Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

A misli? nadaljevanje iz leta 2009. Sej se je ?e ponovilo samo tokrat so Rusi le priznali, da imajo sami te?ave pri dobavi zaradi nizkih temperatur - tri leta nazaj so pa Ukrajince obto?ili, da jim kradejo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

"republicans" desnica pa?, tud v ameriki desnica kurca levico ker ho?e vpeljat javno zdravstvo. tako pa? je

Sej dokler si zdrav je fino bit republikanc (desnica), kaj se bojo bolniki v tvoj denar za?iral... ampak ko pa enkrat zboli? potem je pa jamranja, kolk je svet nepo?ten in krut.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sej to jim po?asi tut uspeva, ampak razmi?ljam da je mogo?e tud prav... Morda se mora? res na ognju ope?t oziroma konkretno za?gat, da se ga za?ne? bat.

mah ne vem, ?e bodo pogruntali, da ne bo spet krivda v sosedu, ki je ogenj zakuril, al pa v preve? suhih drvih, da je tako dobro gorelo. Lahko bomo ?li pa mal v pravlji?ni del zgodovine pa lahko krivdo zvalimo ?e na Prometeja, ker je bogovom iz Olimpa ogenj ukradu na konc koncev je pa lahko tud olimpijski ogenj kriv, ker ga tako nezavarovanega okrog prena?ajo :ne vem: :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ploki se ne ukvarja ve? tok s politiko ker bo nehal volit, ker ga relativna demokracija ne zanima :P

Sam pol je nedemokrati?na klika takoj zmagala in to si najbolj ?elijo, da ljudje, ki mislijo s svojo glavo ne bi ve? na volitve prihajali :hudicek:

Sicer je pa res kar pravijo, da je definicija in najve?ja slabost demokaracije to, da lahko dva idiota kadarkoli preglasujeta genija.** :(

**da ne bo kdo preve? osebno tale stavek vzel... ni moj, da ne bo zablode in kak?nih hudih teorij.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju

1. jures

2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif )

3. Boss .... ma ne smem manjkat :hudicek:

4.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj ma NLB pr temu? :ne vem:

Klele ?ist ni?, je pa pa? najbolj priro?na tar?a... ker ?e bi blokiral vladne stre?nike ve?ina folka ?e opazila ne bi, ?e pa recimo blokira? strani, ki jih ljudje celo uporabljajo se pa to takoj vidi in namen je dose?en - ?eprav v tem primeru ?isto zgre?en, ker res ne vem kaj ima NLB veze z ACTO :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Moram prera?unat, da se mi ne bo glih takrat na turi vklopla regeneracija pa sem an konju. :hudicek:

@Jures: mislim, da je 60km/h saj lahko AC uporabljajo vle vozila, ki po deklaraciji presegajo hitrost 60km/h.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sedaj ko je malo padlo sne?ink, pri?akujem, da bo oddaja Svet na eno uro oddajala oddaje 'Zimska kriza v Sloveniji- zadnji podatki v ?ivo'

Poleti, pa ko bo nad 30 bo pa tropska vro?ina in nevarno za sr?ne bolnike, priporo?amo da se zadr?ijete v senci, veliko pijete, na pot hodite zgodaj zjutraj....bla bla bla

Same shit like every year. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prav i??em tiste slike, ko sem slikal v Mazdi prikaz temperature -20°C pa se ne spomnim, da bi takrat sploh omenjali kako je mrzlo... danes pa taka panika, kot da je konc sveta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej ve? kako je - bolj ko otresajo kaj vse bo manj se bo to zgodilo - v Logatcu je celij 0,5 cm (pol centimetra) snega napovedovali so pa malone kaos na cestah.

Najbloj je zaskrbljujo?e takrat, ko malo mimgrede omenijo sneg pol ti ga pa vr?e pol metra tko kot je bilo v lanski zimi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Na ?ahovskem turnirju ali na sinhronem plavanju se tak?ne stvari ne dogajajo.

uuu ne bi vedel kako tam zgleda, dej kej ve? povej :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bravo Slivka, direkt si zadel point :bravo:

Sem bil v zadnjih dest letih ?e kr nekajkrat v vipavski dolini, ko je vleklo pa se ne spomnim, da bi tolk kokodakal kot to po?nejo danes. Pa je takrat izgledalo bistveno bolj hudo, ko recimo samo od Podnanosa do Vipave na?teje?e? ve? kot 20 zvrnjenih kamionov. Se spomnim, da je enemu ratal lovit kamion do srede njive in ko se je kon?no zvrnil, je bil ?e ve? kot 50m stran od ceste. :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e je tolk fino k mal vle?e zakaj je pa pol tolk govorjenja iz v?ega konca kolk hudo je? :ne vem:

aja p.s. sem bil danes tud tam pa se tudi meni ni zdelo glih ne vem kaj, vle?e pa dobr skoz klju?avnice avtomobila tako, da te kr lepo prelufta pa pri odpiranju vrat avta je treba mal mirkat :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Janezek",vpra?a u?iteljica: "Janezek, kaj je tvoj o?e?"

Janezek odgovori: "Moj o?e je mo?ka striptizeta v klubu za pedre in ple?e gol pred drugimi mo?kimi.

V?asih, ko mu dobro pla?ajo, vzame sobo v poceni motelu, pa spi z njimi."

... U?iteljica v ?oku odpelje Janezka iz razreda in ga vpra?a:

"Janezek, pa je to res?"

Janezek odgovori: "Ne ni res. Moj o?ka je aktivni ?lan Dr?avljanske liste Gregorja Viranta in tihi ter skriti aktiven ?lan SDS-a, ampak me je bilo to sram priznati pred razredom!"

Tilka pi?e prosti spis o tem, kaj dela ?ez dan:

"Zjutraj vstanem, obri?em pizdo, si umijem zobe,

grem v ?olo, se vrnem domov, obri?em pizdo,

pojem, napi?em doma?o nalogo, obri?em pizdo,

se malo igram, gledam TV, pove?erjam, obri?em pizdo in grem spat.

Naslednje jutro pa spet vse od za?etka."

U?iteljica je zgro?ena in pokli?e mamo na pogovor.

Mama pove: "Tilka je vse prav napisala.

Potem, ko se je mo? v?lanil v stranko SDS ,

nam stalno na gara?na vrata pi?ejo PIZDA!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.