Jaz sem jih kupil ja. Vse lepo opravil online brez obiska poslovalnice.
Tudi jaz nekaj z razliko, da sem bil tam, da so mi nekaj svetovali in še par stvari razložili... Med drugim tudi to, da golobnjak ni garant za izplačilo, če je za koga to pomembno.... 😉
Hja, to je tako, ko se delavci še niso posodobili.
Nekoč so šefi lahko zahtevali od šoferja karkoli in šoferji so to morali narediti, ker bi drugače ostali brez službe. Danes bi si lahko šoferji privoščili pogoje, kakršnih v zgodovini še niso imeli. Ker jih manjka. In če šef zahteva nekaj, kar se šoferju ne zdi prav, lahko jutri dobi službo drugje...
Ne gre se zaradi finančne strani. Zaradi tega ne bi podaljšal. Pač v kolektivu smo v glavnem vsi dobri kolegi, gremo tudi velikokrat skupaj na pijačo. Smo kot ena familija. Prav zato sem se zadnji hip odločil (tudi na prošnjo direktorja, kar seveda prinese dodatne bonuse in nagrade😊) da podaljšam. Hiše nimam, da bi delal okoli nje, zdravje me zaenkrat super služi, dela nimam težkega, tako, da grem z veseljem vsak dan v službo, saj vem, da se bomo imeli dobro. Tako, da dokler ostane na tem nivoju, ne bo problema. 😊
Dobro si se odločil, narediš kot ti najbolj paše. 👌Čestitke iz Dohe...
Kaj pa maš inovativnega? FW zgleda predpotopen v primerjavi z Mercedesovim, pokrov motorja je kopija lanskega W14. Sidepod je pa rookie mistake za veterana kot je Newey ker bo ustvarjal več lifta kot downforca s tem krilom
Dopuščam možnost, da je ta predstavitev sam fora, pa pravo stvar še čakamo.
Se slišva na konc sezone
Ko ravno omenjaš zadnjo dirko, jaz sem že tu na pripravah Ferrarija... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ima baje preozko cesto v tiste "hribe".... 😔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani