Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
dne 2. 10. 2021 ob 13:25 je x-layer napisal:

Kje je tukaj logika. Za vstop v prostore pošte kot predstavnik javne službe ne potrebuješ PCT, ko predaš pošto. Če ISTA OSEBA SEKUNDO PO PREDAJI pošte javne službe hoče dvignit pošto zase, potrebuje PCT. 

Bini, odgovori mi, prosim, kje je tukaj logika in skrb za zdravje? Al pa vseved Alex... 

Drug banalni primer. 

Sprevodnik na vlaku lahko opravlja delo s PCT hitrim testom v službi, ki mu velja 7 dni. Če ne veste, hodi po potniškem vlaku od potnika do potnika ter preverja vozovnice. Ko zaključi z delom v Mariboru, se kot potnik NE SME peljati do Pragerskega, ker za potnike ta test ne velja. 

Je to zdravstvena ali politična odločitev? 

5 let in več nazaj ste se množično cepili proti gripi... 

Kdo ve, koliko cepiv je bilo in od katerega proizvajalca? 

Je bila kakšna panika, če je kdo umrl po tistem cepljenju? 

Virus JE. Nikoli nisem trdil, da ga ni... Samo odločitve vlade so pa nore. 

Bini, če si se za to 91ga boril, nam je bilo v prejšnjem režimu bolje.... 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 19 urami je x-layer napisal:

Mene ob vsem tem nekaj zanima... Povsod se govori o procentu precepljenosti, nikjer (vsaj jaz nisem zasledil, res je tudi, da nisem posebej raziskoval) pa ne govorijo o prebolevnikih...

Mislim, da sem danes videl podatek, da je polno cepljenih več kot milijon Slovencev. To torej pomeni 50% precepljenost, kaj pa prebolevniki. Je kje statistika koliko je takšnih, ki so prebolevniki in niso cepljeni?

Ali je za sproščanje ukrepov pomemben samo procent precepljenosti?

Če je več kot milijon Slovencev cepljenih, je precepljenost 100%...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 14 urami je FuManchu napisal:

Ta beseda mi je pa tako butasta, da je kr smešna:D

Alex jo forsira... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 55 minutami je Alex napisal:

A si ti slišal že kdaj, da obstajajo izračuni-simulacije, statistika s katerimi se izračunavajo prihajajoči dogodki (aktuarji- matematiki v zavarovalnicah izračunavajo  škode za leto vnaprej in premije prav tako). 

Seveda, ko imaš dovolj podatkov(sedaj jih imajo že dovolj, ker je delta virus zunaj že dovolj časa) se da precej natančno izračunati, kako bo potekalo vse skupaj.Tej naši so vrhunski in priznani strokovnjaki (ne FB mojstri)  katerih pa vi anticepilci itak ne priznavate.😉

Ta primerjava z eurojackpotom je pa kr neki. Za to boš moral iti kar k babi vangi  in ji tudi dobro plačati. 😉

Ali pa povprašaj kar "vaše" strokovnjake. Baje, da so najboljši v vsem. 😊

Poglej si barvno sliko Evrope trenutno. Ni kaj dodati. 

In veš, kje si ti v tej statistiki? 

Me res zanima, kak zmazek bi prišel ven, če bi vse tvoje izjave, ki si jih samo tu napisal, vpisal v ta program... 

Mislim, da bi superračunalnik razneslo... 

To je za temo "saj ni res, pa je"  ali pa "to je pa kar smeh", kar bi ven prišlo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

A si se te dni cepil? A sem te jaz prepričal? 🤔

4 mesece sem že. 

pred 1 minuto je Shrek napisal:

4 mesece sem že. 

Cepil sem se pa zaradi svobode gibanja. Povdarjam to. Vsi ostali cepljeni pa tega ne priznate. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdo je cepljen in kdo ne, sploh nima veze tu na forumu. Sam sem cepljen. Cepil sem se zaradi svobode gibanja. Tako, kot Alex prepričuje svoje sodelavce...cepite se, da boste lahko šli kamor boste hoteli. 

Obnašam se pa, kot da nisem cepljen. Maska je, razkuževanje je, druženja ni. Opažam druge cepljene, ki so pa heroji in nedotakljivi. Okuženi v družini, pa vseeno hodijo povsod in trosijo virus... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jebat ga. Ko smo mi igrali okoli (ali pa organizirali koncerte) smo morali vedno zagotoviti varnost prisotnih, (varnostniki, prva pomoč itd), prireditev je morala biti prijavljena, napisano je moralo biti črno na belem, kdo je glavni organizator. In, če je šlo kaj narobe, so policaji (včasih miličniki) najprej zaslišali organizatorja prireditve. In potem naprej. Velikokrat se je zgodilo, da so prišli tudi lokalni provokatorji na prireditev z namenom, da povzročijo pretep. In je na koncu padla črna packa na celotno prireditev, čeprav ni bil nihče od organizatorjev direktno kriv za pretepe. Tako da ja, danes bo možno vse, od vodnega topa do solzilca. 

Je pa tudi res, da bo danes policija pripravljena tudi

z robokopi, da uleti med ruljo, če bo potrebno. Ne bi bil rad zraven, če se bo to tudi zgodilo. 🤪

Pob, daj mi že enkrat povej, ko stalno nakladaš o teh odvzetih pravicah, katere so? Ker nikakor ne morem ugotoviti, kaj ti toliko kratijo, da se greš izpostavljati v interesu drugih, ki stojijo za temi protesti. Oni že vedo, zakaj organizirajo in podpihujejo proteste, zanima pa me, ali veš tudi ti, zakaj stojiš tam. 😉

Kako lahko postavljaš vprašanja, sam pa na njih ne odgovoriš. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nihče ne pravi, da kovida ni. 

Trdim pa, da se je 90% ljudi cepilo zaradi svobode gibanja. 

Od Alexa bi pa rad slišal argumente, s katerimi je prepričal sodelavce, da so se cepili. 

Pa rad bi, da pove, kdo in kaj so pusiji...

Alex pa noče odgovorit... 

Tudi za gripo so se nekateri cepili včasih. Pa ni nihče spraševal, katero cepivo je. Pa jih je tudi veliko umrlo zaradi tega...pa ni bilo takega rompompoma... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex, a si ti pismen? 

Kaj oziroma kdo so pusiji? 

Prosim za odgovor. 

Kaj si povedal sodelavcu, da se je cepil? 

Lahko odgovoriš na ta dva vprašanja? 

pred 28 minutami je Alex napisal:

Počakajmo kak teden. Moja sodelavka je že ena takšnih, ki trosi virus okoli. Vprašanje je, koliko škode je že naredila v firmi, ko je tri dni hodila kužna v službo. Ta prvi, zagrizen anticepilec( ravnozemljaš), ki sem ga že omenil, da je strašil v službi z 39,5°C je že poskrbel, da je šest ljudi K. O. 

Ta bo verjetno imela podoben izplen. In potem so takšni najbolj glasni, da so jim kratene pravice.🤪 Kakšne pravice neki. Kje pa so dolžnosti? Kako so takšni ljudje navadni egoisti. 

Ženina sodelavka je tudi veselo trosila virus okoli. Mož s kovid pljučnico, hčera pa kot cota doma v postelji, ona pa v službi kašljala kot osel. Ja, so pa tvoja garda, vsi cepljeni....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.