Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Smo se Mazda?i dans malo s Teslo zapeljali po Kranju in okolici. Zahvala na?emu kolegu Damjanu za vo?njo.  :danzoman:

js sm se pa dons mal bolj konkretno zapelu z RX-8, na kratko lohk re?em, da je vo?nja zanimiva, nikol u lajfu si pa kej takega ne nabavim, razn ?e bi not vgradil kak navadn motor!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nebom pohvalu sebe, bom pa pohvalu uporabnika MitjaMX6&T, ki se je resno vzel moj 323 projekt in mi dal velik modrih nasvetov :)

Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

In koga ali kaj vidim-o na voli??ih? Sive, stare, na berglah ali podobne. Mladina +18 pa spi, ajajo, sobota bila huda. In potem se cmerijo pismo! Jaz bi to tako: upokojeni sploh ne bi smeli na volitve, one k spijo pa oglobit!

hahaha, raj?i spim kot pa da lopove volim ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?mega priklicat na gsm, pa to je manj?a verjetnost kot da ga naklju?no sre?am. :closedeyes:

Sorry, dons je bla cela zmeda, poleg tega, da telefon pustis u avtu.... :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Največje razočaranje pri vožnji
Napisano

Megane III ima med stopalko zavore in plastiko sredinske konzole placa to?no za en moj Teva sandal ?t. 43. ?e bi imel nogo samo ?tevilko ve?jo, bi ne mogel ti?ati na gas brez da bi ne pritiskal na zavoro.

Pri renoldu ?e sedaj ne vejo za ergonomijo.

tut to se mi je dogajal :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Največje razočaranje pri vožnji
Napisano

Kaj pa vem, trenutno sm se v vseh, ki sm si jih lastil pocutu uredu...

- Daihatsu Charade

- Mazda 323c

- Mazda 323F ba

- Mitsubishi Carisma

- Mazda 3 bk

pa tut v ocetovi 323F bj

Mal cudno sm se mogoce pocutu v bratrancevem cliotu 1. generacije, nikakor mi ni slo v racun, da ma pedalke tak skupi, tak da sm gas pa bremzo u bistvu skupi stisnu :D

Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj so me po 15ih letih spravili na kolo, s provokacijo, da fure na Pance ne bom zdr?al..... :)

Od 4ih sem bil drugi gor, skupno 32km..... HVALIM SE :ninja:

?e huje, ko js... js sm se spravu po 4-letih (prej bil pa aktivni kolesar) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In potem se sopotniki iz mene nor?ujejo, ko imam navado vedno zategnit ?e ro?no zavoro, v hribih pa ?e je ve?ji klanec, pod kolo ?e kamen zakajlam in navijem kolo proti hribu, da je ?im bolj blokiran za zdrs;

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/video-in-foto-avtomobil-koncal-v-reki-krki.html

verjetn je pozabu dat tut u 1. brzino :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf (?port ne avto :) )
Napisano

?e v prej?nji slu?bi (javna uprava), nam je sindikat pravosodja organiziral ?portni dan in takrat sem izbral golf v Arboretumu. Malo smo trenirali na osnovnem vadbenem poligonu in recimo, da sem hitro spoznal, da nisem ravno Jack Nicklaus.  :aaaaa:

kaj pa pol? Tiger Woods? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.