Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo, kako se je ta zgodba od samega za?etka spreminjala - fake news na fake news tako, da na koncu sploh nih?e ni ve? vedel kaj se je res zgodilo. :ne vem:

'baje' je toti provokator ?e zelo zelo znan, in ni prvi? fasal batine, tokrat 'baje' ni vedel da jebe mater vojakom. 'Baje' ima doooolgo kartoteko pretepov in sprejemov na urgeco...

Vendar za novinarje ni 'baje' zanimiv neki lokalni lolek, 'baje ' se bolje bere ?e v naslov napi?e? vojak, hrvat, policist, slovenec....

Moj vir ni 'baje' ampak je policist. Prav tako mi je povedal da so 'baje' tistega ?loveka ki je v kranju na ajpesu grozil z bomobo, 'baje' na poti v umobolnico 'prevzgojili' specialci in da 'baje' psiho terapije sploh ne potrebuje ve?.

P.S. 'Baje' tud Citroen ful crkuje....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Zmaj nisem noben expert ampak mislim da je razvidno da se je zacel 'umor' bitcoina - prodaja in pretopiti kar se se da v ripple in stellar (v ta dva ker se o njih govori) nic drugega.

Kot sem pa rekel bo ripple ratal placilno sredstvo in je, swift bo pa se vztrajal v bankah zaradi vprasanja varnosti. Ne bo pa vec dramaticnih I will get rich momentov (razen ce ne bos pustil notri za vsaj 5 let vecje vsote)

Pri kripro valutah je zmotno reci sem investiral. Pravilneje bi rekel sem kupil....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

?ez ogenj ga ni. Nobena T?. T? je modna muha.

Deluje. Ampak na manj mrzlih koncih.

Jaz imam pelete pa vsaki? ko pe? ?istim preklinjam zraven. Ampak nebi nikoli dal noter T?. ne mor? iz -20 plusa nardit. Seveda lahko. Z elektro grelci. Ampak potem to ni ve? T?.

Poglej ?e malo v smeri IR panelov.

Popolnoma vse razed drva in petrolejskih pe?i potrebuje elektriko - vse. (gorilci)

Nenazadnje pa ?e nima? kamina, rabi? spet elektriko za obto?ne ?rpalke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole je izkupicek vcerajsnjega obiska dunaja.. Nevem a naj se smejem ali naj jokam ompak policaj se je dobesedno dru name.. Hahahaha.. No na koncu sem jo se dobr odnesu.. Glede na to da mi je na zacetku reku naj kr taksi poklicem ker me ne bo pustu naprej..

Jaz grem v ponedeljek, me peljes? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi bozicni filmi se ze vrtijo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gradnja vhoda
Napisano

Sam ne dat pleha ali pleksija za streho, to je potem kotel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ce bi pa zvedela, da se je s katero drugo "zapletel", potem bi bil pa hitro "spodaj brez". Pa s tem ne mislim perila...

A ni on ze naredil svoje :). Al bo treba kombi? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

https://www.zurnal24.si/avto/novo-pri-nas-avto-ki-starse-spomni-da-so-pozabili-otroke-v-vozilu-319191

A bom res do?akal to, da nas bodo morale aparature spomniti, da ta dan ?e nismo ?li srat?

Lahko gledas s te strani lahko pa z druge - kar nekaj otrok je stres ali neumnost starsev ubilo. Se ene 10x vec psov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsaka stvar je trenutno umetna, vsaka investicija je odvisna samo od ljudi. Nobena stvar nima vrednost sama po sebi

Firme so ze kupovale rudnike, ker naj bi bila ruda za lionske baterije novo zlato, veliko investitorjev je ratalo rudnik ....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Do konca leta bo vec ali manj lebdel. Tistega hype-a ni vec (da naraste mora nekdo vloziti) ali po domace ne mores dobiti ce nekomu ne vzames :)

Ripple platforma je live in to je to, banke uporabljajo, kar je bilo je bilo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ze to, da sploh obstaja elektricno "kolo" nam dosti pove cesa je zmozna najnovejsa tehnologija in na zalost cloveski um...

V evropskih mestih vidis samo se elektriko, skiroji, rolke, kolesa. Vendar je tudi okolje primerno temu in te zadeve so postale del transporta. Ni vse samo v kolesarstvu, to je izven mesta je situacija se vedno v prid klasiki

Tudi sam bi razmislil ontem ce bi imel take pogoje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na kratko: ne zmorejo dobavljati zahtevanega povprasevanja. Mi imamo namesto 4 tedne tudi do 6 mesecev dobavni rok. Projekti se zamikajo.

Vzporedno ima se vecji problem Intel. Najavljena platforma Cascade Lake AP ki je bila najavljena za Q2/2019 gre v 2020....OPA2 (alternativa Infinibandu) verjetno ne bo sploh zagledala dneva.

Posledicno imamo mi 2 ogromni pogodbi v luftu...

'Govori se' da je to tudi maslo trumpovih omejitev uvoza. Ve se od kje to prihaja vse.....

Nas oddelek za HPC ima na tem podrocju nenormalno rast letos (pogodbe) a realno se ne bo dalo realizirati.

Daj poglej za Supermicro....pri njih se kuha velika stvar (v negativnem smislu) baje jim izraelci na motherboard dodajajo spy chip....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Misli si, da brezpla?no... Sej pravim, da dejte si sami izra?unat...

Ne vem, o?itno se da folk kar hitro obrniti :-0

sarkazem clovek, ampak to je res v reklami

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na mojem podro?ju je zdaj "hit" investicije v samooskrbo (fotovoltajika) in v nakupu T?. 

Recimo 11kW elektrarna je cca. 13000? + T? pride nekaj ?ez 20.000?.

Kdaj se ti to izpla?a pri elektriki pa naj si sami izra?unate. pomojem ve? kot 10 let... 

Trenutno je takih samooskrb od Triglava do Jadrana neki ?ez 200 kom.

Kako, na reklami pravijo do?ivljensko brezpla?no ogrevanje..............narobe ra?una?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo apple support mi je dobesedno pokazal sredinca.

?E se spomnite sem imel ta problem kak mesec nazaj, danes kon?no odgovor, da oni bi napravo zamenjali pod free ?e bi jo pustil v servisu, ampak ker sem pla?al popravilo in dobil novo sem s tem kao priznal po?kodbo. Pa pazi ?e to.....in sedaj ni case-a ker imam delujo?o napravo....

WTF? Normalno da jo imam, ?e sem pla?al, ampak pla?al v garanciji in to je moj case. A se niso dali....

Torej v enem stavku, ja imeli ste prav je garancija, in obenem ampak ne ne pripada in ne vrnemo vam denarja..

Torej bi moral 1 mesec ?akati, da zamenjajo napravo brez telefona. 

Ampak kje je logika stro?ek zamenjave naprave in refunda je ENAK za apple...

Razo?aran res - zaradi na?ina odgovora, raje sprejmem, ne ne pripada. pika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nevem,ampak ja... si lahko mislim....

Ceprav zvok takratnih V12 pa danasnjih turbo V8..... ninprimerjave

Sem se jaz zdaj na mopedu iz Francije peljala 800km po AC prvic z usesnimi cepki. Majke mi....noro dobro.

Drugac pa veter, auspih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

https://m.youtube.com/watch?v=nZK6d12Ag30

Pa ne mores no... eden eni ljubsih dirkacev dela reklamo za slusne aparate...

Nimam nic proti njim,hvala bogu da marsikomu olajsajo zivljenje,ampak.... ne vem no.

Nekdo res rabi denar...

Pa ti ve? da so dirka?i po koncu kariere ljudje z cca 70% okvaro sluha?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Jaz lahko mirno re?em, da imam 'top' telefon iz dveh razlogov 

prvi je slu?ben, kjer je na prvem mestu kompatibilnost in varnost. Namre? IT standard zahteva dolo?ene stvari, in dolo?ene podprte - predpisane telefone (Mobile Device Management, enkripcija, itd itd) tu govorimo o platformi, in je treba upo?tevati da firma upravlja z cca 600.000 mobilnimi zadevami, zato je enoten standard zelo pomemben.

drugi pa je osebni, in sicer predvsem na fotografijah, se popolnoma strinjam da za klic, navigacijo browsanje danes dobi? veliko kvalitetnih telefonov za male pare - ?e sina imata Xaomi Redmi in je bomba, isto zenin H P10. A ko pride do slik, tu lahko izpostavis le par top telefonov. Veliko potujem, veliko skeniram s telefonom.

In ja so kolegi ki vsi vozijo ?e BMW GS Adventure (20k?) jaz pa ponavadi prvi kot vodja z 10k? japoncem, ampak uzivam po moje bolje.... :D

Okusi in merila so razli?ni, kot na primer mcdonalds ali Burger King..... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Castim do konca!

90/98 BE-KPOTA LOME-TOGO

FROM THE DESK OF MR. GEORGE KOFFI (DIRECTOR).

E-mail Address (0022893175039k@gmail.com)

TELEFAX; +22898824072

OUR REF: 0249- WUNION/WUP/O4XX-TG

Attention: E-mail Address Owner

The International Monetary Fund (IMF) is compensating all the scam

victims And your email address was found in the scam victim's list.

This Western Union office has been mandated by the IMF to transfer

your compensation to You via Western Union? Money Transfer.

However, we have concluded to affect your own payment through Western

Union? Money Transfer, $5,000 daily until the total sum of $1.800.000

USD is Completely transferred to you. We cannot be able to send the

payment with

Your email address alone, thereby we need your information as to where

we Will be sending the funds, such as;

Receiver's name-----

Address-----

Id copy------

Country-----

Phone number-----

Contact our Customer Care at (0022893175039k@gmail.com) with your full

Information. Note that your payment files will be returned to the IMF

within 60 working days if We did not hear from you, this was the

instruction given to us by the IMF.

THANKS. also our skype id.. (western.union315)

Mr. George Koffi.. Inquire Please call +228-91147557

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaz imam povratni voda tam okoli 35-38 vremensko krmiljeno ve?inoma, ko pa 'pritisne' gre pa do neverjetnih 48C. To je povratni seveda, a vseeno lepo greje konstantno ne da bi 'kuril' na polno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zrak/voda 7/8kW 

sem dal ob  gradnji izra?un za geosondo, saj sem na bregu Save....40.000?, sem samo rekel lepa hvala. In res, kot je rekel mrausk so te variante sposobne greti pa se ne naprezajo...

Glede zunanje esteiike....vedno se najde kot kamor se skrije. ?e je pa lepota pred vsem, potem pa pred njo parkirat mazdo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Looking at the top 100, though, reveals that ?Mohammed? is 31st and ?Mohammad? is 68th. Add these up, and the total is 7,084, a comfortable lead over the 6,623 Olivers. And there are many, many more spelling variations out there?these are just the ones that appear in the top 100.

Zdaj pa najdi se koliko fantov je bilo v 2017 rojenih :)

Pa kot pravijo vodijo samo eno ime ne variacij

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.