Mlado deklico je Gorenjec kon?no pregovoril, da se je usedla v njegov avto in sta se malo peljala. Potem je parkiral, jo prijel za roke in ji pogledal globoko v o?i. Zadrhtela je. Srce ji je za?elo hitreje utripati in Gorenjec ji je za?epetal: "Ni mi lahko, toda nekaj te moram vpra?ati." Deklica vsa v pri?akovanju re?e: ''Naj ti ne bo nerodno, kar vpra?aj me." Gorenjec vpra?a: "Ali bo? dala kaj za bencin?"
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Saj v?asih je to morebiti dobro, da se lahko izka?e ?e kdo iz klopi in da ekipa dobi na samozavesti, da se da tud brez messija normalno igrat in zmagovat. To je odli?en test, kolk je ekipa vredna, ko nastanejo problemi.
Samo letos je za?el fenomenalno....z Villo sta se ujela ko brata
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
GOVORIM KAJ SE JE PORO?ALO V?ERAJ, VSI SMO PLAVALI, iz LJ do Zagorja je od 5 mo?nosti bila prevozna le ena. Ne re?em danes v?er pa je bilo govora le in samo o dveh podvozih v LJ. Tukaj se pa ne dam, kjub tvoji pregovorni vztrajnosti drugim dopovedovat svoje mnenje. Sem gledal prav vsa poro?ila.
Ok ti ze ves, brez veze debatirat.
Zasavje, oziroma Zagorje, Kisovec in Izlake je popolnoma zalilo. ?abarje pa skrbi tisti en al dva podvoza. Ne vem no....Sej ne re?em, da drugje ni ni?, ampak po TV poslu?amo samo o ?eleznikih (ki jim menda ni ni?) in o Lj, ki jim je zalilo podvoz.....
Ne vem ce se 'zabarji' glih strinjajo, Lj Vi?, Vrhovci, Brdo, do obvoznice...skratka LJ J-Z vse hise 1m pod vodo....
sicer pa ne bi delal razlik vsi smo enaki v dani situaciji.
Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel...
Thnx
ka pa ma? - cegu? al sploh ne bi cez omete hodil? drugac pa ja rocni cirkularcek s ?ajbo za beton, samo glej da ima lovilec prahu....
Naj ?e dodam, da je Boss 3 dni trepetal, ker so nas dobesedno obstreljevali z raketami, in k sre?i se ni ponovila lete?a marela, smo pa dobili eno na gadafija, eno na drevo in eno par metrov od Bossove 6ke
nekaj utrinkov fantovskega vikenda
slovenska hi?a
Kera slika...takole je bilo ob 10:00 ko smo ?li na izlet, ob 16:00 ko smo se vrnili pa sem moral pustiti avto skoraj ob gozdu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je bilo potem v stilu kuj ?elezo ?e je vro?e, ne glede kaj bo sploh izdelek, folk privabiti, pokasirati in nekaj pripraviti
Povezava za deljenje
Deli na druge strani