi je dobil kazen 10 mest na naslednji dirki.....
O?itno bo treba prepovedati prehitevanje, oziroma uvesti spu??anje naprej......KAj DELA TA FIA to ej noro!!!!
V?eraj smo poservisirali Xedosko. 1 leto je odkar me je zapustila. Ni kaj re?i olje na max, vse teko?ine na max, 254.000km...
Samo olje smo zamenjali pa filtre.....mesa na bremzah ?ez glavo. Edino standardne rak rane smo po?timal, tkanino na pokrovih zvo?nikov, stikalo za vse 4 ?migovce, ki je not padu in to je to.
Pa en krog po stranskih cestah sem usekal, mal je ?kripal....je treba le?aje pa roke sprobat pa to
Skratka avto diha naprej.
Ne vem ?e je kdo gledal na RTL studio po kvalifikacijah. Imeli so gosta inzinerja, ki je delal v mclarnu za mercedes, nemec seveda.
Ko so ga vpra?ali zakaj Schumi zadnje dirke odpoveduje, medtem ko se Rosberg se bori je dejal:
Vsi ki spremljajo formulo 1 vedo, da imamo tu opravka z verjetno najbolj intelegentno osebo kar se ti?e planiranja - to je Ross Brown.
Kar se dogaja sedaj ni ni? drugega kot to, da Ross Brawn pametno s Schumijem razvija dirkalnik - kako? Schumi se pravzaprav trudi da se ne uvrsti med 10 kvalifikantov, videli smo da je odpeljal en ?as za 14 mesto in to je bilo vse, prav pazi da je izven 10. Zakaj? Zato ker lahko tako spreminjajo nastavitve dirkalnika in s tem testirajo dirkalnik in nove dele.
Rosberga pa spu??a v boj, da vidi napredek - torej so uspehi Rosberga odraz dela Schumija.
Prav tako ve Brawn da ima nekdo z nastavitvami nastavljenimi za dan dirke z 11,12,13 mesta ve? ?ans kot nekdo ki im bolid s sobote na 8,9 mestu....
Ko dodamo temu tudi to, da se drugo leto po vsej verjetnosti vra?a dolivanje goriva je brawn nekaj korakov pred drugimi, vendar ne za to leto. ?e nikoli nismo videli Schumija na vrhu prvo leto v novem mo?tvu, ker so testiranja prakti?no nemogo?e Brawn izkori??a to v upanju da se bodo drugo leto smejali vsem nazaj....
drzimo pesti da res
Na Top Gear vozijo tisto krntijo, Chevroleta al neki podobnega, pa poglej kak?ne gnile ?ase ima navaden folk v primerjavi z Stigom ali kak?nim izmed voznikov F1. In tam jim ekstra 30 konjev ne bi pomagalo nadoknadit tega zaostanka.
Janika pa sploh ne mislim komentirat - ?lovek ni resen, tolk sovra?tva na kupu proti MS ?e te?ko najde?. Res, kot bi mu mamo ubil...
Pa misli? da je MS res bil Stig ta ?as ko ni imel kaj delat, vsaj prikazal so ga tako?
Ne vem ce je kdo gledal trening, ampak Vettel je spet obra?unaval z rokami...tokrat z Masso...ha ha ha
ja ve? da... kaj a misli?, da sem tolk lev al kaj... svoje ?ase (cca 12, 13 let nazaj) sem naredil kar nekaj krogov v cerkljah z BMW M3 s precej spodobnim ?asom.
Kot vidi? sem pa vzel avto s precej malo konji tako da niso v igri neke nore hitrosti in znanje ne igra tako velik vloge kot pa same sposobnosti avtomobila. In na pospe?evanjih iz ovinka bi 30KM pri full gasu bilo zelo opaznih pri avtih s tolk mal konji.
?e pa govorimo o ne vem recimo 230KM proti 260KM pa logi?no, da bi me MS oreng oplaknu. Primerjavo sem samo dal, kaj pomeni, ?e nima? konkuren?en materjal in ti ni? ne pomaga kolk je znanja zadi.
Sicer pa... k smo ravno pri dirkanju. Lahko bi naredili kak?en gokart meet pa da se malo pomerimo med seboj pa da vidimo koga je kolk v hla?ah. Aja... Gokart sem nazadnje vozil mislim da cca 8 let nazaj tako, da brez strahu... nisem ni? nadrkan.
Boss...sam sebe si negiral
Ojoj! Sem ?isto spregledal, da je bila formula pred ?umaherjem ?isto neatraktivna. Saj res! Prej ni bilo nobenih prehitevanj, na dirkah so ve?inoma vozili eden za drugim, ?e pa je ?e kdo zmagal, je bilo to izklju?no zaradi bolj?e taktite. Le kako sem lahko na to pozabil.
Janik....kaj ti je MS naredil?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo da uzivas Janik, samo da uzivas....s tabo res nima smisla debate met.
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani