Jaz sem nekako ra?unal na izide od 3:0 pa vse nekje do 6:1 recimo, tko da je kar presene?enje tale razplet (po drugi strani pa spet DZ lih totalni pofl verjetno spet niso, sej so se uvrstili v LP, ne da jim je nekdo to podaril)!
Bo Dinamo sre?en ?e bo fasal samo 5 golov. Ko sem tam bral novice, sem dobil ob?utek, da pride dinamo sam drese menjat. Oni so ?ist sre?ni da so v LP in da jim je ?reb dal tako zvene?e ime, da bojo lohka kasiral. Boli jih k*** ?e dobijo po p****-
Jaz si nekako mislim, da ?e bo manj kot 3 ali pa 4 gole razlike, je to slab uvod v dirko, imenovano LP!
Kaj pa v primeru da je bil npr. menjam celoten motor, v tem primeru lahko prodajalec prilagodi stanje ?tevca dejanskem stanju tega motorja, ki je bil kasneje vgrajen. Npr. da je nek motor ?el pri 350.000 km k vragu, pa je potem lastnik dobil drugega, identi?nega s 75.000km, no po tej menjavi jih je naredil ?e 20.000km, torej realno jih ima motor 95.000 na raznoraznih senzorjih in ne vem ?em ?e pa bi jih po tej logiki pokazalo 375.000km, kar je bistvena razlika. V tem primeru nikakor ni fer, da se prej?njega lastnika zagrabi za gol?o, da je prikrival kilometre, ker je samo ?tevec nastavil na prevo?ene kot so po tem "novem" motorju. No morda sem preve? zakompliciral!
Bomo vidli, sicer pa katerega koli bi dobili od teh, ki gredo med 8, iz skupine E, npr. Srbine, nisem lih prepri?an, da bi jih ukrotili, prej bi rekel kontra!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani