57.000€ + vlečna kljuka, ki je trgovec takrat ni našel, čeprav je vedel, da je, ker so jo že montirali, ne ve pa, koliko je cena. Domnevam, da je okoli 1.000€. Torej bi bilo vse skupaj okoli 58.000€.
Se bom lotil kopat po parceli in ko bom našel kamen zlata od ene kile, grem po to vozilo...
Majstri, če ni strogo varovana vojaška skrivnost, me zanima, kje imate sklenjeno Nezgodno zavarovanje otrok in mladine ter koliko plačujete za to in kaj vse je vključeno v to?
Ker mislim, da bom potreboval novo zavarovalnico. Ta, pri kateri sem imel do zdaj (Generali) se je odločila za 200% podražitev zavarovanja... Pri šestih otrocih to rata kar poštena cifra...
Pravkar dobil od zavarovalnice dopis, da bodo "posodobili" nezgodno zavarovanje otrok in mladine. Zraven piše, da bodo prilagodili zavarovalne vsote in poenotili popuste. Piše tudi ... ... ...
Da skrajšam tisti skoraj tri strani dolg dopis: za 200% bodo podražili premije...
Vprašanje lastniku apartmaja:
- “Svojega psa bi rad vzel s seboj, je lepo vzgojen, ne bo povzročal težav. Te moti?”
Takole je odgovoril lastnik:
- “Že leta oddajam stanovanja in pes mi še nikoli ni ukradel niti ene brisače, rjuhe ali slike s stene. Še nikoli mi ni bilo treba klicati policije, ker se je pes napil in povzročil škandal sredi noči, še nikoli se ni zgodilo, da pes ne bi plačal računa. Zato z veseljem pozdravljam vašega psa, in, če jamči za vas, lahko pridete tudi vi.”
Sem dobil izvid zdravniškega pregleda. Zdravnik mi predlaga, da pazim nase in se izogibam nesrečam, saj baje rezervnih delov za stare modele, kot sem jaz, ni več na zalogi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Boli me koleno."
V Italiji: "Pojdi k ortopedu."
V Avstiji: "Pojdi k ortopedu."
Na Madžarskem: "Pojdi k ortopedu.
Na Hrvaškem: "Pojdi k ortopedu."
Pri nas: "Dež bo..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani