Skoči na vsebino
Mazda kofee bar
Napisano

Baje bo zrd telih simpati?nih brez-no?nih ?ivalc bar do nadaljnega zaprt, in?pektorji so rekl d za ??urke bi nm ?e pogledal skz prste, tole pa de ?ist preve?! :ne vem:

Si?i, kako si loh tako ?vau not spustu, zdj bo ?u pa posu "cu grunt" :whatever::huh:post-342-1194645644_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Kdor danes ni gledal tekme Olympia-Olympiacos je veliko zamudil

Take igre in take anga?iranosti igralcev ?e nekaj ?asa nisem videl. Tudi katastrofalni met za tri te ob taki obrambi in razigranem napadu ne more pokopat.

?e bodo tako igrali naslednji teden bodo Smodi? & Co. od?li iz tivolija praznih rok :hohoho:

Go Olimpija GO :ouje:

Boss, vidm di si spet mav ?logarske ?ilce pokazu, madona a ti kej tacga je? al kva! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke dec, to je morala, ?imprej ga mormo stestirat! :danzoman::P

Jz pa sm se dons spet z lovlenjem vlaka boriu, bo al ne bo, pa sm si govoru bo, bo, bo in sm ga res ujev, ne sam to, ?e ?aku sm cca. pou minute na Rodic! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U to pa mislm d ni potrebe, k enkat mi je ratal use 4 zamenat, u ne kej ve? kt 15 minutah, 45 minut za eno bi pa rabu edin ?e bi me umes orng zvil u ?elodcu! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No recimo da navadno itak zamudim 25 do 30 minut, k me n? kej ne vle?e tja! <_<:hohoho:

No dons zutrej pa zarad te gume, je pol nastopla maksimalna mo?na gu?va, tko da tut ?e iz tega izhaja pol ta zamik! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm ?e veselo gumo menju na vouku, posledi?no zamudu slu?bo za 45 minut, morala je pa ?e zmeri, samo vouku ne vem ?e ni kej morala padla, k ma zdej gor tabular 105 nmest 205! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Okej zmenen, sploh bo morala ko bova mau debato okol ne-izgubljene stave udarla, sam ?koda da je ?uli zgubu, ampak nekdo pa? mora, vemo kdo je pravi pora?enc u tej stavi, nih?e od na?tetih namre?! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja to sploh ni slaba ideja, pa ?e Zelca sabo povabta, to bi bla ?e men kr morala, ?eprou me neb blo zravn! :danzoman::hohoho:

Pa ?e pove? Denisu in Zelcu, d nista zgubila datumske stave, bota ?e vedla kero mam u mislih! :danzoman::P

Sam Denisa bo? na tlfon dubu ?ele nekje po 14h, pomoje, ?e pa ma ?iht, pa zna celo do 18h delat! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Slabo oz. zelo slabo, ker sm de?urn! <_< Se prav sm min. do 20h u LJ! :P

Aja drga? pa Denis, Zemir in ?uliboj, se spomnete k smo zadnji? u Ravbarju stavli glede nekih datumov (top sikrit - zkva se gre), no pa je zdej stvar se ?e realizirala in je biu najbli?je Denis, se prav najdl pa ?uly tojota boj, tko da bo on prjavu 2 ?irafci u Ravbarju, no u stavo pa spadava ?e veliki Rokmen in jz, ki bova tut dele?na :mi pijemoo: :danzoman::P

@Mazdohist, kva ?e bi ti kr men to dau na polico od gara?e? B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.