Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Sam folk res ne ve kje je meja ve?

post-2637-1280221410_thumb.jpg

post-2637-1280221420_thumb.jpg

post-2637-1280221430_thumb.jpg

post-2637-1280221444_thumb.jpg

post-2637-1280221456_thumb.jpg

post-2637-1280221469_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

Labi, resno vpra?anje.

Kako je na albanski obali Duros in ni?je za novemberske po?itnice? Planiramo Albanija - Krf za 10 dni malo raziskovanja z avtom, pa bi se prej ustavil v Albaniji, Duros mi je takoj padel v o?i ?e nekaj let nazaj.

Kaj bi ti priporo?al?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spet kazen za parkiranje... :whatever:

Mene je na?a klicala prej?nji teden, a gre? loh po otroke....jaz ne morem...

Zdajle je v LJ prostor in se ne da skriti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ha ha busted in action...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Za 100 jur?kov so kupili 5 to?k Ferdiju.

A kar je najpomembneje sedaj lahko to vsi delajo...na primer RB, Mclaren...ni? ve? 'netaktiziranja'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na slu?benem Thinkpadu letnik 2010 sem removal Win 7 za Win XP.... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Borut LPG
Napisano

:mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOBI
Napisano
:bravo::pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

39,5C kaze avto v Budimpe?ti - ka si ja nor, in to pri 100 na uro....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak no, lete?a marela mi je naredla udrtino in velko rajso na vratih :angry2:

Ti me pa mal spominjas name in mojo prvo ibizo....kamen na strehi, gadafi v vrata, hauba v pralnici...pazi ker ti manjka samo se voznica s stranske direktno v desna vrata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Aha,mi je sedaj jasno malo bolj.Tanka? prib.70 litrov.Jaz ponavadi tankam,ko se pri?ge lu?ka nekje 52-54 l in naredim potem 750-820 km(odvisno od relacij).Sem se ?e ustra?il,da tanka? tudi ti okoli 50 l in naredi? toliko km. :aaaaa:

ne tankam 70 vedno nekaj nad 60

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj z enim tankom si prevozil 946 km? :whatever:

Ja ker sem ga gnal do 7,2L/100, druga?e naredim 1050-1100....s 70 Litri (ok nikoli ne tankam 70L)...z redno porabo 6,5L, na relacijah pa 5,5L. V ?etrtek smo ?li na morje, v soboto sem ?el Rovinj - domov - Rovinj po hitrem postopku sam, pa potem v nedeljo spet domov, kjer sem slikal tole...ni? ?paral vro?ina totalna.

Avta NE ?param pa 1000km naredi zlahka (tankam skoraj 10L manj ob rezervi)

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=9803

Zato sem ?el na TDIja ?e ?e navor.....

Na za?etku je BC lagal za 0,7L ampak z VAG -COM softwareom ga skalibrira? da ne odstopa popolnoma ni?. skratka vse na avtu je nastavljivo.....?e celo zatemnitev (dimm) prednjih, zadnjih in tudi ?top lam podnevi (ko je aktiven senzor za svetlobo) na 51-90% :bravo:

Kar se ti?e tega kapo dol nemcu.

BC ima v osnovi vne?eno enoto 100, kot 100% po 1% pa se da spremeniti na 85-115%, in ima? v Sw celo kalkulator kako skalibrirati:

nova vrednost, ki jo mora? vpisati je = stara vrednost (100) * pe? izra?unana poraba / poraba na displayu, vpi?e? in et voila takoj na displaju se pojavi nova vrednost, ni treba se voziti in beliti glave z ra?unanjem

Poleg tega pa lahko ?e posebej po 1Ohm korak v plus ali minus skalibrira? plovec, da res ka?e dejansko stanje

:notworth:

Aja dolil sem 68L na nazivnih 70...torej se cca 10-15km....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako popestriti vo?njo na avtocesti?

?eno tako mimogrede vpra?a?, 'ti koliko misli? da je v resnici ?e bencina v avtu, ko ra?unalnik ka?e 0?'

post-2637-1279555231_thumb.jpg

lahko si predstavljate, kaj vse mi je bilo obljubljeno....no pa je ratala vo?nja zanimiva.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na morju prijetnih 30, ni? vlage....samo voda je za penzioniste, se dobr da mamo bazen tud ki je freshhhhhhh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Doma sem :( Sem pono? pri?la s ?kotske in prijetnih 10,5 - 18°C, pa me je skor kap, ko sem stopila iz aviona. Tooooooooooook lepo je blo.

...Jutr pa na morje :P

mi pa ze dons :party0035:

OK, sam imam s Srbi bolj?e izku?nje kot s Hrvati ampak tole s Kosovom je pa res bedarija. ?zmeden?

Ko pride do politke so Srbi lahko zelo pasji.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vuvuzele - original ideja

post-2637-1279005442_thumb.jpg post-2637-1279005454_thumb.jpg post-2637-1279005460_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

True, true....

realnost pa je da je Inter klubski prvak, ?panija pa svetovni....ne glede na lepoto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V glavnem viva espana zdej pa vsak v svoj klub (2 kluba) in se med seboj tol?t !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Res pohvale vredno - enim so pa otroc opral avto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vceraj bil v Lescah na dogodku "Cupra dan" ... Nekaj utrinkov pa tukaj >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...57624468912080/

Jures, ti imas takega Seata?

Objavljena slika

Vozil sem se z Jerebom v Cupri (stock), sam pa sem vozil Leona... Sicer premalo za kaksno konkretno izkusnjo... en "krog" po pisti v Lescah, nekaj slaloma in losov test ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Videli pa smo tudi airshow s Petrom Podlunskom

Objavljena slika

Objavljena slika

in skok formacije padalcev iz helikopterja ...

Objavljena slika

Objavljena slika

To?no takega, jaz sem hotel iti pa je zopet morje zmagalo....no ja kompromis da sem lahko pol ?evape od Boj?a jedel :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ferrari????? ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.