Najbolj?e, da gre? ?ez 1.november izogne? se "glupemu" vzdu?ju v SLO, pa ?e prosti dnevi so ko je praznik - mimogrede, to je pri njih veseli praznik, ki traja 3 dni!
Pa saj tebi je vseeno, ?e je praznik al ne , ko si stalno frei!?!
Papa, Tomi
P.S.: Sedaj pa kli?ejo druge obveznosti! Lahko no? vsem skupaj!
Lep?e je malo pozneje, ko se pri nas ?e malo ohladi in je fino ko pride? na 30 stopinj.
Glede na to, da si malo "latino" tip (mogo?e se motim) bo Mehika prava stvar zate - ljudje so skulirani 100 na uro, prijazni (v?asih ?e prve? - vendar ne vsiljivo!).
Pa mislim da sos eptembra tam ?e Ameri?ki ?tudentje (ve?inoma v Cancunu), ki vse pokvarijo.
No, to pa je ?e druga tema - nisem ?e videl in sre?al bolj primitivnih, debelih, nemarnih in nasploh glupih ljudi kot so Ameri?ani (prakti?no vsi razen res zelo redkih izjem - mislim, da sem v vsem ?asu sre?al en par in enega slikarja, ki so bili OK).
Pazit mora? tudi na termin - najlep?e je baje oktober - november in konec januarja do konec marca. ?ez bo?i? in novo leto je tudi OK, samo je bistveno dra?je!
Aha....ja sva z mojo razmi?ljala v tej smeri.....sej dejansko je edino jukatan ki je "varen" pa dosti fajn use zorganizirano..... Lani sem bil na Cubi....Noro, in toplo priporo?am dokler je ?e Signor Castro na nogah....))
Sicer je pa za par?kanje Dominikanska republika zakon.....
LP david
Na hitro je tako:
jaz sem dolgo iskal pravo destinacijo za celo dru?ino..povsod je bil kak?en minus in nam je na koncu direktorca Gruberja v MB-ju (zelo prijazna ?enska ) svetovala Mehiko. Pol sem "malo" brskal po netu in pristali smo na rivieri Maya cca. 50km od Cancuna.
Torej, ?e sta dva in ?eljna zabave obvezno Cacnun!
?e pa i??eta mir, po?itek, razvajanje pa obvezno Riviera Maya!
Lahko samo toplo priporo?im hotel Barcelo Maya Beach resort - smo se precej pogovarjali z ljudmi, ki redno hodijo v Mehiko, pa je ta hotel verjetno med najbolj?imi (predvsem osebje in doma?ini nasploh so zakon).
Kriminala pa prakti?no ne poznajo!!! Smo se malo zanimali na rentacar-ju kako je ?e nam avto al pa kaj iz avta vkradejo, pa so se nam smejali, ?e? da se kaj takega ?e ni zgodilo!?!
Za ve? info pa mora? konkretno vpra?at, al pa prit v MB in pogledat kupe slik pa 4 DVD-je pa poslu?at vsaj 2 uri nakladanja pa...
Pa zakaj? Saj sedaj vozi? dosti bolj?i avto, kot je zvezda!
Poglej g.Ajlec je kupil Mercedes za 126mio SIT, pa je ?e bil na servisu-serviser pa je moral iz tovarne v DE priletet ... toliko o Mercedesu! No, lep pa je!
Bravo, prislu?il si si prvo nagardo - prazen CD!?! OK? (naslov pusti v uredni?tvu-hehe ali pa na PM)
Ni to ravno jahanje, je pa Footpush (dva delfina, vsak npotiska eno stopalo in te tako dvigne iz vode)-res kulsko!
Pa ja, saj si prav rekel "tata i ja bi to" - re?e? fotru - te pelje v Mehiko in tam poi??e? "Dolphindiscovery" - se zmeni? - pla?a? cca. 125 USD in to je to!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mater, sami gospodje smo tukaj (a to mogo?e leti na moj EM?O?) !
Ni kaj dost ?asa, pa niti volje prave...
Samo ?e na son?ek, morje, senjoritas in knacken bikinis, ...
Tudi danes sem tukaj samo za kratko - ?mrcc - pa saj bo tudi pri nas posijalo sonce...
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani