@daSKAn ti bo @Z M A J razložil, da je edini način, da se odpoveš takim skušnjavam, da si zraven omisliš še malega hjundajca, kot preventivo, da ostaneš on the light side.
po ključu sodeč je to še old-school Honda....ja, podobno kot pišete za Mazde, tudi za Hondo uradnih servisov ni veliko, za katere bi rekel, da so dobri, sploh pa v LJ niso ravno biseri, na Primorskem koncu sploh ne vem ali obstaja še....(razen, če so sedaj kaki v sklopu te skupine emil frey, ki sedaj itak pokriva n znamk...
Glede na krili, bi rekel, da je to motor.
Kolega je imel z Hondo epizode s Selmarjem v Celju. Je blo zanimivo.
Zdaj vozi k Seliču v Šmartno ob Paki in je zelo zadovoljen.
Glede na to kaj dela Heineken v Sloveniji, je res drag.
Odkar so lastniki, vso vodo demineralizirajo in dajo ob varjenju "lopatko" mineralov zraven. Na žaklih z mešanco mineralov pa piše Laško, Union, Heineken, Karlovačko....
In glede na to, da je pri piru važna voda, kupujem privatne pivovarne, v večini Avstrijske: Murauer, Stiegel, Otakrienger (gmitsches), Hierter; ali pa Estrella, Corona in Budweiser.
Nikoli ne bom pozabil, ko sem kupil piksno Karlovačkega na hrvaškem, v Konzumu v Čakovcu.
Ofnam in čudn okus. Kaj te to zaj. In berem, pa vidim made in Linz Austria. Od takrat sem pozoren na to kaj delajo s pivom.
seveda ima reže, drugač neb imel smisla met sploh ventialtorje. pač experiment sem naredu, da svež zrak pride skoz hladilnik za glajenje CPU v računalnik. mam 6 ventilatorjev ki dovaja zrak in 4 ki odvajajo.
če bi imel grafo z vodnim hlajenjem bi bila postavitev malo obrnjena. potem bi mel spodaj in na strani intake, zadaj in na vrhu pa exaust
Gaming workload:
CPU temp gre tja do 68
GPU pa do 78-80
Idle:
CPU: 39-43
GPU: 51-52
Jaz nikoli nisem maral preveč ventilatorjev, naj je kuhajo zadeve. Imel sem Radeona pred leti, ki je imel idle na 78°C, workload pa 88°C. Delal gladko 5 let.
Žal imam zelo rad tišino.
Ne glede na kaj:
- CPU TDP 125W
- CoolerMaster MasterAir 612 Stealth Black
- Be Quiet! ohišje, brez plexija, da ima zvočno izolacijo na stranici (ventilator spredaj in zadaj => setting fan 1/3)
- Sapphire Vapor-X R9 280X Tri-X OC (TDP 250W)
- Corsair HX850
Nekak so to glavni grelci in hladilci.
Idle mašina:
Verjetno bi še bila nižja če bi ojačal krivuljo ventilatorja CPU ali ventilatorja ohišja.
CPU krivulja:
Verjetno bi še bilo hladnjeje, če bi lahko napajalnik obrnil navzdol. Žal ne gre, ker na gitrih od ventilatorja nasede.
Lučke (aurora) na plati in zvočni so vgasnjene, ker se na zaprti kišti tak ne vidijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ta so tudi na dizl? 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani