Skoči na vsebino
Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

Jest kapo dol na tvoje detektivsko delo.

In moram priznat, da sem ti celo hvale?en, ker si me odkril. Zdaj si bodo lahko tudi tukaj?nji uporabniki prebrali, zaradi kak?nih razlogov se mene pospravi s foruma. Mene se zmeraj pospravi ker se ne strinjam s kak?nim drugim mnenjem. Mene se ne pospravi zaradi ?aljivk, ker jaz NIKOLI, ponavljam, NIKOLI ne za?nem ?alit prvi. To je moja strategija, zato pravzaprav po?ten moderator sploh nima razloga za ban. jaz zmeraj samo vra?am udarec. Kdor ho?e prebrat tudi tukaj?nja nesoglasja se lahko prepri?a o tem. Je pa res, da jaz nimam mo?i bananja, moderator pa jo ima.

In lepo ter korektno bi blo, da ?e se ?e tukaj nalepi kak?en citat, ki ga je povlekel iz foruma Alter, da nalepi ?e kak?en citat, ki govori meni v prid. V mojem poslovilnem pismu je sigurno 90% uporabnikov ob?alovalo da grem. Vsi po vrst so pisali, da je blo zanimivo prebirat moje poste in da sem imel v veliko primerih prav. ?e posebno so mi dali prav v forumu avtomobilizem, kjer sem se prav tako, kot tukaj preganjal z tistimi, ki radi pritisnejo na gas. Zanimivo ne?

Jaz sem iz alterja prostovoljno za zmeraj od?el. In za zmeraj bom od?el tudi od tukaj, ?e boste tako izglasovali. Zmeraj pa zapustim nek forum, kadar me oblasti (moderatorji, administratorji) ne pustuijo izrazit svojega mnenja. In na alterju me je moderatotr snecer banal zato, ker nisem sogla?al z povojnimi poboji, ki so se ravno takrat ponovno odkrivali v Barbara rovu. Moderator snecer pa je sogla?al s tistimi, ki so pisali, da so jih po vojni ?e premalo poklali. In moderator ni banal tiste ki so ?irili rasno nestrpnost, ampak je raje banal mene, ki sem zlo?ine obsojal. Naj dodam, da je moral moderator snecer po sili razmer potem tudi sam spokat. On in korektnost sta bila dva razli?na pojma. Zato je tudi moral spokat kot moderator. In kdor spremlja tudi tisti forum, lahko ugotovi, da je po mojem odhodu od?lo s foruma ?e kar nekaj pravih uporabnikov. Forum je postal brezvezen, ker tam svojo popularnost s svojimi nebulaozami i??e samo dolo?en uporabnik Malcom, ki je dosadan ko pes. Skratka tisti forum postaja nekak?en irc, kjer se dolgo?asijo in debatirajo otroci. Gredo se nekak?ne igrice. Ko sem bil na zadnje tam so se ?li neko igrico, kao, da nekdo napi?e eno besedo, pol se pa vsi nekaj s svojo novo besedo navezujejo na tisto prvo besedo itd....skratka sranje. Navadno sranje rata iz foruma, kjer se ne pusti uporabnikom izra?at svojega mnenja. Mobisux je pa itak crknu glih zaradi moderatorjev, ki niso ljudi pustili, da bi izrazili svoje mnenje.

No to je moj opis, ?e raje pa vidim, da si moje poslovilno pismo in vse nadaljne komentarje ostalih uporabnikov na alter. si sami preberete. Na linku, ki vam ga je napopal uporabnik Jest imate tudi vse nadaljne komentarje ostalih uporabnikov. Verjemte da je zanimivo branje.

Jest teb sem pa ?e enkrat hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

[/url]

FORUM NI NAMENJEN PODJEBAVANJU IN BESEDNIM DVOBOJEM temve? le izmenjavi mnenj. Objavljena slika

Saj to je to. Jaz sem napisal svoje mnenje, ti pa si mi potem reku, da sem kreten. Pa sploh nisi bil baban. A je tvoje ?aljenje mene s kretenom, po tvojem izmenjava mnenja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem se ze v eni temi spraseval... a si verjetno spregledal (namenoma? :P ) >> http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=155967

Zanimivo se mi je zdelo, da je stil pisanja zelo podoben tvojemu... tudi na alterju je bilo omenjeno ime Lojz ali Lojze :) ... tam so celo izbrskali slike... najbolj zanimivo pa je to, da je "Stardec" na alterju imel poslovilno sporocilo 7.5.2009, tukaj pa je Lojz masovneje zacel pisati 8.5.2009 :D:P ... Sicer so to lahko zgolj nakljucja... lahko pa tudi ne :) ...

Na avtomobilzem.com pa nisem nikoli zahajal... oz. zelo redko, ce me je slucajno stricek Google pripeljal tja... tako da za tam ne morem nic komentirat... :)

Sem pa sel se malo pobrskat po predhodniku foruma na www.alter.si, www.mobisux.com ... in sem tam tudi nasel uproabnika "Stardec", ki ima spet podoben stil pisanja...

Ampak priznam, da je to zelo zanimivo. Nekam veliko se je pisalo o njem in tudi precej prahu kot ka?e je dvignil. Tole bom pa ob priliki pre?tudiral. Hvala!

In kdo pravi? da je podoben meni na "avtomobilizem. com"?

@Symon, po nekaj prebranih postih se mi zdita ta dva mo?akarja kar zanimiva. Vsekakor prijetno ?tivo za branje. Se pravi, le nimate samo vi somi?ljenikov, jih imam tudi jaz. Bom malo pregledal pisanje teh uporabnikov. ?e kdo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Aja ?e to - Lojz, moja blondinka te spra?uje, ?e si ti tud blond, da bosta kako "pametno" rekla. :ne vem:

Nisem blond, sem pa lepo ple?ast. Mam pa nekaj lepih ?rnih bradavic po glavi. A to ?teje?

Mislim pa da gre? ti tud lepo po moji poti. Po slikah sode?, si se ?e kar lepo zbosil po lobanji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa saj to sem ?e napisal, da je bil na Avtomobilizem.com. Lojz je bolnik. :whatever: Banajte ga ?e, sem kliknil za DA! <_<<_<

Komot me banajte, ?e mislite da sem si to zaslu?il. To je prava pot. Ni pa prava pot, da me nekdo poizku?a diskvalificirat s tem, ko mi brska po privatnem lajfu in i??e veze, da bo preko njih likvidiral svojega sogovornika. To pa ni uredu.

Vpra?anje za vse.

A tukaj sploh obstaja ?e kdo, ki se mu zdi uti?anje sogovornika s pomo?jo pritlehnih metot, kot je brskanje po zasebnosti in iskanje poznanstev, da bi preko njih na fizi?en na?in diskvalificiral in likvidiral svojega govornega nasprotnika s katerim se ne strinja, nagrav?no? A je tukaj ?e vsaj kdo, ki se mu zdi tak na?in uveljavlajanja svojega prav, strahopetno, pokvarjeno, primitivno in gnilo? Konec koncev vsak iz med nas lahko koga uti?a na silo. Saj smo vsi razgaljeni in celo poslikani. Celo vemo kje se kdo dobiva in zbira. A je to na?in?

?e mislite da je to kar je naredu jures uredu, mislim da je tukaj nekaj hudo hudo narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz ti si en kreten, idiot in samozadovoljevalec. Tebe smo ze banali na avtomobilizem.com in alter.di - ja tvoj IP od krke, in tvoj oddelek ve to, ker smo naslovili pismo na krko!

Sedaj me pa banajte, brez ankete, ker na forumu, ki je pripomocek za drkanje takim tipom ne bom vec sodeloval!

Saj te nih?e ne sili da sodeluje? in debatira? z mano. Daj me na ignore in zadeva je re?ena. Jaz ve? kot 3/ 4debat sploh ne odpiram ker so mi brezvezne in dolgo?asne in ker nimam kaj povedat v teh zlajnanih temah. ?ist enako lahko stori? tudi ti. Te nih?e ne sili da me bere?.

Ampak zdaj pa ?e mene zanima kdo na vseh teh o?itanih forumih je men podoben. Dejte prosim linke, da vidim kdo se, enako kot jaz, tepe z mlini na veter. O?itno le obstaja ?e nekdo, ki misli podobno kot jaz.

No majstr ?rnamazda, napopaj te linke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mi nismo tukaj da bi tekmovali kdo zmaga besedni dvoboj ampak izmenjujemo mnenja, in ce nekdo stalno trdi da govorimo otrocarije, neumnosti, skratka ne sprejme niti enega predloga drugega je hudo narobe...

To ni debatno tekmovanje.

Ampak ti si to tako uzel. Zato si se poslu?u svinjarije. Samo da bi zmagal.

PS: Moderatorji, a lahko vse to zme?ete v eno debato, anketo ki jo je zame kreirala Allyssa pa napopate na vrh?

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz a si na Avtomobilizem.com (sicer si bil tam z drugim nickom) tudi kar z anketo hotel, da bi te ljudje "izlo?ili" in se naredil ubo??ka, ker se nih?e s tabo ne strinja?

Oprosti mi, ker se s tabo ne strinjam. sramezljiv

Ne, jaz ne sodelujem v nobenem drugem forumu. Tolk cajta pa spet nimam. Na drug forum bom od?el, ko me bodo tukaj banali ali pa boste izglasovali moj odhod.

In ?e enkrat, jaz nisem u?aljen, ?e se ti z mano ne strinja?. Niti sploh nisem u?aljen, ?e ti meni re?e? da sem debil (ti si to kar ve?krat men reku) pravzaprav jaz nikol nisem u?aljen. Ne prenesem pa ljudi, ki potem, ko spu?ijo besedni dvoboj za?nejo grozit in brskat po zasebnosti z namenom diskvalifikacije in likvidacije. Tega pa ne maram, ker tolk pa ?e imam po?lihtano v glavi, da lo?im virtualno-internetno ?ivljenje od resni?nega .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite da Lojz zapusti forum?
Napisano

Lojz ?e se ne motim si nekje na forumu napisal nekaj podobnega v smislu da smo isti kot drugi na drugih forumih ker naj bi te tudi drugje "napadali" tako da zgleda da ni problem v nas. Lahko pogleda? koliko ?lanov oz. uporabnikov je na na?emu forumu, koliko objav je ?e bilo objavljenih in ti si prvi pri kateremu se dogaja to kar se. Tukaj so bilo vsi dobrodo?li in ?e vedno so. Imam pa ob?utek da se bo ta debata spet prevesila v neko malo vojno, ker se bo? ti po?util spet napadenega ipd.

Grega saj nisem slep. Tukaj in v podobnih avomobilskih forumih so dobrodo?li vsi tisti, ki mislijo enako, kot misli in pi?e ve?ina in enako kot mislite vi. Ostale se poizku?a na tak ali druga?en na?in diskvalificirat.

@ Jures zanimivo kolk ma? ti cajta da si zbrskal vse moje poste, v katerih si se po?utu u?aljenega. Ve? u?aljenost in ?alitev ni eno in isto. Jaz se sploh nisem po?utu u?aljenega ?eprav ste vsi po vrst name stresali ?aljivke. Jaz nikomur nisem dobesedno reku da je bedak, debil itd...vi pa ste meni to rekli in to dobesedno. No pa izbrskaj ?e vse poste kjer so ?aljivke padale name. In jaz nikoli ne za?nem pisat "zabeljenih" besed PRVI. Kadar kaj so?nega povem je to ZMERAJ v samoobrambi. Ampak vi bi pa? radi, da se jaz na va?e ?aljivke in napade ne bi odzval in da se ne bi branil. Nak, ne bo ?lo.

In ne! Ne pri?akujte da se bom spremenil v robota in hlapca, ki bo pisal to kar bi vi hoteli da pi?em. Potem to enostavno nebi bil ve? jaz. Bil bi kot vi in ki bi enako razmi?ljal kot vi in kot razmi?ljajo vsi ostali, ki radi na gas pritisnejo. NE odpade!

Jures sploh nisem u?aljen in men se jebe za vse ?aljivke ki ste mi jih izrekli. Ti zard mene lahko stokrat re?e? da sem debil, kreten idiot bedak itd...mene to ne prizadane. Hvala Bogu je moja psiha ?e kar zdrava. Ti kot vidmo svoje ?ivce ne zna? preve? dobro kontrolirat in ko se nisi sposoben ve? z besedami bojevat, si se poslu?u nagrav?nega brskanja po zasebnosti in potem to izbrskano sranje za?el prodajat drugim in ostalim po netu. To pa je pritlehno dejanje namenjeno zgolj in samo likvidaciji. To se dela v diktarturi in totalitarnih re?imih. Jaz pa sem totalitarizem pustu za sabo. V tebi kot ka?e je ?e hudi?evo prisoten. Ne boj se zame, ?e jaz med slu?bo visim na internetu. To pri najini debati nima veze. To je moj problem in mojega delodajalca. To se tebe ne ti?e, kot se tudi ne ti?e tvoja slu?ba in tvoje privatno ?ivljenje, mene. Pri najini debati je pomembno kaj si poveva. In ti nima? jajc, da bi se bojeval po?teno.

Bom pa ?e tebe prosu. Dej ti napravi anketo, ki bo delovala. Jaz ti dovolim in te prosim. A bo??

In vsem ?e enkrat povem. Ne bom se spremenil. To sem jaz. No?em, bit vi. Jaz bom svoje mnenje povedal, pa ?e vam je prav al pa ne in tudi ni? nimam proti ?e vi meni poveste svoje mnenje. To je, ?e se ne motim, tudi namen po?tenih forumov. Izmenjava mnenj. Na va?e ?aljivke pa se bom odzval tako, da se bom branil.

Torej napravte anketo meni v ?ast in glasujte. Izid glasovanja bom spo?toval.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz....valda ne bo?i pussy in zbe?al stran.... :bravo:

To ni beg ampak pameten umik. In ta umik lahko izglasujete vi z mojim privoljenjem. Ne bom nikomur o?ital za njegov oddani glas.

Jaz vem, da proti burji se ne da scat in vem da nimam ?ans zmagat proti argumentu mo?i in argumentu ve?ine. Brskanje po privatnem ?ivljenju mi pa itak ni v?e?. To zasledovanje zasebnosti zaradi namena diskvalifikacije je bolna pritlehnost brez primere. Men je v forumski debati vseeno kdo kje dela in s kom se pozna. Tukaj ?teje samo kar ?lovek pove in napi?e. In kot vem, vsak pi?e zase.

A bi prosm ?e kdo naredu resno anketo, uno Symonovo pa pospravu!

Aja ?e to. ?e se da to anketo naredit tako da je mo?no glasovat samo do dolo?enega datuma. Naj bo glasovanje omogo?eno najve? 14 dni. Potem bo izid ankete povedal ali Lojz gre ali ostane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite da Lojz zapusti forum?
Napisano

Glede na to, kaj si zadnji ?as privo??ijo nekateri tukaj?nji uporabniki, ?e posebno eden iz med vas (jueres) res ne vem ?e ima ?e smisel sodelovat v tem forumu.

Model jures spu?i debato in besedni dvoboj, potem pa v svoji nemo?i i??e luknje ter brska po smeteh ter mojem privatnem ?ivljenju in to vse z namenom diskvalifikacije in jasno, kasneje likvidacije. Tip ho?e svoj prav uvelajviti tako, da i??e pomo? na najbolj pritlehen in gnil na?in svojega delovanja. ?e?, jaz pa poznam nekoga, ki dela v isti firmi kot ti in ?e ne bo? tiho in ?e ne bo? nehal tukaj pisat svoj pogled na problem in ?e ne bo? nehal izra?at svojega mnenja, te bom likvidiral s pomo?jo mojih znancev, ki ti bodo potem oni onemogo?ili izra?anje in pisanje na tem forumu.

Perav, jaz se takih primitivnih in pritlehnih igric ne grem. Tak na?in diskvalifikacije svojih nasprotnikov in pozneje likvidacije so si privo??ile nekatere oblasti po drugi svetovni vojni. Ja madona v kateri dobi pa tukaj nekateri ?e ?ivijo/te?

OK, ni problema. Problem je edino ta, da jaz ne znam tukaj naredit ankete. Zato bi prosil nekoga od vas, da jo naredi namesto mene. ?e jo ne bo hotel naredit nih?e drug, prosim tebe Boss, ki sva najve? govorila in si namenila najve? besed, tudi pikrih, da to naredi? zame. A si tolk dober? Zdaj ima? prilo?nost, da kon?no utihnem, in da imate v bodo?e vsi mir pred mano. Lahko boste pisali tako kot do zdaj in lahko se boste vsi strinjali o vsem, saj med vami ne bo ve? Lojza, ki bi vam vtepal svoje mnenje in svoj pogled na cestni problem. Pravzaprav sem vam podajal enako mnenje kot ga ima ves svet, ki se soo?a s prepogostim umiranjem na cesti. Ni? druzga nisem trdu kot trdi vsa evropska stroka, ki ima enak ali podoben problem v prometu. Tukaj pa me nekdo ho?e o?rnit kot da jaz po?nem nevem kak?ne svinjarije in nezakonitosti. pa nisem delal ni? druzga kot izra?al svoj prav. Enako kot vsi vi, ?eprav sem jaz pokasiral veliko ve? ?aljivk kot pa sem vam jih vrnil.

OK, ni problema, torej, ?e vas bo ve?ina glasovala za to da grem, obljubim, da se bom umaknil od tukaj in nikoli ve? prijavil na ta forum. Saj si to ?elite, mar ne?

A obstaja tukaj kdo, ki je tolk deca in bo naredu anketo na to vi?o? Boss a bo? naredu to zame, ?e drug ne bo hotel? A ho?e? pla?ilo za to? Ni problema, se lahko zmeniva za eno resno vsoto.

Ni? druzga ni potrebno vpra?at v anketi kot to, ?e so tukaj?nji uporabniki za to, da Lojz zapusti forum. DA in NE. Saj tukaj je ?e enkrat padel tak predlog. Zdaj ga predlaganm sam zase.

In ?e boste izglasdovali da grem, imate spet ?isto pot pred sabo za uresni?evanje svoje teorije re?evanja problemov in uveljavlanja diktatute mazda foruma. Komot se boste lahko brez mojega vme?avanja hvalili kolk va?e mazde najve? letijo in kolk ste jo ?gali na kak?nem odseku itd....

Boss prosim! To je edino kar jaz tukaj kogarkoli prosim in za to sem pripravljen tudi pla?at.

Ajde!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

G. Lojz ali Janez jaz sem povedal svoje, ko bom pa kaj na Krki (pogosto v vasem IT oddelku) se pa kaj vidimo - to ni groznja to je povabilo na spravo

Sedaj vklapljam nazaj ignore in ce ste za piknik - kar na ZS.

LP

Topli prid na kak sendvi? ?e kdaj...

Jures kadar ti zmanjka mo?i in argumentoov, se poslu?uje? diskvalifikacije in na koncu likvidacije. Tako so po?eli tudi po drugi svetovni vojni. Svoje nasprotnike so diskvalificirali in likvidirali. Dobro si se u?il od njih.

Ko si pregorel v debati si za?el vohljat kdo sem in od kje prihajam. Kaj je to va?no v vsej zgodbi? A nisi reku, da me igorira??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

a dej no lubi lojzek moj vse podatke ki jih je napisal Jures so javno videni samo mor? biti mal bol pismen pa je!!

O?itno te pa je malo strah da te tale tvoja firma ne bana :)

Sploh ni va?no al so moji podatki javni ali niso. On in tudi nih?e drug jih nima pravice stresat in posredovat drugim. Kdor ho?e si jih bo sam poiskal. jures pa tega soglasja nima.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ker nimam ni? skrivati, ne razumem zakaj si sam tako skrivnosten tam za kompjuterjem na Krki, - tako da ni treba ni? skrivati - v Medvodah na naslovu Hrastarjeva 3 me pa tudi dobi?.

Vedno odprt za vse.

Pa se tole, s tem ko uporabljas ra?unalnik podjetja Krka, so vsa tvoja mnenja izra?ena v imenu podjetja. Krka ima ta naslov objavljen JAVNO, in zato je stvar posameznika da z njim gospodari preudarno in v slu?bene namene.

Ko pa bom razkril tvoj doma? PC (ko ga bo? imel) me pa to?i

Moj IP je javen in registriran na moj S.P. - z njim delam in pi?em v MOJEM imenu in odgovornostjo in vsak najde moje podatke ?e ho?e brez mojega posega.

Podatek tvojega ra?unalnika tudi javno izpi?e ime Janez Senica! Kdor koli je ze to se je moral strinjati, ce ne potem Krka kr?i zakon, ne jaz....

Tako da pazi lahko da to nisi ti, pi?e? pa v njegovem imenu!

Prihajam iz ITja, sem ze veliko takih pogodb spisal

Lojz ?e vedno pa lahko pride? v Rovinj - tudi za to ima? vse podatke, na piknik in ob ?evap?i?ih zgladimo vse spore (sam ne vem ?e ma? ?e mazdo.. :whatever: ) Takole preko compa jih ne bomo nikoli.

Naklada? bedarije. Jaz pi?em v svojem imenu. In moje ime je zate Lojz. Kje sem jaz napisal, da pi?em v imenu koga drugega ali celo firme? A pol, ?e tvoja ?ena pi?e iz tvojegaPC-ja to pomeni da tako misli? tudi ti ? In ?e te bom jaz zaradi prevelike hitrosti ubil s slu?benim avtom...a to pomeni, da te je moja firma ubila?

In kakr?ne koli podatke si ?e zvohal o meni, pa tudi ?e so javni, jaz tebi nisem dal mandata, da jih posreduje? drugim in jih po internetu reklamira?. Kogar kaj zanima si bo ?e sam poiskal, tebi pa prepovedujem, da od zdaj naprej kadar koli in karkoli o meni in moji firmi osebnega tukaj napi?e?, razen ?e ti bom jaz dovolil. Jasno? Kdo je teb dal pravico da tukaj vsem ostalim govori? in pi?e?, kje delam itd...?

In kaj sem jaz skrivnostem? Jaz pi?em tisto kar ho?em. Ti pa pi?e? tisto kar ho?e? ti. Kaj tebe briga kje sem jaz doma in kako zgledam ter kaj vozim? Kaj to tebe briga? ?e bom jaz hotu bom ?e povedal. Kaj majo moji osebni podatki veze s tem, kar napi?em tukaj in kaj jaz mislim, da se v prometu po?ne narobe?

In ker si reku da te lahko pridem pogledat na tvoj doma?i naslov. Obljubim, da te bom pri?el enkrat pogledat. Hvala za povabilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In ti spra?uje? zakaj si se nam zameril? :rispekt:

In potem ti doka?i da so vsi primeri neprilagojene hitrost bili dejanski.

Pika.

Ja spra?ujem. Povej zakaj sem se zameril?

Pa ti doka?i, da primeri neprilagojene hitrosti niso bili dejanski!

Teb to ne pa?e in se usaja? zarad tega. Ne men.

Zakaj pa se ne usaja?, kadar napi?ejo, da je nekdo zapeljal na nasprotni pas in da so mu potem izmerili ter dokazali alkohol v krvi? A to te pa ne moti? Zakaj tebe in ostale moti samo to, kadar napi?ejo pijanemu vozniku neprilagojena hotrost, kadar pa pijanemu vozniku napi?ejo napa?na smer ali stran vo?nje, ali napa?no prehitevanje itd...te pa ne moti. Dej razlo? ti to!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz, v?asih ?e mislim, da za?ne? razmi?ljati trezno pol mi pa vse podre? v nekaj stavkih.

Tvoja logika je potem taka, da bi bilo najbolje, da naj vsi divjaki vozijo pijani po cestah, ker pijani ponavadi vozijo po?asneje. Dej bodi tako dober pa se samo zamisli nad tistim kar pi?e?. Kar ne morem verjeti, da uspe? vpliv alkohola tako minimizirat in vse skupaj naprtiti neprilagojeni hitrosti oz. divjanj na cestah.

Tebe morjo pijanci za volanom imeti izredno radi saj zna? njihov problem zapakirat tako spretno, da na koncu pridejo do sklepa, da je isti kurc al si trezen al pa pijan sam, da vozi? po?asi.

Ne vem jaz sem ?e ?ist zbegan ob taki Lojzovi logiki. In ?e vedno ne vem kako naj ob tej logiki si razlo?m, da cca 5% pijanih voznikov naredi 33% vseh smrtnih nesre?. Lojz a se ti ne zdi, da ?e bi ?elel, da tvoja logika zdr?i, da bi 5% pijancev naredilo 5% smrtnih nesre?. Tko pa jih naredi 6x ve?, kar verjetno pomeni, da ?e vozi? pijan je 6x ve?ja mo?nost, da naredi? smrtno nesre?o kot ?e vozi? trezen.

?e pa zna? Lojz tole razlo?it druga?e, pa da bo imelo smisel pa prosim izvoli. Sam za?ni pisat konkretno in izpusti besede, kretenski, otro?ji, neumen, blesav ipd.

Aja pa podatki so iz policijske statistike, da ne bo pomote oz. o?itka, da manipuliram in se zmi?ljujem.

Ja Boss, pa kaj je s tabo? Pa kje sem jaz napisal, da alkhol ni problem? Pa dej ti men ?e poka? enkrat to! Prosm!

Jaz vam kar naprej utepam v glavo, da je alkohol eden od mo?nih posrednih vzrokov za divjanje po cesti. Ni pa alkohol dokaz, da je nekdo peljal prehitro. Nekateri kadar so pijani, pa? vozijo celo prepo?asi. In ne bo? verjel, nekateri, kadar kaj spijejo, vozijo potem celo previdneje, ker se bojijo, da jih bo policaj ustavu in dal pihat. ((Stavim, da boste ta zadnji stavek zdaj vsi po vrst, nala?? narobe razumel, pa za?el pisat, da jaz trdim, da pijanci vozijo celo previdneje in bolj?e. Staviva?))

Alkohol komot ena?imo tudi s telefoniranjem med vo?njo. Nekateri med ?vekanjem po telefonu kar pozabijo da vozijo, kaj ?ele, da bi gledali na ?tevc. Med telefoniranjem nekateri kar pozabijo gledat na cesto in promet, ker so zaradi telefoniranja z mislimi nekje drugje. In pol tak telefonec po?ne na cesti vsesorte. Enako kot pijanec. Ampak NIH?E ne more temu telefonskemu ?veka?u dokazat, da je konkretno pizdarijo naredu zato, ker je telefoniral. Nih?e ne more temu telefonskemu ?veka?u dokazat, da je za?el na napa?no stran ceste zato, ker je telefoniral. Kapi??

In enaka stvar je pri pijancih. Ti pijannemu ?loveku ne more? dokazat da je peljal prehitro zato, ker je bil pijan, al pa je zato zapeljal nekomu nasprot, ker je bil pijan. Ne more?, ker ne ve? kaj bi v istem primeru naredu, ?e bi bil trezen. Nevem, a ti zastopi? kaj ti ho?em povedat al ne?

In ?e 30% nesre? naredijo pijanci, to pomeni, da ?e zmeraj naredijo 70% nesre? trezni ljudje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ni? ve?. Ker me je zanimalo malo ve? o tebi, mene zanima ce IT oddelek in Tomaz Erpic vesta da se zlorablja internet na ?marje?ki 6??

Preden se usuje? name ti povem, da so vsi podatki s tvojim komentiranjem tukaj javni....(kliknil si strinjam se...ob prijavi)

Ker v svoji nemo?i uporablja? pritlehne metode diskvalifikacije in objavljanje mojih podatkov itd.... te lahko spomnim na nekaj ?e jaz. Tud ti si se na tem forumu precej razgalil. Svoj avto ima? ves poslikan, celo vem kako zgleda? v faco in kak?no registracijo ima? na avtu. Vem tudi, da se dobivate zadaj za Gamo pa na piknikih itd....vse si prostovoljno tukaj objavil. In verjem, da te lahko pridem enkrat pogledat v ?ivo. Si se v forumu dovolj dobro predstavil, tako da ne bo te?ko pogruntat kdo je jures.

Men se pa zdi da ste se MALO preve? spravili na na?ega dragega G.Lojza. :angry2:

YavarYe X6V6, a mi lahko to kdo razlo?i? Zakaj so se vsi tolk spravli name? A sem komu kaj naredu? Sem komu kaj tazga reku? Sem komu hotel kaj ?alega itd...? Edino kar po?nem tukaj, je zagovarjanje predpisov in opozarjanje na nesre?e ter opozarjanje na najpogostej?i vzrok nesre?, pa spra?ujem, ?e se kdo ob nesre?i kaj zamisli itd....pol me pa tukaj tretirajo kot sovra?nika ?t. 1. Zakaj ?e?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

""""""""

ob 11.39

"""""""""""""""QUOTE(Lojz @ 24 Aug 2009, 09:00)

Kdaj sem se jaz hvalil, da imam visoko pla?o?

ob 11.39

QUOTE(Lojz @ 14 Aug 2009, 11:39)

Sicer pa, verjem, da imam jaz tak?no delo in v eni uri naredim ve? dobi?ka kot ti v 8 ali pa ?e ve? urah. Ni va?no koliko ?asa dela?, va?no je koliko in kaj naredi?, kaj privar?uje?, ali s svojim delom zmanj?a? stro?ke. Posledi?no vr?em tudi precej ve? denarja v dr?avni prora?un kot ti."""""

No in kje tukaj pi?e da imam jaz veliko pla?o?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem bedak evo, pa ?e pijem lahko v avto LOL.... :mi pijemoo:

Nekdo, ki je pijan, lahko napa?no premika vozilo itd...to so konkretni in neposredni vzroki nesre?.

In ?e je nekdo vozil prehitro ker je bil pijan, je to pa? posredni vzrok.

:bravo: Lojz ti si car tam na kapiji

Ej ti mozak, pa kje si ti prebral, da nekdo vozi prehitro izklju?no zato, ker je pijan? Kaj pa, ?e trezen vozi ?e hitreje? Ti ne more? nikomur dokazat, da nekaj po?ne zato ker je pijan. Lahko pa nekomu doka?e?, da je nekaj konkretnega naredu.

Po tvoji teoriji zdaj jaz tle lahko na?pi?em, da ti tukaj pi?e? kozlarije zato ker si npr. pijan ali zafiksan. Ampak kje pi?e, da ti ne pi?e? ?e ve?jih bedarij takrat kadar si trezen in kadar nisi zadet?

Vidi? majster? Dejstvo je tisto kar ?teje. In da pi?e? kozlarije je dejstvo. Vse ostalo zakaj je pri?lo do tega dejstva in zakaj ti pi?e? kozlarije, pa je zgolj ?pekulacija in ugibanje.

In tako se glasijo tudi policijski zapisniki. Na osnovi dejstva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tu ne, pi?e pa v tistem ki sem ga jaz objavil....in tam pi?e vozilo zaradi neprilagojene hitrosti....voznik je bilk pijan...

Torej samo zaklju?ujem:

Lahko sem mrtvo pijan, samo ?e vozim po omejitvah je vse ok...razumem, hvala.

To zaklju?i? lahko samo ti, ker, kot ka?e, ma? bolj ?voh procesor.

Tebe in ostale divjake pa? moti to, ker je pisalo v nesre?i, ki si jo ti objavil, da je bila v tisti nesre?i prevelika hitrost. Ja pa? bila je. Kaj bi zdaj ti rad? In ?e je nekdo vozil prehitro ker je bil pijan, je to pa? posredni vzrok. Kon?ni vzrok je prevelika hitrost.

Ti bom ?e miljav?enti? ponovil:

Nekdo, ki je pijan lahko vozi prehitro. Nekdo, ki je pijan lahko vozi tudi prepo?asi. Nekdo ki je pijan lahko vozi po napa?ni strani ceste. Nekdo, ki je pijan lahko vozi v nasprotno smer. Nekdo, ki je pijan, lahko napa?no premika vozilo itd...to so konkretni in neposredni vzroki nesre?. Posrednih pa je lahko miljav?ent.

In v tem zadnjem primeru, pa? punca pi?e SMS. To je posredbni vzrok za nesre?o. In v statistikah ne bo pisalo, da je bil direktni vzrok za to konkretno nesre?o igra?kanje z mobitelom, ampak bo pisalo npr. napa?na stran vo?nje. ZAKAJ pa nekdo pelje po napa?ni strani, je pa spet lahko miljav?ent vzrokov. In ti to dobro ve?, le da se teb o?itno zdi imenitno, ker iz sebe dela? bedaka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V nesreci ki sem jo pripopal jaz pise da je vzrok neprilagojena hitrost, voznik je bil pa pijan. Tvoj komentatr pa je bil da nima veze

Lojz odlo?i se z mnenjem....nekaj si v dvomih...poslab?al si se...

?e enkrat, samo zate ponavljem vpre?anje. Kje v TEM primeru pi?e da je bill vzrok neprilagojena hitrost?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.