Tut jst v?asih ?vicam doma na stolu in na?igam raznorazne, najraje simulacije ...
Najve? ?pilam Richard Burnsa, LFS (itak upalena ), Rfactor in podobno.
Pred kratkim sem vozil ?e na starega dobrega wingmana Formua GP, sedaj pa sm si privo??il nekaj malo novej?ega in izpopolnjenega. Neznosno sem pogre?al sklopko in menjalno ro?ico.
Vse je dobro, edino moti me ker nimajo vse igrice mo?nosti menjave posameznih brzin. (Richard Burns recimo)
Tko, da ?e slu?ajno kdo premi?ljuje o menjavi mu lahko priporo?am:
naslednji? na sre?anje prnesemo prenosnike pa nardimo LAN party?
rfactor z modi itaq zmaga
ti si si pa kr g25ko privo??il jz mam pa wingman formula force pa sem prec zadovoljen z njim. mogel sem samo konektor?ek za na xp-je naredil ker uradno ne lavfa pod xp-ji ampak sam pod 98ko
Pa kolko mi je znano tudi GTA 4 za PC takrat pride.
tak hiter ponovadi so iz?le kako leto do leto in pol po izdaji za PS konzolo, tko da sm jo pri?akoval v obdobju med drugo polovico 2009 in proti koncu leta 2009
EDIT:
Following our report earlier on the official release date for the console version of GTA IV, French website Jeux Expo has set a date for the PC version...
...and that date is October 2008!
?E NEKI NOVGA
Iz gtainside
Grand Theft Auto IV will be released for PC on 21st November in Europe, Rockstar announced today.
Pleasantly, that's just a few days after the PC version arrives in North America on 18th November.
najprej morem pohvalit sebe danes sm si namre? kupo zunanji disk TOSHIBA 500GB tko da ja sem gor moj sistemski disk sprazno pa mam zdej skor 250GB sistemskega fraj od 320GB
drugo morem pa kolega pohvalit ker je pripeljal domov belo mazdo 6 (tanovo) karavanko in sicer 146 bencinarja :mi pijemoo:
Tak?no sovra?tvo, do Slovencev in na?ega jezika, kot je sejal in prikazoval svojo ve?vrednost je na koncu rahlo ironi?no pla?al na cesti s slovenskim imenom. Kakr?en je bil v politiki je bil zgleda tudi v prometu in skupaj z alkoholom je bila mera polna.
Ker ni znal u?ivati v miru na zemlji bo pa? v miru pod zemljo. R.I.P in naj ti bo lahka slovenska zemlja.
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.
Ko je chuck norris zapustil devi?ke otoke, so se nato imenovali le otoki.
Solze od Chucka Norrisa zdravijo raka. ?koda da nikoli ne joka.
Chuck Norris se ?e ni kdaj umil ker voda pred njim be?i. Pa vendar ni umazan, ker umazanija za vodo ne zaostaja.
Chuck Norris je edini mo?ki, pri katerem ?enska utihne potem, ko jo je nategnil.
Samo Chuck Norris je sposoben narediti samomor iz zasede!
Chuck Norris ne dobi son?nih opeklin, sonce dobi Chuck Norris opekline!
Na za?etku je bla Pangea, potem je pa pri?el Chuck Norris...
06.06.06 je pri?el hudi?, da bi za?el apokalipso, pa je sre?al Chuck Norrisa...
Strela ne udari Chuck Norrisa, ampak Chuck Norris strelo.
Chuck Norris je edini pre?tel do neskon?no. Dvakrat.
Chuck Norris te lahko ubije s katerimkoli delom svojega telesa v eni sami sekundi. Ce je dobre volje ti celo dovoli, da lahko sam izberes.
Samo Chuck Norris pozna zadnji dve decimalki ?tevilke PI.
Chuck Norris ne ve veliko o spletnih straneh. ?e dobro da ne, saj bi druga?e zbirsal celoten internet.
Chuck Norris je edini ?lovek na svetu, ki lahko kro?ni udarec po?lje po elektronski po?ti.
Chuck Norris ne spi.... on ?aka.
Policija ozna?i vsakogar, ki napade Chuck Norrisa kot CD 4
Chuck Norris spi pri lu?i.
Amapk ne zato, ker se boji teme, ampak ker se tema boji njega!
Chuck Norris lahko ubija s pogledom in to za tri generacije naprej.
Chuck Norris ni naro?en na National Geographic, ampak je National Geographic na Chuck Norrisa.
Zakaj kupuje Slovenska vojska nove oklepnike? Ker nimajo Chuck Norrisa.
Chuck Norris na krvodajalski akciji:
"Dvocevko in vedro prosim!"
CHUCK NORRIS je prvi sesul windowse!
Naslednje ime za Microsoftov operacijski sistem bo ChuRis, ker bo bolj udarjal po luknjah.
Zakaj Chuck Norris nima antivirusnega na ra?unalniku. Ker ko virus prileti v ra?unalnik, se ga tak vstra?i, da se kar obrne.
Chuck Norris je ubil Hitlerja, sam neonacisti tega no?ejo priznati!
Bog je hudi?a pregnal z nebes na zemljo, Chuck Norris ga je usekal naprej v Pekel...
Chuck Norrisov prdec di?i kot pomladanski travnik. Ampak te vseeno ubije.
?e ne bi bilo Chuck Norrisa, bi danes na Zemlji ?ivelo 11 miljard ljudi.
Teorija evolucije ne obstaja. Obstaja samo spisek bitij, ki jim Chuck Norris pusti ?iveti.
Chuck Norris ne rabi vojske, on je vojska.
?e vedno mislite da ste lahko Chuck Norris? Ne? Sem si mislil!
In v razmislek: Zemlja se vrti samo, ker Chuck Norris nima kaj proti...
Chuck Norris je mrtev ?e deset let, vendar mu smrt tega do zdaj ?e ni upala povedati.
Ce vprasas Chuck Norrisa koliko je ura, ti bo odgovoril "Dve sekundi do!", in ko ga vprasas "Do ?esa?" ti bo s kro?ejem gobec razbil!
Macgyver lahko napravi avion iz zvecilnega in pisarndar ga lahko Chuck Norris ubije in mu ga vzame.
Nekoc je Chuck Norris tako mo?no zamahnil z nogo, da je le-ta prebila svetlobni zid, ?la nazaj po ?asu in ubila Jurija Vego, ko se je ta odpravljal domov.
Chuck Norris ne bere knjig. Tako dolgo strmi v njih, dokler ne dobi informacij, ki jih rabi!
Chuck Norris je izgubil nedol?nost ?e pred svojim o?etom!
Pod njegovo brado se skriva dodatna pest!
Na svetu obstajajo le dve vrsti ljudi: nesposobne?i in Chuck Norris
Chuck Norris se je nekoc sprehajal po ulici z masivno erekcijo. Nobeden ni pre?ivel!
V povpre?ni sobi je 1278 predmetov s katerimi te lahko Chuck Norris ubije, vklju?no s samo sobo.
Chuck Norris je edini, ki je premagal steno pri namiznem tenisu!
Ko se je Chuck Norris rodil, je sestra zavpila "A ni to Chuck Norris?" Potem se je dala dol z njim. Bila je ?e tretje dekle, ki jo je Chuck Norris polo?il!
Chuck Norris lahko za?ge mravljo s pomo?jo pove?evalnega stekla. Pono?i!
Chuck Norris rabi 20 minut, da gleda 60 minut!
Chuck Norris lahko deli z ni?lo!
Ko dela Chuck Norris sklece, ne dviguje sebe, temvec zemljo poriva navzdol!
Chuck Norris ne gleda son?nih zahodov. On jih napravi!
cigo migo sode strigo sam res ste carji polcaljem tko n? ni blo jasn k to je bil pa vi?ek ciganske tehnike na strehi pelat ponavad majo po avtih tolk da kluka zadi iskre vle?e pa mudguarde po tleh redirajo
No ni nabijal v blokado z N20jem. Namre? zadeva ni hec in ?e po tako je zdravo samo pri vi?jih obratih med vo?njo ga pritiskati ne pa kar za hec ker je nepotrebna to izguba plina. No ker nisi prebral ti bom povedal v ?em je bil hec. Fantje so motor sestavili prakti?no tik pred dirko pa pozabili dati druge, nove in hladnej?e sve?ke. Isto se ti lahko zgodi na turba?ih ko zaradi navadnih sve?k pride do klenkanja potem pa au?.
glih dans sm sve?ko na mopiju menjal ker mi je staro skurl... nad 4000 obratov je kr trokiral...
haha pa poglej kok je nazaj nagnen od te?e joj policaj?ki... meybe kdo ve kje na ?tajerskem je blo da grem pogledat ?e so kaj za sabo pustili joke ne sam res kje je blo to? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ti si si pa kr g25ko privo??il jz mam pa wingman formula force pa sem prec zadovoljen z njim. mogel sem samo konektor?ek za na xp-je naredil ker uradno ne lavfa pod xp-ji ampak sam pod 98ko
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani