Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Ja in potem trofit ?pance ali Francoze, dvomim da se ra?un izide. Ampak pazi to, garantirano ni ?e niti 4.mesto! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bil sem pri kolegu (biv?em sodelavcu) na obisku, matr bolj zanikrnega stanovanja ?e nisem videl (50 let stara hi?a, prvotno stanje - nevzdr?evano, zatohli zrak, grozno)! <_< :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Obstaja realna mo?nost, da bom menjal zaposlitev! :danzoman::bravo:

P.S. - ?e nam pa zni?ajo pla?ico za 4 %, se pa FULL sekiram (po doma?e BMK), dam jim ?e dodatna 2 %, ?e si bo dr?ava s tem znatno in bistveno opomogla! :ljubezen::bravo::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Meni 2 ali 3 ? ne igra nikakr?ne vloge (?e posebej ?e bi kvaliteta trpela), se mi pa na tem Siol Triu ob?asno zgodi da postane slika ?ist spacana (re?mo da en dan na mesec ga serje na polno), takrat slika rata tak?na kot ?e se kdo spomni filma Terminator 2, ko se un tahudobni pretopi, rata ful taka kockasta scena, zme?trana slika. :hudicek:<_<

Pra?anje kako bi se pri men na pode?elju obnesel Amis. Se pravi v tem primeru rabim verjetno nov komunikator, prilagojen njihovmu sistemu, domnevam? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banja Luka
Napisano

Po tej logiki bo 6-ka "manj zanimiva" izbira, kar se mi je zdelo da bo tako, hehe! :danzoman:

Najve? se garant krade VW, Audi, BMW, Me?ka, morda ?e kak Oplel ali Tur?ki MB (se pravi Ford), Francozi verjetno niso ve? tolko interesantni, Japonci ?e nekolko manj, Korejca pa stavim da nih?e ?e povoha ne! :P

Nek znanec, ki pogosto posluje z Jugovino in se dol vozi (Beligrade pa Ni?, Sarajevo itd.), si je ravno iz tega razloga omislil Saab-a, baje to ni ?ans da ti ukradejo Jugosi! :D

P.S: upam da se mi ne bo spet kolega (zaklan) drl kakor pred leti v Belem gradu; "hej Slobo ko te jebe, mo?e Srbija i bez tebe!" No sej nekateri so bili ?e navdu?eni nad njegovo poezijo, vseeno pa je politika delikatna tema, zlasti v tuji dr?avi! :P:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

?ez dober mesec mi pote?e 24-mese?na vezava na Siol (torej sem prost igralec, brez od?kodnine, hehe), pa sem v resni dilemi kaj naredit oz. ali menjat?

Kaj priporo?ate (aja ?e zmer sem na vasi doma, 5km iz centra Kamnika)?! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banja Luka
Napisano

?ivjo!

Dajte mi malo povedat, kdor je ?e bil tam, kam se spla?a it, kateri so fajni lokali, da je kej ?ivljenja v njih, kam se spla?a it prespat (v mislih imam kak hostel npr., pa da je varno parkirati Mazdojko ali pa ?e gremo s kolegovim A8 slu?ajno), katero restavracijo za ju?no itd.?

Skratka informacije dobrodo?le. Zaenkrat vem samo, da naj bi imeli neke 2 ful dobri diskoteki, pa da vidmo s kolegi to. V planu je naslednji vikend, dvakrat prespat, se pravi odhod v petek, prihod nazaj v nedeljo do ve?era enkrat.

Hvala za kak?ne info!

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar sem sli?al reklamo, da v SEPTEMBRU v pralnici Autocommerce na Baragovi v LJ, operejo vozilo za samo 3?, mislim da je to kar konkretno ugodno, ?e ima kdo od vas umazanga stroja! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaka gnila tekma z Italijani, na koncu pa ?e padel nek tragi-komi?ni gol in to je to. Privo??im Estoncem, da gredo na EP, ker so res pokazali karakter in dobro igro na zadnjih tekmah! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

A ste gledal kaj posnetkov ko so Ferci s ?pagetarji igral, jim je blo na?im sosedom kar fajn vro?e, tako da v neki blazni formi lih niso (ali pa so imeli obupen dan v petek)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Croatia pa izpadla, s solidno ekipo - o?itno so jih notranja trenja ko?tala (nekaj so se prerivali ?e takoj na za?etku kakor je bilo sli?at). :ne vem:

Skupina B je bila pa zanimiva u?eri, vse tri tekme so se kon?ale le s to?ko razlike, dve celo po podalj?ku, huhu! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss - mel si ?e kako prav da mi zadaj (zlasti levo kolo) nekaj fajn ne ?tima, no danes je Simon, ko je ?el na optiko ugotovil, da imam na spodnjem delu kolo (v bistvu obe) privija?eno zgolj ?e kake 3 obrate vijaka, potem bi pa ?lo vse skupaj k vragu (verjetno v kakem hitro odpeljanem ovinku). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tole sem odla?al lepe mesece, tako da sem totalno "skuril" profil na gumah! :blush:

Sicer pa kak?na je investicija niti ne ve?, precej mala! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Sam res, ampak tole je ?ele predtekmovanje, upam da se bo boginja Fortuna bolj nagnila na na?o stran v pomembnej?ih tekmah, sicer pa zadnjih 5 minut (govorim od oka) nismo dali ko?a, brez da da? ko? je pa te?ko zmagat a ne, zlasti ?e prej vodi? le za to?ko! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.