Skoči na vsebino
Sr?ne te?ave
Napisano

dando

danes sem glih glock-a 9mm kupil, zgleda da ga moram mal sprobat, mogo?e koliko kosti odtrga kugla s sabo v mo?gane, sam ne vem ?e na kom...

bomo tam vidli te sile fizike kako delujejo...

Ti pa nebi bil dobr znanstvenik oz. nebi bil dolgo :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trotlfahrer je nov gut!
Napisano

ma kaj te vem... ene pol leta nazaj tud jaz nisem imel te mo?nosti, zdaj jo pa imam :ne vem:

Sej kokr sm reku bodo ?efi zrihtal :bravo::jupiii:

Sej kokr sm reku bodo ?efi zrihtal :bravo::jupiii:

323F,Wildcat mo?no je pa da mora? imeti nad 500? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trotlfahrer je nov gut!
Napisano

?zmeden? To pa nisn vedo... :ne vem: Mogo?e je treba bit dalj ?asa na forumu! :P:bravo:

Sej sm ve? gor kokr ti pa ?e zmer ni :ne vem:

Moderatorji?

?zmeden? To pa nisn vedo... :ne vem: Mogo?e mamo to opcijo samo tisti,ki smo prispevali denar za novo preobleko na?ega foruma... :whatever:

EDIT:zemir,vem,zato sn popravo,mislo sn pa ve? ?asa! :D

Ja mo?no sej bodo moderatorji povedal.Sej nerabm jst sam ?e bi si gdo hotel spreminjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

zemir daj da nekaj raz?istiva. punce smo ?leht zarad fantov ker nas tolko ?asa kurite in podpihujete (kar glihkar po?ne? ti), pa ko ne zadostuje, ?e mal olja prilijete, pa ?e mal... pol pa nas raznese!

dando lahko potrdi. a je tak dando? :P:ouje:

Sej vidm po moji ker sem pa? ?korpion sm baje ful ?leht.Pol ima pa izpade :bravo::ljubezen:

Va?n da se mamo radi :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

halooo!!? fantje, kje imate spo?tovanje a?? :whatever:

emm ja mene kar dolgo ni blo gor. allyssa hvala za obrazlo?itev, si kar zadela glede na?e zgodbice :bravo:

dando ta starih se pa ?e nisem v celoti re?ila, ko se mi vsak dan jokajo po telefonu in me spravljajo v depresijo.. prekinila sem stike z njimi ker nismo meli pravih odnosov doma zdaj sem pa za njih jaz najve?ja baraba ko jim to delam, da sem jih zavrnila in se jim odpovedala. babi se jo?e in jemlje talete za srce vsak dan, mama pravi da se pocuti kot pes, a fotru se jebe zame..

pol pa ?e ti moj dando biv?o kli?e? parkrat na dan in se dobiva? z njo iz strogo biznismenskih razlogov.. jaa..

joj se morem u?it..

Potem kakor zgleda lahko pri?akujemo nadeljevanje limonade? :bravo::P Vem dons sm mal ?leht ne zamert :cheers:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.