Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

Če nimaš te klavzule navedene v svoji pogodbi o zaposlitvi ali nekem naknadno podpisanem dokumentu, si jo lahko on gladko nekam vtakne. Znesek se pa tudi bere kot da igraš za Maribor in te želi kupiti Real Madrid.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

V takem primeru rečem +(6-10)%.

Pa se zmenimo za eno vrednost, nova pogodba, pa adijo. Gore dole mi nikoli ni bilo všeč.

In še to si hitro predstavljam vodilne ter že slišim besede; 'jah veste, smo želeli vam dat, AMPAK trenutno nekako, v bistvu, pravzaprav, ...' :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Temu se reče kolo od šajtrge a ker ima moj avto tank za Ad-blue niti tole ne spravim več notri razem, da se mi kotali po prtljažniku.

Daj jo v ležeči položaj in ne bo kotaljenja. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Sem malo prečekiral po netu in vidim, da je tam v Čepovanu in Lokavcu pogosto neurje.... 😔😟🫣

Lokavec in Lokovec nista ista vas!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Tenisačica ima zanimiv priimek, Gelipter bo navdušen, hehe

WWW.RTVSLO.SI

Američanka Jessica Pegula je na zaključnem turnirju WTA v Cancunu premagala prvo igralko svetovnega tenisa, Arino Sabalenko (6:4, 6:3) in se že uvrstila med najboljše štiri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Danes so mi montirali novo Daikin klimo. 

Ker me med montažo ni bilo doma, so pozabili namontirati na zunanjo enoto bodeče  špice proti golobom. In Evo ti ga na, takoj se je en vsedel na zunanjo enoto. Kot da ni dovolj eden golobnjak po televiziji vsak dan, sedaj mi hodi še na dom. 🤔😕 Moram poklicati serviserja, da to čim prej montira. 

Holobofobija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.