Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eri smo 3 kurili bencin po snegu (z rwd avti). Dokazi sledijo... :P

PS: 300? pa 3 kazenske to?ke je, oziroma lahko tudi le 200? (polovi?ka 100?) in ni? kazenskih, ?e si priden. Preveril prijatelj, zato gre tudi posnetek na youtube, 2x za isto stvar ne kaznujejo. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja neke take fore imajo. Nisem se pa poglabljal kdo jim je dobavitelj, kar je bistveni podatek. ?e pripeljejo iz Kopra s Petrolovo cisterno je iz stali??a kvalitete goriva ?isto vseeno ali gre? na Petrol Hofer. V enem letu pa recimo privar?uje? maksimalno za en tank.

Sem pa danes videl en aktualen dogodek. Sem imel ravno prazen kestl in ?el tankat in ko sem pla?eval je notri pri?el en gospod (cca 50 let?) in od?el ven, prodajalka mu je pa rekla kam gre in ?e "bova kaj pla?ala?". Dec je ves depresiven samo nekaj zagodrnjal, se usedel v kombi in odpeljal (ki ga je prej seveda natankal). :blink: Prodajalka je pa samo nekaj na stran stopila, ko sem ?el ven, verjetno le zapisala cifre in sporo?ila naprej.

In glede na to kako depresiven je deloval ni bil nekdo, ki bi kradel iz veselja, pa tudi ni bil tak kombi, da bi dec zbiral ?elezo z njim. In na koncu sem dojel, da je tip samo kurji tat, ki bo (ker je natankal zaradi nuje) spet nastradal bolj kot veliki lopovi. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sirius ne trudi se. Jan?a je ja najve?ji junak, osvoboditelj, re?itlej, velik ?lovekoljub, po?tenjak itd...

?eprav... Kakr?en fotr, tak sin... Tabel kot moka. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je mogo?e res, po drugi strani pa nekateri ljudje 22 let po osamosvojitvi ?e vedno vidijo notranje sovra?nike v obliki zlobnih komunistov, ki ?elijo prevzeti oblast, lete?e slone itd... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem ?e povedal, da mene na takih neumnostih ne vidite. Imam kaj bolj pametnega za po?et. Druga?e pa bo? ti ?el na va?o nenapovedano neko kvazi vstajo? :P

Glede na to, da nam govorijo da moramo zategovati pas, nam vi?ajo davke, tro?arine itdd, sami pa storijo tole:

razmi?ljam da bi ?el s transparentom, da "si cel parlament zaslu?i da grejo v Barbara rov". B) Brez izjem. Ker ne delam razlik, rde?i, beli, to itak ne obstaja ve?. So samo ?e barabe in mi navadni plebejci. Ko bo to dojela cela Slovenija bomo pa mogo?e celo kaj sposobni spremeniti. Problem je ker je revolucijo nad takimi tirani in goljufi le te?ko dose?i brez (obojestranskega) nasilja....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A tist tam je va?e. Bom pri?el mal z otro?kim vozi?kom rise delat. :D

Kar je posnetkov na travnikih, ja. A hodi? na Mohor tam ?ez? Oziroma popravek, kar je travnikov na drugem posnetku, na prvem se pa itak furam po cesti. :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Thorex
Napisano

No ja, sem karikiral. :D Zelo verjetno nih?e ne obogati, tu se 100% strinjam. Problem je ker vr?e? nekam denar, ki ga z nekaj "sre?e" ne vidi? ve?. In v teh ?asih ko ljudje izgubljajo slu?be na koncu naleti? na naivne?a,ki bo tistih nekaj prihrankov vlo?il, da bo imel ?ez ?as ve?, na koncu bo pa ?e ve?ji reve?.

Poleg tega, zakaj bi bili organizatorji dobri samaritani, ?e so ?e obogateli? Naj vlagajo svoj denar. Saj ?e tako obvladajo ga ne bojo izgubili. S tujim kurcem je lahko po koprivah mlatit. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Thorex
Napisano

Kot bi rekel Jurij Zrnec:

"Ni to piramidni sistem." Ne rabite se vpisati ampak aveste, donosi so veliki... Ne pravim da je reklama, ?isto spotoma ti povem, da sem ful obogatel s tem. Lej, ?e ho?e? tudi ti, me pokli?i.

In dobi? naivne?e. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pazi, on sedaj i??e re?itev, ker je problem v volilnem sistemu...... ?zmeden?

Jaz mislim, da si dr?avljani ne zaslu?imo tako velike osebe. Zamenjati volivce, ne oblast!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Popolnoma se strinjam. Tudi jaz imam ob?utek, da so nekateri tako zaljubljeni v Jan?o in prepri?ani v njegovo nedotakljivost ter brezmade?nost, v zgodbice o rde?ih komunistih, ki ho?ejo prevzeti oblast, da so zanj pripravljeni tudi na dr?avljanjsko vojno. Za za?etek popljuvati VSE, ki upajo karkoli re?i ?ez Jan?o vsi ki karkoli re?ejo ?ez njega so rde?karji, zlobne?i in goljufi. Ironi?no, Jankoviću se o?ita bistveno ve? prigoljufanega denarja, to je pa OK ker Janković pa baraba, da bi kdo lahko pomislil kaj takega o Jan?i o ne ne to pa ne!! Jan?a je Bog in odre?itelj. Po drugi strani ?ez Jankovića pljuvajo VSI, levi in desni ker niso slepi. Volivci desnice so pa izgleda slepi kot Kek?eva Mojca.

EDIT: Pa saj nima pojma pisati, brezumnega vernika pa? spreobrne? naj pogleda iz vseh plati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zakaj niso ?e napisali kaj v resnici pi?e na transparentih, kateri podmladek je (nekaznovano!) zganjal pizdarije itd...? Ker tole je pa res iz dneva v dan bolj bolano. :wacko: ?koda ker so pozabili napisati, da po?tenega desni?arja Jan?o obto?ujejo zaradi bogih 200 tiso?akov, levi?arja, komunista in barabo Jankovića pa za 2 milijona. Jan?a je lul?ek! :jezicek: Da ne omenjam, da je tole ?ista la?:

They demanded resignation of the government, the withdrawal of Slovenian troops from Afghanistan, withdrawal from NATO and the return of the independent Slovenian currency. Despite the almost unanimous support by the two most influential TV stations in Slovenia, the largest uprising gathered together less than 10,000 people across the country, which is less than 0.5% of the population.

Vid, ti si res biser, edini na forumu ki vidi? Resnico. Pretehta? VSE novice, iz vseh strani, levih, desnih in izlu??i? kaj je prav in kaj ni. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.