Renoji res dobro ?lajfajo (spomnim se ?e Megana I, ko ni bila zastonj reklama, ko se dec ustavi ?e eno hi?o prej, pri sosedih, hehe), tako kot je Simon povedu, Galuna II ima odli?ne zavore, te samo zalepi na tla, ima? ob?utek kot da se sploh ve? ne premika? naprej, v smeri vo?nje!
Danes sem prebral par stvari o incidentih na tekmi Olimpija:Maribor, v avgustu, no tule si poglejte kako izgleda tekme Zvezde v Beogradu - tip se sprehaja s pi?tolo po stadionu, pa to je noro!
P.S. - nekje 2. do 5.minuta je najve?ja ?tala se mi zdi!
Hehe, lohk bi se zgodil, da niti ne bi porajtov, pa bi mi jo odvzela precej ve? kot planiranih 0,45 litra!
Navadno na Zavodu za transfuzijo naletim na kake stare Kokodajse, celo nek tip (bolj gej scena se mi je zdel) mi je enkrat kri jemal tam. No vseeno, jaz razpalim kako debato, ker mi postane precej dolgcajt, da bi bilo 10 min. totalne ti?ine!
@Don, pri tistilih "momcih" je garant ?lo za neko postavljenje in ?opirjenje ter pretiravanje, sode? po slikah kako "bra?a" pozira ob vozilu, mislim da sem lahko 100%
?e se nekdo tako obo?uje slikat zraven svojega vozila (za zanimivost povem, da nimam niti ene slike ob svojem aktualnem vozilu, pa mi pomeni ogromno), morda so te slike namenjene npr. na FB, kao za tete rajcat (mogo?e celo padajo na 10 in ve? let stare stroje, ne vem ).
Konec koncev - va?no da so mulci celi, pleh je pleh, obenem pa upam da jim je bila dobra ?ola za naslednji?, saj se mi zdi najhuje, da bi bil v tak?nole nesre?o udele?en in te?ko po?kodovan ali mrtev, nekdo, ki nima ni? pri tem in pelje po omejitvah in po svojem pasu!
Krvodajalska akcija uspela, kri pa mi je jemala neka ?tajerska ma?ka (po izgledu blizu Paris Hilton) in simpati?na ko sto zmajev, pa ?e 2 vraga povrhu! STROJ od ?enske!
?ivi in zdravi (Mazdojka v enem kosu, samo malo umazana), spet doma, super kraj!
V pomo? morebitnim naslednim obiskovalcem tega mesta pa bi na?tel diskoteke v katerih se dogaja ?urka;
najbolj bi priporo?al K4 Club, dobri pa so tudi Kruna, Kristal in Opium. Tudi v Country Clubu ni bilo slabo. Je pa ve?inoma Narodnja?ka muzika, razen v K4, kjer mi je bilo ravno iz tega razloga tudi najbolj v?e?, saj nisem fan cigumigu zavijanja!
Po lokalih so sme?ne cene (zlasti njihovo Pivo Nektar), ki je ker na nivoju, cena za 2 pivi pa v strogem centru mesta 2,5 ?!
Jeda?a (Banjalu?ki ?evapi) so odli?ni na nekem splavu, nasproti (preko Vrbasa) od gradu oz. trdnjave Kastel.
Najbolj se spla?a pogledat (sprehodit) po omenjeni trdnjavi, ki je precej prostrana in primerna za kak?no posedanje oz. tudi pole?avanje po travi (lokalci to kar precej prakticirajo).
?e koga ?e kej zanima, naj kar vpra?a!
Aja spanje; City smile hostel (zelozelozelo priporo?am), spanje 22KM (cca. 11 ?), osebje izredno ljubeznivo, stalno ti kaj ponujajo, kar pekli so nam Leskova?ke ?evape, kuhali kafe, nosili pivo. Pa ?e lokacija hostla je komaj kakih 500m od strogega centra (npr. od tiste znane cerkve, ki jo vidite na vsaki razglednici).
?ez 1,5 h pa odhod v smeri in preko ju?ne ?engenske meje, zdele pa perem - posodo in cujne (dobr da obstajajo ma?ine, hehe), muzka pa mi trese vse 3 eta?e (treba mal preluftat Hi-fi sistem), oujea - temu se re?e dopuuuust!
Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spet se mi obetajo Banovci (tokrat upam da vsaj za 2 dni, da ni vse skupaj eno samo pakiranje kov?kov in si ?e spet doma)!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani