Zanimivo, kako se je ta zgodba od samega za?etka spreminjala - fake news na fake news tako, da na koncu sploh nih?e ni ve? vedel kaj se je res zgodilo. :ne vem:
'baje' je toti provokator ?e zelo zelo znan, in ni prvi? fasal batine, tokrat 'baje' ni vedel da jebe mater vojakom. 'Baje' ima doooolgo kartoteko pretepov in sprejemov na urgeco...
Vendar za novinarje ni 'baje' zanimiv neki lokalni lolek, 'baje ' se bolje bere ?e v naslov napi?e? vojak, hrvat, policist, slovenec....
Moj vir ni 'baje' ampak je policist. Prav tako mi je povedal da so 'baje' tistega ?loveka ki je v kranju na ajpesu grozil z bomobo, 'baje' na poti v umobolnico 'prevzgojili' specialci in da 'baje' psiho terapije sploh ne potrebuje ve?.
P.S. 'Baje' tud Citroen ful crkuje....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zmaj nisem noben expert ampak mislim da je razvidno da se je zacel 'umor' bitcoina - prodaja in pretopiti kar se se da v ripple in stellar (v ta dva ker se o njih govori) nic drugega.
Kot sem pa rekel bo ripple ratal placilno sredstvo in je, swift bo pa se vztrajal v bankah zaradi vprasanja varnosti. Ne bo pa vec dramaticnih I will get rich momentov (razen ce ne bos pustil notri za vsaj 5 let vecje vsote)
Pri kripro valutah je zmotno reci sem investiral. Pravilneje bi rekel sem kupil....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz imam pelete pa vsaki? ko pe? ?istim preklinjam zraven. Ampak nebi nikoli dal noter T?. ne mor? iz -20 plusa nardit. Seveda lahko. Z elektro grelci. Ampak potem to ni ve? T?.
Poglej ?e malo v smeri IR panelov.
Popolnoma vse razed drva in petrolejskih pe?i potrebuje elektriko - vse. (gorilci)
Nenazadnje pa ?e nima? kamina, rabi? spet elektriko za obto?ne ?rpalke
Tole je izkupicek vcerajsnjega obiska dunaja.. Nevem a naj se smejem ali naj jokam ompak policaj se je dobesedno dru name.. Hahahaha.. No na koncu sem jo se dobr odnesu.. Glede na to da mi je na zacetku reku naj kr taksi poklicem ker me ne bo pustu naprej..
Jaz grem v ponedeljek, me peljes?
Ze to, da sploh obstaja elektricno "kolo" nam dosti pove cesa je zmozna najnovejsa tehnologija in na zalost cloveski um...
V evropskih mestih vidis samo se elektriko, skiroji, rolke, kolesa. Vendar je tudi okolje primerno temu in te zadeve so postale del transporta. Ni vse samo v kolesarstvu, to je izven mesta je situacija se vedno v prid klasiki
Tudi sam bi razmislil ontem ce bi imel take pogoje
Na kratko: ne zmorejo dobavljati zahtevanega povprasevanja. Mi imamo namesto 4 tedne tudi do 6 mesecev dobavni rok. Projekti se zamikajo.
Vzporedno ima se vecji problem Intel. Najavljena platforma Cascade Lake AP ki je bila najavljena za Q2/2019 gre v 2020....OPA2 (alternativa Infinibandu) verjetno ne bo sploh zagledala dneva.
Posledicno imamo mi 2 ogromni pogodbi v luftu...
'Govori se' da je to tudi maslo trumpovih omejitev uvoza. Ve se od kje to prihaja vse.....
Nas oddelek za HPC ima na tem podrocju nenormalno rast letos (pogodbe) a realno se ne bo dalo realizirati.
Daj poglej za Supermicro....pri njih se kuha velika stvar (v negativnem smislu) baje jim izraelci na motherboard dodajajo spy chip....
Evo apple support mi je dobesedno pokazal sredinca.
?E se spomnite sem imel ta problem kak mesec nazaj, danes kon?no odgovor, da oni bi napravo zamenjali pod free ?e bi jo pustil v servisu, ampak ker sem pla?al popravilo in dobil novo sem s tem kao priznal po?kodbo. Pa pazi ?e to.....in sedaj ni case-a ker imam delujo?o napravo....
WTF? Normalno da jo imam, ?e sem pla?al, ampak pla?al v garanciji in to je moj case. A se niso dali....
Torej v enem stavku, ja imeli ste prav je garancija, in obenem ampak ne ne pripada in ne vrnemo vam denarja..
Torej bi moral 1 mesec ?akati, da zamenjajo napravo brez telefona.
Ampak kje je logika stro?ek zamenjave naprave in refunda je ENAK za apple...
Razo?aran res - zaradi na?ina odgovora, raje sprejmem, ne ne pripada. pika.
Jaz lahko mirno re?em, da imam 'top' telefon iz dveh razlogov
prvi je slu?ben, kjer je na prvem mestu kompatibilnost in varnost. Namre? IT standard zahteva dolo?ene stvari, in dolo?ene podprte - predpisane telefone (Mobile Device Management, enkripcija, itd itd) tu govorimo o platformi, in je treba upo?tevati da firma upravlja z cca 600.000 mobilnimi zadevami, zato je enoten standard zelo pomemben.
drugi pa je osebni, in sicer predvsem na fotografijah, se popolnoma strinjam da za klic, navigacijo browsanje danes dobi? veliko kvalitetnih telefonov za male pare - ?e sina imata Xaomi Redmi in je bomba, isto zenin H P10. A ko pride do slik, tu lahko izpostavis le par top telefonov. Veliko potujem, veliko skeniram s telefonom.
In ja so kolegi ki vsi vozijo ?e BMW GS Adventure (20k?) jaz pa ponavadi prvi kot vodja z 10k? japoncem, ampak uzivam po moje bolje....
Okusi in merila so razli?ni, kot na primer mcdonalds ali Burger King.....
jaz imam povratni voda tam okoli 35-38 vremensko krmiljeno ve?inoma, ko pa 'pritisne' gre pa do neverjetnih 48C. To je povratni seveda, a vseeno lepo greje konstantno ne da bi 'kuril' na polno
sem dal ob gradnji izra?un za geosondo, saj sem na bregu Save....40.000?, sem samo rekel lepa hvala. In res, kot je rekel mrausk so te variante sposobne greti pa se ne naprezajo...
Glede zunanje esteiike....vedno se najde kot kamor se skrije. ?e je pa lepota pred vsem, potem pa pred njo parkirat mazdo
Looking at the top 100, though, reveals that ?Mohammed? is 31st and ?Mohammad? is 68th. Add these up, and the total is 7,084, a comfortable lead over the 6,623 Olivers. And there are many, many more spelling variations out there?these are just the ones that appear in the top 100.
Zdaj pa najdi se koliko fantov je bilo v 2017 rojenih
Pa kot pravijo vodijo samo eno ime ne variacij
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ce ne pade pod 0'30 dolaz
Povezava za deljenje
Deli na druge strani