Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Zdej ste me usi skup, kr precej izobrazil o F1, edino ?e kar ne vem, a bo MSC ?e kdaj konkuren?en v boju za zmage in naslov al ne (ima kdo mogo?e prero?ko magi?no kuglo)? :P:harhar:

Mercedes ?e sedaj razvija in testira avto za drugo leto - ni potrebno imeti veliko izobrazbe o F1 da se to vidfi, zato dodatni postanki, kvalifikacije izven 10 itd......

Pametno. Tako da zelim si da bo drugo leto paket konkurencen. Ni vse v vozniku....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tako je, spomnimo se samo goljufanja z dolivanjem goriva v sezoni 1994, uporabe naprave proti spodrsavanju koles pri pospe?evanju (taki sistemi so bili takrat prepovedani, FIA pa je Ferrariju zadevo dovolila, reko? da ravno tak?en sistem, kot ga imajo, ni prepovedan), nepravilnih dimenzij zra?nih stabilizatorjev, za katere je potem FIA izjavila, da se je zmotila laserska merilna naprava. Potem je tu ?e kazen 10 sekundnega postanka v boksih, ki jo je dobil na VN Velike Britanije leta 1998 in jo je odslu?il po dirki (??), FIA se je seveda s tem strinjala. Poleg njegovih zaletavanj v tekmeca za naslov prvaka v letih 1994 in 1997 so znana ?e njegova parkiranja avtomobila med kvalifikacijami na sredi proge, en krat v Imoli (leta 1994 ali 1995) in enkrat v Monaku (2006). V Avstriji sem bil celo na dirki, ko je po nesre?i avto namenoma zapeljal na sredino ceste, da bi izsilil prekinitev dirke.

Ja, seznam je dolg, ?e ho?emo kraj?i seznam, za?nimo na?tevati njegove dirka?ke podvige, kak?na lepa prehitevanja ali kaj takega.

Tole pa?e v Tole je kar smeh.....

P.S. JAnik pa roko na srce - a ne pogre?a? sedaj tega v F1 ?e tudi je po tvoje bilo vse goljufija???

Raje gleda? 60 krogov parade?

V ?asu F1 90-2000 je Schumi naredil formulo za najbolj atraktiven ?port na svetu, danes je zopet privabil veliko privrzencev ceprav mu z Mercedesom ne gre.

A ni zanimivo, da nekdo ki je imel v malem prstu vse vodilne v F1, svoje inzinirje, izdelovalce avta, komisarje itd pride nazaj v neznano in se trudi? Verjetno jih je letos vse premalo pla?al....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Sj to me skrbi da se bo vlekl, js grem na dopust nasledn petk, in bom zgleda ?ou s suzukijem.

ponuja se ti tudi cx7 na plin isti navor :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Blondinki sta pozabili klju? v avtu in zaloputnili vrata. Ko sta hoteli vstopiti v avto je prva predlagala: "S kamnom bom razbila ?ipo!" "Ja, pa hitro, ker bo de? in je streha odprta!" je rekla druga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Weee, dobil naslednika!

Fant, itak! :danzoman::danzoman::danzoman:

Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom.

Fant je Vid

Zdej pa :pepsi::vino::vesel: :mi pijemoo:

Vid ti njega!!!!!

?estitke!

P.S. Pa s taxijem domov, sedaj si odgovoren ?lovek... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ak kako? A si ziher, a nimajo GSM signala nadgrajenega na 3G EDGE? Kakor vem ima Mobitel tako, da kjer je signal imajo mo?nost EDGA (se prav 385kbs prenosa).

Njet, tako kot sem tudi jaz napisal T2 kot T2 ima samo 3G, drugje gostuje v Mobitelu ampak po svojem ceniku.

Smesno je to da je klic iz T2 mobitela v stacionaren telefon v Turciji cenejsi kot klic iz mobitela v mobitel :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V ?ivljenju ima? samo ?tiri fla?e

post-133-1280328030_thumb.jpg

Jaz sem ?e vedno na drugi, na kateri ste pa ostali :hudicek:

Pri meni je v bistvu infuzija bila 2 flasa, zdaj sem pa na coki - kot tretji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja mrbit EDGE, HSPA pa ziher ne. Da ne re?em da ma Mobitel zdej ?e HSPA+, ki je ?e 3x hitrej?i.

K grem gledat zemljevide pokritosti ostalih distributerjev me kr ma da bi zajokal, kolk so za Mobitelom. Sej ne re?em za pogovore je ve? al manj isti kurac, kjer je tvoj operater, ?e pa rabi? prenos podatkov/internet pa definitivno ni vseen in edina pametna alternativa je ?al samo Mobitel.

hspda...(t2 nima drugega) - pravim samo za logatac....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne, mam slu?benega povezani 33, ki ima 1GB podatkov vklju?enih, kar mi je vrh glave dovolj. Po 1.8.2010 pa bodo pedri samovoljno spremenili prakti?no vse pakete in ta se bo podra?il za 2? zraven kot "nagrado" za podra?itev bodo pa zmanj?ali prenos iz 1GB na samo 100MB, kar mi je ?ist premal.

Pa ?e to so se kekci zmislili in sicer vsi, ki ne bodo porajtali te spremembe in bodo ?e naprej veselo kurili recimo 1GB na mesec jih bo na koncu meseca pri?akal ra?un v vi?ini 430?!!!!! :blink: Tolk je namre? treba pla?ati, ?e gre? ?ez zakupljene koli?ine 100MB.

da bi se jim vse skupi posu?ilo, pizda jim materina monopolisti?na :angry:

Logatca ni, vsaj po sliki pokritosti, ki jo ima objavljen Simobil. T-2 je pa ?e bolj v kurcu, da o ostalih minornih distributerjih sploh ne govorim.

?udno meni t2 v lohatcu lovi na 3G.....njihov signal, tudi na karti je videti ok.

Bo ?e, sej si bo? (sta) omislila vilo na ro?niku pa bo :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

recimo Logatec pa Bohinj... pa seveda mi mora zadeva delovati na raznoraznih lokacijah po Slo, kjer imajo na?i uporabniki poslovne prostore. Zaenkrat samo Mobitel kolikor toliko pokriva vse na?teto.

logatec je....ostalo pa verjetno bolj po vukoj... ni...:)

Samo a nimas podatkovnega paketa 20? / mese?no neomejeno od mobitela?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz tud tuhtam, kaj ?em narest, ker ?e par dni imam ?asa, da Mobitel po?ljem v organ in vrnem ?tevilko. Ampak je problem, ker alternative ni. Simobil je s pokritostjo HSDPA signala domala ?ist v kurcu, ker ravno tam kjer bi rabil ga enostavno ni. Da o ostalih sploh ne govorim. :(

In kje je to?

T2 je skorajda povsod kje je cerkev....?pila noro meni doma za 10?/mesec neomejeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

napa?a...?e dosti ceneje! :bravo:

a si ti ?e kaj ekspirementiral? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Yavar vse naj naj!!!

Pa iz dna srca upam da nebo? kupu olimpijade <_< ker pol se bo? pa obvezno moral ostri? pa karton gela nabavt :P ?e ne avto spljoh ?el nebo :huh::hohoho:

vozil se pa bo za isti denar kot na LPG sam da bo cvi?k :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

A me spet kopiras?

:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od v?eraj na Simobilu (sluzben telefon), ra?uni so bili vedno ve?ji oz. ogromno ogromni na mobitelu, pa da vidimo kaj pomeni edina alternativa v Sloveniji zame (blackberry)

Razlog 1 na mobitelu - prenos podatkov v tujini (evropa in posebej Hrvaska)...za popizdit, v enem dnevu v ZG 100?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

fak Iceman, a si videl, da si na 1. fotki slikal duha... ?zmeden?:D

pssst, bohve s katero je bil...(in katera ne sme tega vedet) :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

Ma lepo je dol, ?e pa doda? ?e kuhinjo in cene = :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to jih js skoraj celo sezono naklepam,skoraj vsak dan po 15 ur,ni nobene pametne da me zamenja...ni se pohvalit js bi to dal v jamralnik...

mogo?e je pa pla?an na uro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

:notworth: dobr zgleda? za 23 :bravo:

Ejga vse tnartabul?. pa da ti obe punci vle?eta z navorom v nebesa!!!!

p.s. zdej mi je jasno zakaj sem se zbudu zjutraj s tako suhim grlom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

durres (drac) je beden...nikakve plaze, samo betonski bloki, guzva in sranje

novembra ni sans, da bi se kopal, ceprav ne bo guzve

vlora pa se bolj juzno (dhërmi, saranda- to je tik ob grski meji (krf)) pa mogoce mas sreco in se lahko kopas...je pa tam neprimerno lepse kot durrës...

ce bos sel v durrës bos razocaran - tole mi kar zaupaj

verjamem....pravim samo da sem do tam bil in mi je ?e bilo v?e?, ?eprav je v bistvu samo pristani??e

Thanks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

welcome to the club <_<

O?itno je prednja ?ajba pri M6 nagnjena k pokanju :angry:

V M5 sem imel 3 ?ajbe....v 2h letih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

meni pa je na poti v kocevje priletel kamen na sipi in mi je pocla sipa..bemu mater...

ali lahko zamenjam sajbo pod delni kasko?

?e ima? v kasku stekla (delnem ali ful) ni panike, te ne stane ni?. Samo da ti zrihtajo vse tako da lahko vinjeto zamenjas - Carglass naredi to zate, tudi Novomat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

Pa je guzva tud novembra??

Ka pa vreme takrat vi2?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dokler je aktivno dirkal je bil dober MS

zdaj pa je njegov ?as ?e potekel, ( je ?e vedno dober voznik ampak tu so mlaj?i in hitrej?i)

?eprav ga nisem nikoli preve? maral

Ne vem kaj je tem fotrom, ampak ok Schumi je odvisen od avta tudi, ampak Armstrong? Norci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.