Registriru na Facebook.....peezda, dons je vse gor, ?e tisto kar res rabi?...
No in pri Bossu na?el zanimiv opis....
Kaj kaj si na?u? Nisem ni? gor sam moja je skos na mojem profilu, ker se igrce igra - baje, da mora igrat ?e ne mojem profilu, ker druga? ne more naprej - hmmm, kaj mislite, a me mal za nos vle?e :ne vem:
Sej Jures jo ima sam, da bi pa vsaki? vla?il s sabo tist kontejner pa tud ne gre in ga ?ist razumem, da je takrat ?otor najbolj prakti?en. Razen ?e si Nizozemc, takrat je pa bivalna prikolica "must have" od dodatne opreme pri nakupu avta.
Standard za Italjane, sploh bolj ju?no, od Padove dol....kaj vse sem videl v Rimu...nekako jim je ve?ini avto res prevozno sredstvo, pa bilokatere znamke je, kar je za moje pojme ok, boli te k...itak jih menjajo na par let z leasingom (ve?ina). Pa? tok tesno se zaparkirajo da gre ven tako da malo butne prednjega, zadnjega in tako dokler ven ne pride.
Pol pa pridejo tile avti v slovenijo tukaj jih pa pol slovenci pokupmo kot suho zlato - mislim, ?e ?e ne mirka avto pri parkiranju kolk ga ?ele pol ne mirka med samo uporabo/vo?njo. :ne vem:
Pol pa k vse to zdru?i? ti je pa jasno zakaj Ajvar tolk pljuva ?ez diesle in pokvarljivost le teh.
Po?as bom ?e celo za?el verjeti, da ima? Kokolada celo prav - za tem nickom ne more biti ena sama oseba ali pa gre za multiosebnostno motnjo - ?pekuliram, da ne bo ker zdaj sko?il, da trdim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?rna stran nogometa ... http://24ur.com/novice/svet/vdrli-na-nogom...o-50-ljudi.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani