Smo se Mazda?i dans malo s Teslo zapeljali po Kranju in okolici. Zahvala na?emu kolegu Damjanu za vo?njo.
js sm se pa dons mal bolj konkretno zapelu z RX-8, na kratko lohk re?em, da je vo?nja zanimiva, nikol u lajfu si pa kej takega ne nabavim, razn ?e bi not vgradil kak navadn motor!
In koga ali kaj vidim-o na voli??ih? Sive, stare, na berglah ali podobne. Mladina +18 pa spi, ajajo, sobota bila huda. In potem se cmerijo pismo! Jaz bi to tako: upokojeni sploh ne bi smeli na volitve, one k spijo pa oglobit!
Megane III ima med stopalko zavore in plastiko sredinske konzole placa to?no za en moj Teva sandal ?t. 43. ?e bi imel nogo samo ?tevilko ve?jo, bi ne mogel ti?ati na gas brez da bi ne pritiskal na zavoro.
Kaj pa vem, trenutno sm se v vseh, ki sm si jih lastil pocutu uredu...
- Daihatsu Charade
- Mazda 323c
- Mazda 323F ba
- Mitsubishi Carisma
- Mazda 3 bk
pa tut v ocetovi 323F bj
Mal cudno sm se mogoce pocutu v bratrancevem cliotu 1. generacije, nikakor mi ni slo v racun, da ma pedalke tak skupi, tak da sm gas pa bremzo u bistvu skupi stisnu
In potem se sopotniki iz mene nor?ujejo, ko imam navado vedno zategnit ?e ro?no zavoro, v hribih pa ?e je ve?ji klanec, pod kolo ?e kamen zakajlam in navijem kolo proti hribu, da je ?im bolj blokiran za zdrs;
?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani