Skoči na vsebino

Meni ?e Medieval 2 ?trajka toliko, da se ne da igrati. Je bil pa Shogun total war edini ?pil zaradi katerega sem nezavedno ?pilal skoraj do jutra. Samo ?e to potezo, samo ?e to sezono. Ah da vidim kaj bo naslednjo sezono. OK zanimivo, bom ?e to prestavil.... Kaj za vraga petelin sredi no?i kikirika?!? :blush:

To?no tko se je men v?eraj zgodilo, sam ?e to prestavim pa kliknem next turn potem pa grem, pa se nekaj nardi, pa sam ?e to porihtam pa to potezo, da ne bom jutr pozabu, pa sam ?e to bitko odvodim, pa je blo ?e 1 pono? pre?. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gledal ene 10 minut, pa nisem zdr?al gledat dolgcajta....sem presene?en, da niso zgubil.

EDIT: Na?i bojo jebal je?a ta viken.

Messi je fasal po?kodbo, enako Bojan, Pedro je favlan ?e od prej. V sredini nam bo falil motor Xavi, zadaj pa ne bo na?ih dveh najhudej?ih branilcev Puyola in Abidala.

?e na tej tekmi zmagamo, potem Madrid lohka kon?a sezono, ker potem nimajo ve? ?ans.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

sej to kar je lojz pogruntal sploh ni neumno.. in menim da ?e razvijajo..

in sicer za elektri?ne avtomobile, ker so tako tihi da so nevarni za pe?ce :ne vem:

Sej so neki pogruntal ?e ene 100 let nazaj... hupa :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Kako zdej spet to, u jok pa na dervo pa vse igra?e gor, Lojz?

Nisem jaz pisal, da naj te banamo. Na za?etki, mi je blo to branje samo odve?, pol mi je pa ?tos ratal. V?as je hec, ?e se en iz sebe bedaka norca dela. Res pa je, da ima vse svoje meje...

Banal se ne bo, je ?e Ajvar povedu in mislim, da je prav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Za 3 minute si falil pri napovedi gola in to?no tko, kr en moment in en pocen gol.

Nisem gledal cele tekme, sam tisto kar sem je bila ?alost. ?e sama postava je bila malo ?udna. Se je vidl, da so ?li na?i an 0:0, pa jim ni zneslo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Sej so ga, zato je pri?o nazaj, ker drugam nima, pa tudi vemo da v sr?ku nas je pogre?al tako mo?no, kot njegove ledvice 5 minut pavze. V Bossu je na?el fotra, ki ga ne tepe, v Ajvaru, brata, ki si ga je vedno ?elel, ostali smo mu pa kolegi, kot jih ?e ni imel. In zdaj v svoji zidanci dviguje cvi?ek, z rosnimi o?esi in nazdravlja na na?e zdravje z besedami: "Prekleta dirka?ka banda pederajsasta, da bi vam pleh rjavel pa iz prestave ven metal!!"

Nekateri so v njem videli zapu??enega in neza?elenega cucota, pa so si ga za svojega vzeli, da mu dajo malo sre?e v ?ivljenje. Drugi mu ne zaupajo in pravijo Lojz je Lojz, nikol ne ve? kaj bo naredu.

Ampak takle mamo, Lojz je tle, ?tefka ma pa kon?no mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?koda, da nismo taljanov fasal v prvih krogih, ker bi jih definitivno povozili, zdaj so zamenjali kader in bo te?je.

Druga?e pa dvomim, da bom gledal, ker sem obupal nad na?imi zvezami/vodstvi, tako da se no?em pe?at s SLO ?porti.

Vseeno privo??im na?im zmago, samo mislim, da bo tak scenarij, ki ga je napovedal jures..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ganci, orenk klobasa pa kako zelje je itak najbolj?a hrana...

Drga? pa dons v BK ni blo take gu?ve. Sem pa pri?akoval da bo mal ve?je to. ?e zdej se mi prede po double whooperju :D.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem ?el ?e sporbat na?ega Burger Kinga in je double whooper zmaga!

Prov dobr je biu, mi je bil celo bolj?i kot oni v Barci. Res pa je da sem zdaj dobu ?ist fri?nega, se pravi se ni ene 5 minut "hladil" na ?akanju.

Tole bom ?e prakticiral... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Lozj tole z babo/avtom, da je "na?emi?".... mi ne gre v ra?un...

1.) Se boji?, da ?e bi bila baba dobr zrihtana, da bi si onla lahko na?la bolj?ga deca. Ker ?e si dost samozavesten, da ti baba ne ude, ji ne rabi? dajat komande da se grdo na?emi. Tko pa ka?e, da se boji?, da bi nek dec pristopil k tvoji ma?ki in bi ta pogruntla, da je kaj ve? kot Lojz na svetu. In enako ?uti? do svojega voza, se boji?, da se bi kdo drug v tvoj prelestni voz usedu, pa potem ne bi hotu ve? zate u?gat.

2.) Nerad vzbija? pozornost.

V drugo trditev dvomim, glede na tvoje aktivnosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Vse je legalno. Tudi tisko kar ni legalno je legalno. :P ?e rabi certifikat, ga lahko dobi v svoji ob?inski enoti u Poljah.

Bo pa moral vse sam narest, tle druge ni. Si bo kr mogu roke umazat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Re?itev ja na dlani in se je lahko loti vsak amater.

Vsak dan ko pride? domov in je ma?ina ?e vro?a obvezno naredi slede?e. Vtakni stor? koruze v auspuh in jo pusti noter za 4 minute. To?no 4 minute. 5 minut bo preve? in 3 premalo. ?tevilo minut, ko naj bo koruza v auspuhu naj bo 4. Stor? koruze potem mo?no zalu?aj v kup snega. ?a ga trenutno nima?, ga naredi.

Ko opravi? s tem, na??uvalj svojega ali sosedovega psa, da laja nate in avto izmeni?no. Najprej nate za 5 minut in potem na avto 7minut. To je treba obvezno ponoviti 7,25x. Ko cuco opravi svoje ska?i po eni nogi 6x okoli hi?e in glasno reticiraj zbrana dela Damjana Murka.

Zdaj ko si na pravi mentalni ravni se lahko loti?, konkretnej?ih opravil v avtu. Obvezno opravi to v slede?em vrstnem redu:

- vsedi se v avto

- pri?gi voz

- odpri vsa okna

- in glede na praj opravljene vaje ve? kako izapst kreten, kako se brezveze po?teno dere in ima? polno zbirko ropotanja, s katerim se lahko dere? skozi okno slede?e, citiram:

puf puf, plenk plenk, pok pok reskk, krrrr, ?krip puf pufff

Za tabo se bo ozirala vsaka deklina in tudi policaji bi delali ?udn ksih, kot je tvoj namen. In za price/performance ne dobi? bolj?e re?itve, pa ?e avto je tehni?no brezhiben, kot pred "posegom".

PS: ?e jo implemetnira?, brez moje odobirtve in da ni nobenga prisotnega pri snemanju uporabe te re?itve, te to?im.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men zanekrat najbolj?o gostilno imajo ?tajerci v Ho?ah, La pizzeta (al nekaj podobnega). Komaj ?akam, da grem spet ?ihtno v Maribor, da grem kje na malco.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

..kaj ti to tam je? da ti je slabo??Meni ?e nikoli ni bilo... :) ..ok res mogo?e malo ?udno v ?elodcu ker se naje? ko zmaj, ampak tak ob?utek imam v vseh masovnih restavracijah (ala Mercator,?par)..tako da sem dookaj redko v kak?ni tak?ni, v bistvu menzi :)

En mesec nazaj ne vem kaj to?no je blo, ampak mislim, da je bila francoska solata, kar zna bit kar dost logi?no. V?eraj pa navadna pizza.

Kako uro za tem mi je ratal slabo, pol sem ?e nekak zdr?al na ?ihtu, pol doma je blo pa konc veselja. Prej nism n? jedu, pol pa itak nism mogu. Dons zjutri pa ?ist ok, sm pa nadoknadu v?eraj zamujeno z eno porcijo ?evapov pri Napoliju. :bravo:

Se pa jaz na ?ihtu dr?im enga pravila glede futra, jem samo tisto kar mi je poznano. Ker no?em it kam ali jest kaj nepoznanega, kar bi mi bilo potem zani?, pa ne bi mogu jest in da bi bil pol cel dan la?en (sploh ?e bi mogu pol ?e na ?ihtu potegnt).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na kartici mora? pogledat do kdaj velja - tam je napisan mesec in leto in cel ta mesec, k je gor napisan kartica ?e velja, nova pa ?e ne. ?ele, ko je meseca konc za?ne veljati nova.

Hm ja pi?e, da velja ?e 03 mesec. Samo se spomnim, da sem jo v?as za?el takoj nucat. Na?h bom ta teden obe za vsak slu?aj okol vla?il. :D

Pa da ?e pojamram: U Jurmana ne grem kej kmal. Nekaj ?asa nazaj sem tam jedel in mi je bilo potem slabo in sem objemal skret, danes se pa spet ?el tja in doma sem ponavljal vajo. 2 od 2, u tretje ne grem sprobavat. <_<

Pa pe pr eni stranki so me zeznil, smo mel deadline da postavmo serversko sobo in spravmo opremo up and running v 4-ih dneh. ?ele danes ob 4-ih sem dobil RACK... Jutr grejo pobje iz Anglije ?e nazaj.. bomo vidl ?e bo ratal spelat... :D u kon?ni fazi pa, beats me couldn't care less, nism jest ?voh zastavu projekt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

primerjavo. AMpak si pa upam trditi pri polni zavesti, da danes kdorkoli bi vodil vlado bi se zna?el pred enakim pritiskom kritik in nepopularnosti kot se usuva zdejle na Pahorja razen, ?e bi se ?el ?isti populizem in delil ljudem bombon?ke - sam to pa pomeni res gr?ko irski scenarij.

Zato se JJ v tem mandatu ni tako mudilo kot v prej?njem. Vsaj tisti, ki je gledal njegove predvolilne nastope je lahko to opazil.

Tudi drugod v tujini se je dalo to opaziti. Nobenemu, ki je bil na oblasti, se ne da jebat z krizo in da bi tvegal svojo popularnost. Poteze, ki se sedaj vle?ejo so ?al potrebne, lahko pa si me?emo pesek v o?i pa bojo jutr bankrot kot grki. Potem ko se bo pa zvleklo iz krize, se bojo pa spet grebli in se potem trkali na prsi, kako so oni v mesecu mandata vse po?timali.

Pahor je pa? sam sebe zajebal, to je bila edina prilika, da je lahko kon?no pri?el na oblast, pa ?eprav v hudih cajtih in to je pograbil. Tisti, ki so ?e "okusili slast" vodenja, so se raje zdaj umaknili, pa naj si Pahor minus pike nabira.

Isto mislim, da so nardili Ameri, z ljudmi, ki so jih postavili proti Obami se je vedelo da bojo zgubili, pa naj si Obama nabere v ?asu krize gnev ljudstva. Potem bo pa pri?el spet ne kvaboj, ki bo zaropotal z pi?tolcam in narod bo sre?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?el na pumo z novo NLB kartico, ki so mi jo poslali in ni prijela.. ?e dobro, da nisem upo?teval navodil, pa prerezal tastare... sem jo hitro letel dam iskat (to je vsaj prednost, ko tanka? skos na isti pumpi, te poznajo, pa vejo, da ne bo? spizdil in manj komplicirajo).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole se bo ?e evropa tepla po glavi, ker je spustila tole v Evropo. ?e so oni izpolnjevali 1/3 pogojev, ki smo jih morali mi ob vstopu, grem nag laufat po celi Romuniji... :D

?vabom je dost vseen, ker bojo itak Turki po?timal Romune, ?e boj o pizdarije po?el, za plus bojo pa lohka dost cenej svoje hoferje pa lidle ipd. odpiral tam. Pri francozih bojo pa Al?irci v red spravl kake zdraharje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.