Prikolice so na razvitem zahodu odkar so tam vsi kolesarji na elektriko, obi?ajen na?in transporta otrok v vrtec, po opravkih... In ker so tako mno?i?ne, obstaja tudi statisti?na verjetnost za nesre?o.
Pri nas na Balkanu so ?e vedno eksotika, zato toliko zgra?anja s strani nepoznavalcev. Seveda je treba poudarit tudi da balkanski ?ofer ni isti kot ?ofer v razvitih dr?avah.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Kot sem ?e rekel, te zadeve se ne delajo glih tolk sam mal, ker bo potem prekmalu isto. Poleg tega je mojstru svetlobno leto ali dve to re? la?je delat na namenskem stojalu za centriranje kot pa na kolesu. O?itno je pri predelavi nekdo nekaj mo?no zaje... sicer ne vem zakaj bi opletalo.
?e se v fabriki kvalitetna feltna splete s kvalitetnimi ?picami je to pri normalni uporabi forever, razen ?e te ne povozi avto.
a ce obroc kr dost opleta se da u?timat? treba kolo snet in nesti k profiju al loh kr na zmontiranem kolesu vsak serviser koles nahitro po?tima? rad bi da bi blo vsaj priblizno ok... ne rabim u desetinke milimetra scentrirano.....
Ni treba snet s kolesa, nalo?i? na telefon posebno aplikacijo pa potem z njo ?raufa? .
Ej kak?en bicikel pa ti to ima? da je tako te?ko snet kolesa dol z gi?tela? Pa valjda da bo? snel, je bistveno la?je peljat na servis. Verjetno ti je ?as predragocen, da bi se odpeljal nekam samo zato, da bi imel sam malo na prnbli?n zrihtano pa ?ez nekaj ?asa spet isto. ?e so kak?ne ?ip feltne (?e dosti opleta domnevam da so) zadeva potrebuje resen pristop, lahko da tudi menjava kak?ne ?pice.
V ?lanku je zapisano"smeri vo?nje ni nakazal". Pa a ti novinarji res ni? ne poznajo specifik posameznih avtomobilskih znamk Kdo je pa ?e videl da bi imel kak?en BMW smerokaze.
Kot ka?e sem kupil zadnjo avto revijo v ?ivljenju. V novem Autobildu je namre? 80 odstotkov revije namenjene SUV-om, in notri se je celo zna?la (kot ka?e ponesre?i) napoved Mondea in prenovljenega Passata. Noro res, po moje je najbolj, da revijo iz AutoBild preimenujejo v SUVBild ali pa CrossoverBild al pa kar skraj?ano DeBild.
Res ma?, ku.. gleda revije, tud v playboyu so samo ?e pobrite.
Danes sem nabavil to zverino, da se lahko spopadem z modernej?im zvokom, kot je bil pred 12 leti, ko smo prenehali z aktivnim igranjem. Pa sem si rekel, nova zgodba, novi zvok.
Ampak, kako to ?ge.Se bomo vrnili kot totalni heavy metal band.
Jaz se na te stvari ne spoznam, spljoh, ampak tole pa zgleda ko kak?en star radijo.
Ker res RABIM svojo dozo mo?ganov na off nekje na malo vi?ji nadmorski vi?ini....
Pri pomanjkanju kisika zaradi visokih nadmorskih vi?in resni?no pride do efekta na mo?gane da ti je ravno do Koro?ke. Sprobano. Stranski efekt je glavobol.
Ne,ni res. Naj bo za vsakega nekaj. Za vsakega. ?e malo primerjam to z avto svetom; nimam ni? proti novodobnim krizancem in touch screenom in downsizigom,ampak pa? to ni zame. In naj obstajajo take stvari,ok... Ampak naj na drugi strani obstajajo tudi stvari,ki bodo potesile ?elje in potrebe nas,ki razmi?ljamo malo izven okvirjev...
Jures ti je lepo razlo?il, da je svet danes finan?ni svet (olep?an izraz za kapitalisti?en). In ta finan?ni svet (kapitalisti?en) ti sedaj pove, kaj mora biti tebi v?e? . ?e si pa ti tolk bukov da ne dojame? tega principa oz zavra?a? to da ti nekdo narekuje kaj ti mora biti v?e?, potem ti nisi za v ta svet. Sicer nam razlagajo da smo se za tak svet vsi borili, ampak jaz se ni? ne spomnim da bi se.
Opcija parkiri??e je ratala peklensko draga, ker je cel kup folka preko tega okol prina?al zavarovalnice... Pri avtu za 30kEUR je to nekje v rangu 500 EUR na leto. Tako, da ?al, ve? sre?e prihodnji?.
res ma?, parkiri??e se spljoh ne spla?a ve?.
Se povsem strinjam, da se za plo?evino mnogi preve? sekirate. Avto bo po 15ih letih kon?al na odpadu, pa ?e je za videt kot nov ali pa kot da je prevozil Rusko fronto. In po 15ih letih bo na odpadu pa ?e ga pazimo ali pa ?e ga gonimo kot hudi? gre?no du?o. In ne glede na to, koliko opreme je v njem in na njem, po 15ih letih je vreden le ?e toliko, kolikor je cena odpadnega ?eleza...
Nekako v grobem, lahko par let gor al pa dol pa par centov gor al pa dol...
Ampak si pa res ena, da ne re?em kaj, ko takole ljudem ru?i? sanje.
Sam sem ze leta nazaj...15 sigurno...ko sem ?e aktivno vozil, ?el v BIH, pa je hrvat hotel potni list, ko sem mu osebno dal...sem mu kar povedal, da je za njega osebna do dovolj...
Lani je na bolgarsko tur?ki meji bolgar tudi hotel potne liste...pa mu jih nisem dal...
Leta 92, pol leta po priznanju Slovenije s strani UK, sem na Heathrowu kazal slovenski potni list, pa me niti slu?ajno niso hoteli spustit naprej dokler nisem pokazal jugoslovanskega. Na mejah prav kadrujejo primitivce.
Jaz o civiliziranosti zahodno in severno nisem preve? prepri?an. Kako "civilizirani" znajo biti najbolj civilizirani narodi je zgodovina ?e pokazala. Rajo se da povsot napumpat. O vzhodu raje nebi, zaskrbljujo?e je pa da zahod pluje v neko smer, ki je zgodovinsko dokazano pogubna. Itak je pa Zemlja prenaseljena.
?e ?e omenja? ?esa je kateri balkanski narod zmo?en, bi bilo, prav da pove? ?esa so zmo?ni ostali narodi. 8000 ?rtev Srebrenice je ogromna cifra, ampak za primerjavo - hrvatje so v so v Jasenovcu poklali (dobesedno!) 75 000 Srbov, Bosance in Slovencev.
na koncu koncal s tvojo firmo ampak drug model, lezyne zecto drive max 250...ta res sopa in je lepo vidna (do 250lm)
Sicer odvisno od snopa ampak 250 lumnov mora biti v son?nem dnevu vidno zelo dale?. Pri mojih Lezyne lampicah je najni?ja stopnja konstantnih 5 lm, in tisti ki ima v v na?i familiji Lezine, vozi pono?i zadnji v koloni, ker je ?e 5 lm mote?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prikolice so na razvitem zahodu odkar so tam vsi kolesarji na elektriko, obi?ajen na?in transporta otrok v vrtec, po opravkih... In ker so tako mno?i?ne, obstaja tudi statisti?na verjetnost za nesre?o.
Pri nas na Balkanu so ?e vedno eksotika, zato toliko zgra?anja s strani nepoznavalcev. Seveda je treba poudarit tudi da balkanski ?ofer ni isti kot ?ofer v razvitih dr?avah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani